Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Kingdoms of Amalur: Reckoning
Публикувано на: 17 Авг 2011 16:11

Kingdoms of Amalur: Reckoning is an epic, open-world role-playing game set in Amalur, a mysterious and magical new fantasy world created by New York Times best-selling author R. A. Salvatore. Brought to life visually through the trademark visceral style of renowned artist and Spawn creator Todd McFarlane, Reckoning brings a new level of intense action combat to the RPG genre.

The game is being developed under the leadership of Ken Rolston, lead designer of the critically acclaimed RPGs Elder Scrolls III: Morrowind and Elder Scrolls IV: Oblivion

Youtube каналът на играта
Официален сайт

Съвсем наскоро разбрах за играта, но изглежда впечатляващо. Имам големи очаквания. Играта излиза на 10-ти февруари.

Профил

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Заглавие: Re: Kingdoms of Amalur: Reckoning
Публикувано на: 28 Яну 2012 03:33

Поредното разочарование за мен. Неам сили да описвам тъпизмите в нея, прекалено много са както в skyrim. Поредната конзолна шитня. Добри замисли има зле реализирани. Напомня ми една друга боза на бетесда hunted нещо такова. Защо немога да скачам, защо е тоооолкова смотана камерата, защо са тея невидими стени оффф, защо е толкова линейна, това unreal engine ли е да си го обясна с него ако е той. Защо уж има комбота и супер замисли а всъщност всичко се свежда до помпане на шибаното лево копче... като са фенове на УОУ поне да изкопират като хората ве деа накадърните идиоти деа писна ми от тея девелопвери смотани нобове :)
Играта е с рейтинг 15- или 15 макс :) за всеки под тази възраст ще се кефи :) яка е

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Prime World
Публикувано на: 28 Яну 2012 06:26

Девелоперите казаха, че това е изключително стар build, който са използвали за демото и повечето от проблемите, които изреди са оправени.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 28 Яну 2012 15:40

Твърде много бие на ММО. Също и графиката ми идва много тип УоУ, което ме дразни. Иначе арта и дизайна са добри, но да беше в един по-модерен поглед, нямаше да е зле. Като цяло много се сипят похвали за играта и демото не е лошо, ще я погледна като излезе, все пак съм фен на РПГ-тата. Само да не е твърде много гринд.

Профил

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 28 Яну 2012 17:10

Аз лично нямам претенции към графиката. Енджина е слаб много, но нямам предвид просто едната визия само. Демото е абсолютно все едно си с Night elf в уоу. Същия стил, което мен ме кефи. Говора за гората. Очевадно са черепели идеи бая...

Други са и проблемите. Толко съм разочарован че неам и намерение да я слагам като излезе. Какво ще оправят ? Това че неможе да скачаш ли, това че неможе да влезеш в езерото/водата, това че стигаш скала и колко и да се мъчиш неможе да скочиш от нея до като не минеш на дървената платформа където воала пише ти прес ф то джъмп.... ае у лево с тея конзолни лайна...

Искам да питам, защо са тея скил дървета и тн толко имитации че са правили нещо, като играта е МЕГА аркадна, дадена битка вс 4,5 опонента може спокойно да се проведе чрез помпане на мишката, не е нужно да пипаш клавиатурата. За кво са тея имитации на УОУ, просто жалки разработчици, жалки са 99% от днешните девелопери !
Конзолното меню тип skyrim няма да го коментирам даже.

Пращам я в тоалетната чиния и пускам водата...

Профил Skype

Публикувано на: 01 Фев 2012 02:16

A New World to Discover

Зариби ме. Купувам и цъкам. Не ми пука.

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 01 Фев 2012 03:23

Улавям някакво фейбълско усещане... ще се пробва

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 03 Фев 2012 23:06

http://www.ign.com/videos/2012/02/03/kingdoms-of-amalur-reckoning-video-review

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Заглавията които си заслужават...
Публикувано на: 05 Фев 2012 10:59

Даже играта вече излезе предварително.... > http://zamunda.net/details.php?id=29801 ... rtcomments

Профил Skype

Аватар
В момента играе: RoN
Публикувано на: 09 Фев 2012 01:14

Демото не съм играл, но впечатленията ми от играта са доста положителни, много напомня в някой моменти на Fable. Относно проблема за камерата доколкото разбрах е бил оправен,а поне досега не съм срещал толкова много невидими стени. Не мисля че това че не може да се скача е толкова голяма загуба до колкото си спомням и във Fable неможеше.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Фев 2012 04:04

Аз не разбирам какъв ви е това жалание във всяка игра да има бутон за скок? Това е нужно, ако околната среда ти дава предизвикателство откъм дизайна на нивото. А повечето RPG-та не набягат на това. Даже в 60% от екшъните скока е безополезен.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Фев 2012 12:22

Ужасно дебилна игра. Имам чувството че играя WoW или някое още по-пропаднало ММО без такси, само че ги няма другите играчи и аз бета тествам, новия кънтент. Гадна работа. Куестването е скучно, историята е дебилна, има тонове диалог, който е излишен до последната дума и се съмнявам някой да е прочел и един куест от-до. Бойната система бива, но е еднообразна и омръзва. Графиката и левел дизайна са потресаващо зле. Има игри от 2003, които могат да се похвалят с по-красиви текстури. Целия свят е някакви пътеки, от които не може да се кривне. Уж е отворен света, но той целия е в някакви пътеки, а останалото е в невидими стени. Няма един свестен или важен персонаж, който да запомниш....майко мила.....

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 09 Фев 2012 12:28

тука ще се съглася с котката
бях скептично настроен към играта ама като инсталирвах си викам аре сиг ще е нещо хубаво щом толкова я хвалят и после :?
може би и е от Скайрима :lol:

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Фев 2012 14:50

^тия двамата дебили горе да ги слушам ли или играта си заслужава?

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Фев 2012 15:24

Ако искаш ме слушай за играта, важното е да ме чуеш като ти казвам че си тъпо келеме и да започнеш да мислиш за самоубийство. Иначе на тема играта ще ти хареса със сигурност, защото е малоумна и дебилна. Няма как да не ти се понрави, тя е правена за ретарди като теб.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Фев 2012 16:21

Много лесна нещо. Дори на по-висока трудност. :?

Общо взето, бързо доскучава.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Фев 2012 16:27

Относно тази игра, всеки си има вкус към нея. Идиотите горе не я харесват, аз я харесвам. Изтеглете я, пък ако не ви кефи я триите. мързи ви да купувате игри, сега ви мързи и да ги теглите.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Фев 2012 16:45

И на мен ми е много приятна джитката, напомня ми на първия Fable, което поне за мен е много добро нещо. Графиката технически не е кой знае какво, но арта е много приятен за гледане. Skyrim ми омръзна за 6 часа, а тая я цъкам вече няколко дена и още не ми е станало скучно

Профил WWW

Аватар
В момента играе: PoE
Dark Souls
Публикувано на: 09 Фев 2012 17:39

Точно така трябваше да изглежда Фейбъл 2 според мен. Аз лично никога не съм бил фен на TES поредицата и единственото нещо, което ме заплени в Skyrim беше атмосферата, nordic setting-а винаги ме е привличал, що се отнася до фентъзи светове. Amalur от своя страна компенсира грозните герои с интересен арт дизайн и динамични сблъсъци. Трудноста наистина е на минимално ниво, но по това не се различава значимо от Скайрим или Фейбъл. Мен лично, силно ме издразниха dispelling мини игрите, които очевидно разработчиците никога не са пробвали с мишка и клавиатура, но пък намирам за страхотна дестъни системата. Играта най-вероятно няма да е RPG of the year, но определно е забавна и заслужава внимание.

Профил

Публикувано на: 10 Фев 2012 01:00

Е няма как да се сравнява със Skyrim... Skyrim има толкова по динамична бойна система и приятен интърфейс, rpg елемнтите са просто върха, да не говорим че може да скачаш, а не като тази конзолна шитня.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com