Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие: Age of Conan goes F2P
Публикувано на: 02 Юли 2011 09:06

http://www.ageofconan.com/playfree

Някой пробва ли го? Големи ли са ограниченията като lotro (над 25-то ниво не можеш да прогресираш без луд грайнд или пари) или можеш да се насладиш до последно ниво?

Профил Skype

Заглавие: Re: Age of Conan goes F2P
Публикувано на: 02 Юли 2011 10:05

http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=166952

Какво толкова има да се поровиш. Изглежда на пръв поглед че е доста по - добре метода им.
Още като излезе играта я играх , беше си забавна . Има си хубави идей и е една от най - красивите ММО игри на който може да попаднеш . Но имаше ужасно много бъгове навремето , който след време оправиха. Аз лично мисля че си заслужава много повече от Lotro . И сега започнах да я разцъквам отново.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2011 11:14

В момента я дърпам и смятам да поразцъкам да видя за какво става въпрос. Навремето бях впечатлен от бойната система и възможността да си строиш крепости.

Профил

Аватар
В момента играе: Квот фана
Публикувано на: 02 Юли 2011 11:25

Май идва края на света. Всички тия преди платени, сега F2P игри... доста подозрително :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2011 11:42

Има някаква тайна, която ние не знаем. Само производителите са наясно с нея и за това си пускат игрите F2P

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2011 12:41

Drusalin написа:
http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=166952

Какво толкова има да се поровиш. Изглежда на пръв поглед че е доста по - добре метода им.
Още като излезе играта я играх , беше си забавна . Има си хубави идей и е една от най - красивите ММО игри на който може да попаднеш . Но имаше ужасно много бъгове навремето , който след време оправиха. Аз лично мисля че си заслужава много повече от Lotro . И сега започнах да я разцъквам отново.

Искам мнението на играчи, не на някой dev.

Тегля я, сигурно ще играя Guardian на Tyranny (open world pvp all the way), в случай, че много ме ганкват ще играя на Cimmeria (грешен правопис).

Профил Skype

Публикувано на: 02 Юли 2011 13:38

Аз цъкам в Tyranny.

Профил

Публикувано на: 02 Юли 2011 13:50

Tiny написа:
Искам мнението на играчи, не на някой dev.

Първо се научи да виждаш какво са ти написали хората. След това искай мнението на играчи. Повечето ти от " въпросите " ги има ясно посочени във free to play FAQ. И не се отнасят за геймплея в играта . Невиждам смисъл да се правиш , на по умен от колкото си в действителност. Нали осъзнаваш , че сега хората започват да я разцъкват ? Сигорно искаш съвет от някой , който си е плащал играта. :D ей че си забавен. Все пак мисля , че можеше да си отговориш на някой от въпросите особенно за нивото , след като го прочетеш !

Аз предпочитам PvE сървари и за туйй разцъквам в Crom , само защото по бързо се качва. А и не се губи и частица от PvP-то. А има ли някой който си е плащал за играта ? Да каже къде има най - много българи .

Theron Fears тайната е сигорно играчите, защото сърварите им направо бяха затворени някой. А и виждаме колко малко са вече :) . Колкото повече играчи толкова е по голяма вероятност-а да си купи някой нещо от магазина им . А и накрая след дигането на всички нива , това е определящия фактор за прогрес може би. Pay to Win както беше казал някой :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2011 14:05

Не си заслужава.

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 02 Юли 2011 14:43

Alice написа:
Аз цъкам в Tyranny.

недей много да знаеш да не зема аз да те цъкна :x

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2011 19:54

Друсагейчо, айде у игнор щом си толко готин.

Иначе Tyranny е бил за американските сървъри, така че ще съм в европейския pvp Fury. Да си довърша темата и почвам.

Профил Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 02 Юли 2011 21:27

Братле, колкото и да съжалявам за факта... по-добре не си губи времето с AoC. :( Идеята е велика, играта беше мега яка, но в момента е предсмъртния й гърч. Като я разцъках преди година ли кога трайълче беше пълния култ. Последно Кирето като я цъка преди месеци нямаше жива душа. Всички избягали от ПвП сървърите/след един пач нечовешки лаг и бъгове с графиката ли кво имаше, абе ПЪЛЕН ужас. Сега тея дето играят безплатно ще са прецакани на макс в сравнение с тея дето си плащат за услуги. Да играеш сега AoC е като да играеш УоУ на пиратка. :roll: Не си губи времето с тая, чакай SWTOR. :D ( но наистина язък за великата идея, жалко че умря така тъпо )

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
Публикувано на: 03 Юли 2011 02:00

Please note, that passwords are care sensitive.
КАКВО В ГЪЗА НА ХАРДУЕРА ТРЯВВА ДА ЗНАЧИ ТОВА?
Не дава да се влезне.

Профил

Публикувано на: 03 Юли 2011 09:21

Sabaka написа:
Please note, that passwords are care sensitive.
КАКВО В ГЪЗА НА ХАРДУЕРА ТРЯВВА ДА ЗНАЧИ ТОВА?
Не дава да се влезне.

care или case sensitive :lol: ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Юли 2011 14:51

case.Моя грешка

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Юли 2011 15:08

Добре, аз поразцъках сега в CROM, играта е супер ограничена, тоест FREE часта, предполагам е трябвало да прочета по-рано за това....
На всяка раса са отключени по максимум 3-5 класа, от които да избират. Аквилoнците имат дори само 2. Желанието ми да си направя некромансер беше сецнат, тъй като на стигииците от магьосническите класове имат само Demonologist.
Да, знам, че не трябва да мрънкам, тъй като можеше и това да не е отключено. Просто споделям първите си впечатления.

Профил

Публикувано на: 03 Юли 2011 16:18

Tiny аве дечко кво се обясняваш напрайл темата , а дори неможе да разбере че играе в американските сървари оле мале ... може би си най - бавния във форума май май .
Все пак трябваше да видиш линк-а по горе ... и просто да забележиш това EU което ще ти извади очичките от простата главичка ! Още един път ти напомням че правилно съм ти го дал линк-а само и само за да се ориентираш , но ти си невеж ! И дори неможеш да кажеш едно благодаря , а се перчиш като идиот ... но ти си си . Играй си в американските сървари и след 2 дена го забележи !
Определено играта е супер бъгава ... поне аз като играх на времето, дано сега няма толкова много бъгове както вика The Chameleon . Найстина уж на времето бил най - пълен PvE Crom-a , но доста добри отзиви има уж от последния експанжън ... т.е. вече пред последния. Сингъл куестовете много повече ме кефят от тия в Lotro , жалко че толкова много си ги спомням. Но сигорно за тези който не са цъкали играта би било в началото доста интересно .

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Юли 2011 22:26

Добре, никой ли тук не може да обясни, защо не ме свързва?

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Юли 2011 10:44

Sabaka написа:
Добре, никой ли тук не може да обясни, защо не ме свързва?

Потърси ли отговор във Форумите. Тук очевидно малко хора я играем и нямаме проблем със свързването.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Юли 2011 12:40

Drusalin написа:
...

Твърде много нападаш хората, а не можеш да пишеш на майчиния си език(в слуай, че си българин де).

Бях играл Конан при излизането и известно време след това пак... и до ден днешен това ми е най-голямото ММО разочарование, защото играта имаше нечовешки потенциал, но я реализираха не добре.

В F2P метода в тия игри представлява следното нещо:
1. играеш фрий, ама се чувстваш ограничен яко
2. в следствие на горното си купуваш нещо от магазина им
3. ти отново си ограничен, защото играеш фрий
4. плащаш си абонамент, в следствие на горното
5. ти пак си ограничен, защото дори и с абонамент, има яки работи, които другите са си купили от магазина
= дал си/ ще дадеш повече пари за тая игра, отколкото си давал, когато е била стандартно платена.

Това разбира се е за хората, които са се зарибили по играта и искат да развият герой и да бъдат погълнати от целия ПвЕ и ПвП контент.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com