Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Заглавие: 1001 въпроса за WoW
Публикувано на: 30 Юни 2011 13:42

От доста време се каня да питам и сега покрай тая TBC trial простотия още повече въпроси ми се заформиха.
Купих си WoW+ TBC преди 3-4 години. Играх няколко месеца и след това спрях. Относно героите- имах един 40-то ниво и останалите по 15-20. Та след като направиха там тея обновления по батъл нет и този новият 2.0 ми се искаше да си добавя игрите в профила, но нямаше как понеже кодовете нали вече са използвани,а самият акаунт на WoW май вече го няма. Та ето ги и въпросите:
1. Мога ли по някакъв да си върна акаута на WoW със съдържанието в него?
2. Как мога да си добавя игрите в bnet акаунта ми, че така като ги гледам само кутийките без да мога да ги ползвам се дразня :lol:
3. Ако си върна акаунта ще мога ли да ползвам този trial до 30-то ниво или колкото е там и да си цъкам? Какви по точно са ограниченията?
4. Изобщо има ли смисъл да се нимавам и да се мъча да играя без пари, или пак ще трябва да взимам карта за 60 дни?

Профил Skype

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Заглавие: Re: 1001 въпроса за WoW
Публикувано на: 30 Юни 2011 14:40

Проблемът е че играх преди да пуснат bnet 2.0 и тогава този профил, където си добавяш игрите не същестуваше. Иначе след това си направих bnet acc-to и съм добавил игрите си, но този на WoW си седи отделно. И сега съм с един bnet акаунт и един WoW акаунт, който го няма. Ако се наложи да давам някакво инфо- помня му nickname/ pass, но за email нямам представа. Това проблем ли ще е?
П.С. Преди имаше една опция merge WoW acc with bnet acc, но WoW акаунта ми като го нямаше още тогава и нз...

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com