Автор |
Съобщение |
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 14 Дек 2010 00:23
Не ми се верва за тая игра. Ебати болницата ше е.
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 14 Дек 2010 01:33
Мен лично не ме кефи, че гледаш на всичко сякаш през ботилка с олио.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Telba
|
|
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 14 Дек 2010 10:02
Златистия цвят е част от ренесансовата символика.
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 14 Дек 2010 10:22
"Deviating from previous titles in the series, Human Revolution will use a regenerating health model."
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 14 Дек 2010 10:30
Telba написа: Златистия цвят е част от ренесансовата символика. Тоест, че светът е стар? Или че главният герой има висок морален стандарт? За мен цветовата гама на играта дава само две неща - 1 играта изглежда като почти всяка друга златисто-кафява помия излязла на гейм пазара през последните три години, чрез което се заличава идентичността на серията и 2 болки в очите.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
В момента играе: Fallout Van Buren
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 14 Дек 2010 10:32
И така си отиват 30% от трудноста на играта. Едно време трудно се оцеляваше в игрите но сега... сега само трябва да се скриеш в ъгъла като наказан и да изчакаш да ти се регенерира кръвта. Олеле .... Олеле...
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
Telba
|
|
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 14 Дек 2010 11:22
Трудност?ТРУДНОСТ? Ти въобще помниш ли биомодовете от Деус Екс 1? Да? Регенеративния мод?Всеки го взимаше,никой нямаше избора да не го вземе. Малък кост, незаменим. Агресивната защитна система. Енергийния рециркулатор. Колко от хората,които играеха,избраха вместо тези,например намаляне на куршумния демидж по човека, видео дрона или второто сърце?Не много?Никой?Така си и мислех. В старите игри си имаше регенерация,но беше биомод,за който никой нямаше (не-мазохистичния) избор да не вземе. Сентри, http://www.escapistmagazine.com/forums/ ... lic-Colors
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 14 Дек 2010 11:28
Telba, разсъжденията им са глупави, цветовете са натоварващи очите и същите тези цветове са използвани в много игри като например GTA5 и Prototype. Плюс това колко хора свързват наистина златното или жълтото с обещанието за по-добро бъдеще? Аз като видя screen от Deus Ex си мисля "Как, по дяволите, са успели да замърсят атмосферата толкова много, че въздуха изглежда жълт?"
|
|
|
|
|
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 14 Дек 2010 12:15
Пича, дето се изказа неподготвен за health regen-а, да не пише повече в темата.
Colour grading-а доста ми допада на мен. А и не виждам как това може да е нещото, което да те откаже от игра, като Deus Ex.
Нещото, което ме притеснява е DLC политиката. Много по-щастлив бих бил ако вместо DLC-та за играта вземат да пуснате expansion.
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
В момента играе: Fallout Van Buren
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 14 Дек 2010 13:25
Telba написа: Трудност?ТРУДНОСТ? Ти въобще помниш ли биомодовете от Деус Екс 1? Да? Регенеративния мод?Всеки го взимаше,никой нямаше избора да не го вземе. Малък кост, незаменим. Агресивната защитна система. Енергийния рециркулатор. Колко от хората,които играеха,избраха вместо тези,например намаляне на куршумния демидж по човека, видео дрона или второто сърце?Не много?Никой?Така си и мислех. В старите игри си имаше регенерация,но беше биомод,за който никой нямаше (не-мазохистичния) избор да не вземе. Сентри, http://www.escapistmagazine.com/forums/ ... lic-Colors Това е хубаво но ако помниш биомодовете от Деус Екс 1 си имаха цена за ползването им. Също така първо трябва да си ги качил. Не знам дали си разбрал правилно но на мене ми е проблема регенерацията, която е типичната за игрите днешно време не за регенерацията като част от играта. Btw ти в някаква истерия ли изпадна ? "видео дрона или второто сърце?Не много?Никой?Така си и мислех." Не си говори сам! Това е форум!
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 14 Дек 2010 13:40
Undead Dude написа: Colour grading-а доста ми допада на мен. А и не виждам как това може да е нещото, което да те откаже от игра, като Deus Ex.
Просто смятам, че играта не изглежда както трябва, което ще ми убие голям част от атмосферата и историята. Не смятам, че една cyberpunk игра трябва да изглежда като филм от 50те прожектиран с жълта лампа. Също така най-вероятно ще сложа някакъв interface mod за смяна на цветовете към по-не-дразнеща гама(сините интерфейси винаги са ми харесвали).
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 14 Дек 2010 22:20
High_voltage написа: Аз пък намирам цветовата гама за изключително сполучлива и много подхождаща. :Р Определено.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 15 Дек 2010 14:08
Според мен цветовата гама е абсурдна, но явно евъпрос на вкус Но дизайна на нивата от геймплей клипчетата изглежда добър.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 15 Дек 2010 14:41
Ми като ви е асбурдна - не я играйте бе, стига сте мрънкяли. Да излезе пък да видим.
|
|
|
|
|
Agent
|
|
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 15 Дек 2010 16:22
Преди малко гледах extended trailer-a... Мн добре като цяло, музиката кефи. Иначе Sentry Разбирам, че имаш нетърпимост към жълто(златно)/черно, но да не забравяме, че Deus Ex си черпи смело от GITS... И точно 2рата част на GITS, както и преработената 1ва цък), са с такава цветова гама... Не ми изглеждат като филм от 50те.
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 15 Дек 2010 16:41
Agent, както казах съм повече фен на синята гама и харесвам цветовете повече в оригинала на Ghost In The Shell, както и в много други филми в жанра. Подобни цветове винаги свързвам със cyberpunk - бледосиньо и черно за мен е класическият вид на една такава история. Ярката жълта светлина свързвам повече с western, post-apocalyptic или steampunk свят. Дори и при тези околни среди пак предпочитам да има повече цвят, а в Deus Ex 3 сякаш всичко е минало под сепиа филтър(затова казвам, че прилича на стар филм) - дори и в Innocence няма чак толкова оранжево.
|
|
|
|
|
cecube
|
|
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 17 Дек 2010 18:27
Може би са се опитали да вкарат малко Gattaca усещане(just a theory).
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 14 Фев 2011 11:57
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 14 Фев 2011 13:53
И мен не ме радва жълтия тон на играта. А това с регенерирането на кръвта е пълна олигофренщина. Съмнявам се да може да победи славата на предходните игри.
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 14 Фев 2011 15:49
Ма да бе, вече няма шутър, който да не включва регенерация на кръвта, но дай да кажем, че е пълна глупост, да покажем колко сме хардкор. Иначе това за филма снимат през 50-те и въобще цялата помия изляла се върху цветовите гами, абе я ходете се ебете безвкусни царвули такива. Хората придават уникална атмосфера и това е едно от най-хубавите неща на играта до момента. Сега идете питайте защо трон в черно-синкав, а 300 зеленикав. Ми щото сте тъпи бастуни, които никога няма да имат чувство за естетика, защото сте ограничени.
Това за олиото няма да го коментирам - тъп коментар на тъп човек. Като идеш на мероприятие и всички са в черни смокинги, иди кажи, че гледаш всички през бутилка кола. Още един път напълнихте с гадните си лайна, темата за хубавата игра. Единия искал по-синкаво, другия не искал регенерация ( предлагам да сложат хелт като в халф лайф, толкова ще е якоооо !!11!11едно1!111Единайсе! )
Даже за да е кулнеса на макс, искам да ходиш и да събираш аптечки, а като умреш, да започваш отначало - олдскул мадафака.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|