Заглавие: Re: Pirates of the Burning Sea е вече безплатна Публикувано на: 05 Дек 2010 05:56
Какви впечатления да дам... Играта я играх кратко и преди време. Както казах - хареса ми кустомизацията, може би е една от най-добрите, които съм виждал, въпреки, че не е от тип "Aion", а е по-стандартна. При морските битки ми направи впечатление, че мореплаването е някакси реалистично - вятърът има значение и най-добрият начин да караш срещу вятъра е на зиг-заг, което си всъщност така.
Не ми хареса, че земните битки сякаш са сложени малко "между другото", няма фокус на тях, а са просто там за отбиване на номера. Skill системата не беше нищо особено, въпреки че не беше лоша. Имаше няколко начина да се развие всеки тип персонаж.
Самите типове мисля, че бяха четири, като най-вероятно повечето ще харесат приватирът или пиратът, които са пригодени най-добре за битки и завземане на други кораби. Морски капитан беше другия клас, който можеше да се бие добре, но той май не можеше да взема кораби и ако си избрал да си извън законът имаше още един клас, буканер, който не знам точно какъв е. Доколкото помня имаше и специализиран клас за търговия, както и още един, който не мога да се сетя какъв беше. Всъщност не съм сигурен, че има още един...
За битките на земята всеки герой може да си избере едно от три "училища" за бой - мръсен бой, фехтовка и още един, който също го забравих. Какви са разликите - нямам представа.
Друго друго... можеше да си търгуваш, да ловиш риба и т.н. Според това под какъв флаг плаваш имаш различни врагове и приятели като имаш и лична репутация, според която зависи дали една фракция ще те харесва или мрази.
Като цяло това не е моят тип игра, затова е трудно да бъда обективен, но играта определено е добра, може би с една идея по-добра от Voyage Century и Discovery, дори само заради интерфейсът и графиката. Bounty Bay не съм играл, затова не мога да кажа нищо за нея.
___________________________________ A slight call afar is tempting me Like a whisper sweet or an awful scream I cannot ignore what I've always been I am leaving again - one last time?
|