Автор |
Съобщение |
dakovi4
|
|
В момента играе: StarCraft 2 , Bad Company 2
|
|
Заглавие: Medal of Honor Limited Edition новото FPS на DICE Публикувано на: 13 Окт 2010 09:19
Дата: 15/10/2010 платформа: PC,Xbox360,PS3 Минимални системни изисквания: OS - Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 CPU - Pentium D, 3.2GHz / Core 2 Duo, 2.0GHz / Athlon 64 X2 RAM - 2GB RAM Video Card - 256MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 7800 GT ; ATI X1900). Лаптоп версии на течи графични чипсети може да функционират, но не се поддържат. HDD - 9GB Препоръчителни системни изисквания: OS - Windows Vista (SP2), Windows 7 CPU - QuadCore 2.0Ghz (Intell Core 2 Quad/AMD Phenom) RAM - 2GB RAM+ Video Card - 512MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce GTX260; ATI Raedeon 4870). HDD - 9GB инфо: Medal of Honor поредицата се завръща със съвременна визия, актуален военен сценарий и разнообразни мултиплейър режими. Сингълплейър кампанията ще изпрати играчите на рисковани мисии за Special Operations Command в размирния Афганистан. В ролята на Tier 1 Operator, част от малобройна елитна част, те ще бъдат натоварени с най-отговорните мисии, в които предизвикателствата са над нивото на редовите войскови части и успешното им изпълнение е изключителен приоритет за коалиционните сили. Разработен съвместно с консултанти от специалните части, Medal of Honor ще предложи на играчите досег с бруталния свят на елитните части и ще ги изправи пред напълно различен враг в една от най-непредсказуемите горещи точки на света в момента - Афганистан.
|
|
|
|
|
dakovi4
|
|
В момента играе: StarCraft 2 , Bad Company 2
|
|
Заглавие: Re: Medal of Honor Limited Edition новото FPS на DICE Публикувано на: 13 Окт 2010 09:21
ами коментирвайте и спазвайте добрия тон
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Medal of Honor Limited Edition новото FPS на DICE Публикувано на: 13 Окт 2010 14:40
ах как не ми се чака още два дена
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Medal of Honor Limited Edition новото FPS на DICE Публикувано на: 13 Окт 2010 14:50
Впечатленията ми от първата мисия са, че графиката е невпечатляваща, моделите на оръжията са скучни и нещо му куца на геймплея. Не знам, наречете ме Modern Warfare фен, но в онази игра ми доставяше истинско удоволствия на стрелям по тиквите на нещастните терористи. Това са само първи впечатления де, ще видим как е нататък.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Ic3S
|
|
В момента играе: Civilization V, Crysis 2 MP Demo
|
|
Заглавие: Re: Medal of Honor Limited Edition новото FPS на DICE Публикувано на: 13 Окт 2010 15:32
Сингъла ползва Unreal Engine 3, нищо чудно. Засега видях две ревюта на играта и изглежда, че ще се играе за 2-3 седмица и след това delete.
___________________________________ Do you know how you can tell that a game is going to be something special? When its demo ends with the main character getting his dick sucked by twins, then admits that his game better be good because it "took twelve fucking years" to make.
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Medal of Honor Limited Edition новото FPS на DICE Публикувано на: 13 Окт 2010 16:23
Играта....е скучна.....Ако беше излязла през 2001 - 2002, сигурно нямаше да е проблем, но нито геймплеят, нито озвучението, нито графиката са впечатляващи.....А AI-то....леле....... За мултито не мога да говоря, може би там е силата на играта.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Medal of Honor Limited Edition новото FPS на DICE Публикувано на: 13 Окт 2010 16:26
Fenrir написа: Играта....е скучна.....Ако беше излязла през 2001 - 2002, сигурно нямаше да е проблем, но нито геймплеят, нито озвучението, нито графиката са впечатляващи.....А AI-то....леле....... За мултито не мога да говоря, може би там е силата на играта. Тя като излезе през 2001-2002 беше огромен хит btw
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: Medal of Honor Limited Edition новото FPS на DICE Публикувано на: 13 Окт 2010 17:01
Fenrir написа: За мултито не мога да говоря, може би там е силата на играта. Ми не, и там не и е силата... Изключително лоши впечатления имам от 2-те бети (closed и open). Първо оръжията не дават НИКАКЪВ откат, второ пречукват те само с 1-2 изстрела, обаче ти като гърмиш по някого той често е способен да отнесе около половин пълнител, че даже и това не ти е гаранция, че ще го свалиш. Да не говорим, че в планинската карта трябва да се дзвериш да видиш някой снайперист, докато те винаги те виждат, въпреки, че и ти си със снайпер и оптика да речем. С 2 думи са се опитали да направят някакъв микс между Bad Company 2 и Modern Warfare 2, само че тук го няма разрушението по околната среда, което е в основата на успеха на BC 2, а пък Killstreak rewards са много тъпо направени.... Сори, ама аз пари за тоя бъркоч няма да дам, а ще си чакам Bad Company Vietnam...
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Medal of Honor Limited Edition новото FPS на DICE Публикувано на: 13 Окт 2010 17:52
Вермик се прецака яко :Д
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: Medal of Honor Limited Edition новото FPS на DICE Публикувано на: 13 Окт 2010 18:01
Колко яко ми пука е друг въпрос И без това се чудя де да си харча парите тези 71 лева за 2 дена съм ги наваксал към касичката.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Medal of Honor Limited Edition новото FPS на DICE Публикувано на: 13 Окт 2010 18:45
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Medal of Honor Limited Edition новото FPS на DICE Публикувано на: 13 Окт 2010 21:29
Смях, кампанията се превърта за има - няма 3-4 часа. >.< Не е лоша, но определено не отговаря на хайпа.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: Medal of Honor Limited Edition новото FPS на DICE Публикувано на: 13 Окт 2010 21:39
denik написа: Извини ме ама за кое от всичкото
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Medal of Honor Limited Edition новото FPS на DICE Публикувано на: 14 Окт 2010 00:00
ИГРА КЛОНИНГ! Само това ще кажа
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
Онлайн
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Medal of Honor Limited Edition новото FPS на DICE Публикувано на: 15 Окт 2010 13:22
Мен пък ме накефи кампанията. Най-малкото щото имаше поне намеци за не-безсмъртност на войниците и лек полъх за стремеж към реалистичност... Което е на една идея по-добре от игрите в жанра. Но да, ниииищо ново. Освен готини персонажи. Тоест готин персонаж. Освен Дъсти, на другите и имената не им запомних.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Medal of Honor Limited Edition новото FPS на DICE Публикувано на: 15 Окт 2010 21:18
Аз Дъсти го запомних единствено заради клошарската му брада.
|
|
|
|
|
Tranquil
|
|
В момента играе: нищо, мързи ме
|
|
Заглавие: Re: Medal of Honor Limited Edition новото FPS на DICE Публикувано на: 15 Окт 2010 23:03
Fenrir написа: Аз Дъсти го запомних единствено заради клошарската му брада. Same here.
___________________________________ :O
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
Онлайн
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Medal of Honor Limited Edition новото FPS на DICE Публикувано на: 15 Окт 2010 23:04
Fenrir написа: Аз Дъсти го запомних единствено заради клошарската му брада. Ми да, точно щото вадеше доста merc вид.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Medal of Honor Limited Edition новото FPS на DICE Публикувано на: 16 Окт 2010 00:17
Captain Hero написа: и лек полъх за стремеж към реалистичност... Мда,безоткатните оръжия например
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Medal of Honor Limited Edition новото FPS на DICE Публикувано на: 16 Окт 2010 13:26
напоследък нещо новите шутъри много линейни ги правят. тука уж големи пространства на пръв поглед ама всъщност вървиш в един коридор и това е. навремето във far cry 1, за да стигнеш от точка а до точка б можеше по 10 различни начина да се стигне. освен това наистина играта е клонинг. поне що се отнася до синглите имам чувството, че cod: mw, battlefield: bad company и medal of honor са една и съща игра. а преди се оплаквахме, че всички шутъри са за втората световна
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|