Автор |
Съобщение |
Manowarrior
|
|
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
|
|
Заглавие: Killing Floor [Co-Op Survival Horror] Публикувано на: 10 Юли 2010 16:21
Момци (и моми ако има ), днес ми донесоха тази игричка, която наскоро впрочем излезе и във вариант "кутия", не само през Steam. Както и да е, имах възможността да я поцъкам и останах сравнително доволен от играта, има си и сингъл, и естествено мулти, добре са ги изпипали класовете, картите също са разчупени, присъстват и настройки за трудността. Като се замисля даже не намирам (засега...) отрицателни черти в геймката. Под нивото на L4D е, но по мое мнение си заслужава да се пробва. Има я и в Гарената, но не е много лесно оправянето с пачовете там - на едни тръгва, на други не. Та някой цъкал ли е някога играта и ако да - нека да си сподели впечатленията. Едит: Ревю на български език не намерих (shame PCM shame), освен това: http://gmbd.eu/review/killing-floor/
___________________________________ И сам да съм у трамваю, па че се бутам.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Killing Floor [Co-Op Survival Horror] Публикувано на: 10 Юли 2010 18:13
Как пък ще е под нивото на L4D бе?
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Killing Floor [Co-Op Survival Horror] Публикувано на: 10 Юли 2010 18:26
l4d е супер тъпотия, тва ако и е под нивото нз
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
|
|
Заглавие: Re: Killing Floor [Co-Op Survival Horror] Публикувано на: 10 Юли 2010 18:40
Много си е добре игричката някъде към 4 месеца съм я цъкал. Има една брутална карта която е едно към едно Resident Evil и е най-добрата мод карта която съм виждал в игра. ОБщо взето към час-час и нещо игра в мултиплейър карта, с размерите на голяма сингълплейър такава допълнена със собствени текстури и скриптове(под скриптове разбирай че има някои много яки моменти като на един влак) жалко че забравих как се казва. А да и съвет: CHAINSAW UBER ALLES демек онея мазните с боздугани на ръцете, дет сички бягат от тях им са фърли 'кат дивак и режи ръцете! И вие тряя сте много зле за да не оцените L4D1-2, а даааа забравих пиратки.... Хич не сте помирисвали къв кеф е версус нали?
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Killing Floor [Co-Op Survival Horror] Публикувано на: 10 Юли 2010 20:52
Аз играя КФ от версия 1.0 от както беше мод за UT2k4.Играта е много повече кооп от колкото Л4Д за мене.Някак си коопа се усеща повече с класовете,Л4Д е твърде кежуъл твърде детска някак си.Забавна е,Versus Survival мутацията е много интересна последно но КФ някак си придава чувството на обреченост.Л4Д ходиш и пукаш милиони,тука е малко трудно,и реално истинската игра почне от 6ти(или 5 ако не си нааб) на Suicidal.Преди КФ да излезе retail беше адски трудна игра,във версия 2.5 на ХАРД а не suicidal не помня да сме печелили повече от 8-9 пъти като сме играли кажи речи година на тази версия.В retail версията това нещо беше поправено,всичко беше балансирано,говедата бяха балансирани и някак си се загуби тая работа че са безспирни мутанти които ебат всичко живо и на до Хард всичко е като чесане на пишката.Manowarrior играй да вдигнеш 5-6ти левел и се пускай на Suicidal,от там почва играта.Интересни карти са Deathpit Final,Arcade Gas Station Final,Abandoned Base Final и разбира се Defence Ако някой тука я има в стийм и е 5 или 6 левел да си каже стийма може някой път да поиграем.Аз не съм спрял да я играя от както е излязла та,когато и да кажете играта ми е готова
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
Manowarrior
|
|
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
|
|
Заглавие: Re: Killing Floor [Co-Op Survival Horror] Публикувано на: 10 Юли 2010 22:12
Почнах я така по-стабилно игрицата. За клас си избрах Commando - най-забавен ми се видя. Като кача 5-6 ниво ще пиша ако има желаещи да врътнем няколко рунда.
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
В момента играе: Fallout Van Buren
|
|
Заглавие: Re: Killing Floor [Co-Op Survival Horror] Публикувано на: 10 Юли 2010 22:45
Когато я пуснаха веднъж в steam за една безплатна седмица бях много впечатлен от играта (От UT 2004 мод до собствен release). Лично на мене ми харесва като co-op пуцалка Макар, че ще е хубаво ако играта мръдне към новия engine (Unreal Engine 3) PS: Ozone я има за 20 лева.
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Killing Floor [Co-Op Survival Horror] Публикувано на: 11 Юли 2010 09:04
аз си спомням че като излезе я играх с едни пичове в хамачи редовно
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Killing Floor [Co-Op Survival Horror] Публикувано на: 11 Юли 2010 18:41
Manowarrior написа: Почнах я така по-стабилно игрицата. За клас си избрах Commando - най-забавен ми се видя. Като кача 5-6 ниво ще пиша ако има желаещи да врътнем няколко рунда. Командо и на мене ми е главния клас но е най-труден от всички за вдигане.И ти ще го изпиташ де,дмг-а е лесен но сталкерите отнемат мнооого време
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
Manowarrior
|
|
|
|
Заглавие: Re: Killing Floor [Co-Op Survival Horror] Публикувано на: 13 Юли 2010 17:59
Дам, така си е - до 3ти левъл не е голяма бройката, но след това става множко с тези сталкери. Поне да ги бяха направили с всички оръжия да могат да се убиват...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|