Автор |
Съобщение |
Oneill
|
|
|
|
Заглавие: Препоръчайте някоя сносна игрица. Публикувано на: 04 Юли 2010 16:53
Скоро се каня да се поотдалеча от града за около месец-два. Та да ми препоръчате някоя игра с добър сингъл, без значение от жанра. Другото изискване е да може да тръгне на скромното ми лаптопче с характеристики: - Intel Pentium M 1.86Ghz - 1 GB ram DDR 2 - GeForce Go 6600- 128 MB Ясно е ,че няма да е някоя актуална игра, но ако ви дойде нещо на ум, пишете.
|
|
|
|
|
Pesho ™
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте някоя сносна игрица. Публикувано на: 04 Юли 2010 17:14
Star Wars Jedi Academy, Hitman Blood Money, PainKiller, Max Payne 1/2, Far Cry, Half-Life 2, Area 51, Fable - The Lost Chapters, Call Of Duty 1/2Тези всиките съм ги играл (и са ми харесали) на стария си компютър където е горе долу със същите характеристики като твоя такаче ще ти тръгнат . Aко искаш още игри мога да ти кажа
___________________________________ Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте някоя сносна игрица. Публикувано на: 04 Юли 2010 17:48
Jedi Outcast има страхотен сингъл.
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
Telba
|
|
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте някоя сносна игрица. Публикувано на: 04 Юли 2010 17:57
Deus Ex 1.
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте някоя сносна игрица. Публикувано на: 04 Юли 2010 17:57
Diablo I .
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Oneill
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте някоя сносна игрица. Публикувано на: 04 Юли 2010 18:01
p3sh0t0, ако знаеш още някоя, кажи. На останалите ,мерси.
|
|
|
|
|
Pesho ™
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте някоя сносна игрица. Публикувано на: 04 Юли 2010 18:27
Timeshift, Knights of Honor (aко си падаш по исторически тази ще ти хареса ), Както споменаха Jedi Outcast, Serious Sam 2 (забавна с много мелета), Knights Of The Temple 1/2 , Gothic II, Indigo Prophecy, Lord of the rings: Battle for Middle Earth 1/2, Fantasy Star Universe (Незнам дали ще ти хареса защото е малко аниме стил), Getting Up Contents Under Pressure, Legacy of Kain, Thieft 1/2/3, Tomb Raider Anniversary, BloodRayne 1/2, Mafia, Abe's Exoddus (Тази е много стара 1998, но много ми харесва, а и ако си падаш по друдни ще ти хареса), Cold Fear, Medal of Honor Pacific Assault
___________________________________ Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте някоя сносна игрица. Публикувано на: 04 Юли 2010 19:15
Абе човек, защо пишеш с червен шрифт? Вади ми очите направо!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте някоя сносна игрица. Публикувано на: 04 Юли 2010 19:19
The Chameleon написа: Абе човек, защо пишеш с червен шрифт? Вади ми очите направо! You know..the kids these days.... За да е по про бедес 1337 естествено
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
Pesho ™
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте някоя сносна игрица. Публикувано на: 04 Юли 2010 19:41
Max. написа: The Chameleon написа: Абе човек, защо пишеш с червен шрифт? Вади ми очите направо! You know..the kids these days.... За да е по про бедес 1337 естествено Просто така съм свикнал като изброявам неща да е с различен цвят @Oneill също може да пробващ Reservoir Dogs и Kane & Lynch: Dead Men също
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте някоя сносна игрица. Публикувано на: 04 Юли 2010 20:01
Ако ти се играят RPG-та, изиграй всичките 2D класики на Black Isle/Bioware - Baldur's Gate сериите, Icewind Dale сериите, Planescape: Torment, Fallout 1 и 2. И Arcanum на Troika.
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|