Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Заглавие: Need for Speed Hot Pursuit
Публикувано на: 17 Юни 2010 17:32

http://www.youtube.com/watch?v=5imMoYoSwXc
нямам думи хора просто нямам думи(в мнооооооооооооого добър смисал)
ако някой иска да направи по хубава тема моля да го направи ПЛС :wink:

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
В момента играе: Prime World
Заглавие: Re: Need for Speed Hot Pursuit
Публикувано на: 17 Юни 2010 17:42

1 дума: Criterion, няма нужда да се добавя нищо повече

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Със самолетчета :)
Публикувано на: 17 Юни 2010 18:28

:shock: :shock: :shock:

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn

а.к.а. Багериста

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
Публикувано на: 17 Юни 2010 18:36

охх бях се оплашил че няма да я има за ПЦ обаче я има в ЕА магазина значи всичко е точно също така играта ще е опен лурълд
е тва вече ще се купува 100000000% игра на годината ще е(ако отговори на очакванята ми) ся ще си сваля стария хот пърсют и ще почуствам още носталгия 8)

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Юни 2010 18:54

Стига свършвахте, нфс отдавна се изтърка. От няколко години на сам не предлагат нищо интересно, няма и за напред да предложат.

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 17 Юни 2010 19:57

Това е Car Lista за сега:

RACE CARS

Ford GT
Koenigsegg CCX
Lamborghini Murciélago LP 670-4 SuperVeloce
Pagani Zonda Cinque
Mclaren MP4-12C
Audi TT RS Coupe
Chevrolet Camaro SS

COP CARS

Mclaren MP4-12C
Lamborghini Reventón
Porsche Cayenne GTS
Ford Shelby GT500
Bugatti Veyron 16.4
Porsche Cayman S
Dodge Challenger SRT8

(взето от nfsplanet)

И дано да се прави някакъв тунинг по тея коли че вече много го сложиха на заден план това

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 17 Юни 2010 20:11

Дано не се прави тунинг точно на такива коли.Според теб защо Ферари се отказаха след HP2? Защото не искат такива лайна по колите им.Никъде няма тунинг за Вейрон или Ревентън...Това е да му се радват децата.На коли като Шелби 500,Камаро и тн. добре,но на супер коли най-малкото че реално няма тунинг работи за тях.

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
Публикувано на: 17 Юни 2010 20:26

не е баш така има много хубави тунинговани супер коли разбирасе всеки мрази цигани ама споилерче тук джанта там и винаги става по хубава колата та за тва са измислени тия работи :wink:

Профил

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Публикувано на: 17 Юни 2010 20:29

"Спойлерче тук- джанта там" :OMGOMG: :OMGOMG: :OMGOMG: :OMGOMG:
Да хакнеш нещо външно на кола като Ферари, Мазерати, Бугати и т.н. за мен си е чисто кощунство... :disbelief:

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Псевдо рейцър
Аватар
Публикувано на: 17 Юни 2010 20:34

муцка

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Юни 2010 20:44

{SuPa-1337-Killa} написа:
не е баш така има много хубави тунинговани супер коли разбирасе всеки мрази цигани ама споилерче тук джанта там и винаги става по хубава колата та за тва са измислени тия работи :wink:
FAIL

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
Публикувано на: 17 Юни 2010 20:47

МНОГО СИ ТЪП СА6Е

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Юни 2010 20:48

Макс написа:
но на супер коли най-малкото че реално няма тунинг работи за тях.
Айде бе? За сичко има тунинг, да не говорим че супер колите от типа на вейрон и зонда хич не ме кефят на външен вид. Ма нормално тях ги правят с цел аеродинамичност

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 17 Юни 2010 20:55

На себе си ли го каза :lol: Щото да те светна че Хаман е фирма която си има договор с фирмите BMW,Ferarri,Porsche,Lambo и тн. Фирмата им дава кола с цел тунинг за шоуруми,изложения и няма за масова продажба(като изключим че повечето от супер колите могат да имат само хора които са в списъци,избират ги,чака се много време и така).А не в няква игра да накачулиш рандъм пластмаси по тези коли.За тях тунинг части масови,които да пасват няма.Тия дето ги виждаш в НФСто са измислени от ЕА и такива части реално несъществуват.Ферари никога няма да пуснат някакви палячовци да им серат по колите.Айде като си нямаш хал хабер не говори че ставаш смешен.

EDIT: Хех Уонаби като ми намериш някой тунинг магазин да продава неща за такива супер коли ми пиши :lol: Казах ви,освен фирми които правят по 1 бройка уникат,други няма ;)

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
Публикувано на: 17 Юни 2010 21:13

еми сам го каза има тунинг за ферари няма значение какъв е дали ще е заводски или "домашно направен" все едно пълно е с снимки в нета на тунинговани супер коли :roll:
също така много ми е интересно как ще стане това аз да дам половин милион за няква шибана кола и някой ще дойде да ми каже че не мога да си правя квото си искам с нея я вземи се гръми ле :stooped:

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Юни 2010 21:28

Хахахахахах в играта Ферари не си дават лицензите за автомобилите да им се правят промени бе тъпак :Д Казах ти ама не четеш - Ферари сключват договор за някоя фирма от супер специалистите да им направят изложбен експонат и до там. Айде мисли си че всеки си прави тунинг на Ферарито и МакЛаръна сякаш на голф и да ти се смеят там.Бахти заблудения си...

Профил

Аватар
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
Публикувано на: 17 Юни 2010 21:46

Японските колички са за тунинговане според мен.... Представете си 1 Ламбо с огромен спойлер отзад :stooped: ще изглежда просто ужасно, същото важи и за Фераритата. Виж Нисан , Тойота и другите подобни с не особено впечатляващ външен вид - за тях съм съгласен.
А за играта какво да кажа... HP 2 още помня как я цъкахме с приятели в 1 гараж на чисто новите компютри ^^^ Мъчех се всеки ден да им докажа,че мога да бия McLaren с Diablo, ама така и не успявах ^^

Минотавъра написа:
Свестен американец или германец се намира сравнително лесно, българин - не.

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
Публикувано на: 17 Юни 2010 22:29

Макс написа:
Хахахахахах в играта Ферари не си дават лицензите за автомобилите да им се правят промени бе тъпак :Д Казах ти ама не четеш - Ферари сключват договор за някоя фирма от супер специалистите да им направят изложбен експонат и до там. Айде мисли си че всеки си прави тунинг на Ферарито и МакЛаръна сякаш на голф и да ти се смеят там.Бахти заблудения си...

а ти не ме разбра какво ти казвам
ако си купя Ферари IRL да не би да не мога да си го тунинговам
в играта е 85,51896710% че няма да има тунинг но аз не ти говоря за играта а за реалноста
и както написах по горе всеки мрази цигании(включително и аз) но нови джани никога не е лошо защото попринцип заводските са пълен ШИТ

Профил

Публикувано на: 17 Юни 2010 22:43

TheChosen1 написа:
Японските колички са за тунинговане според мен.... Представете си 1 Ламбо с огромен спойлер отзад :stooped: ще изглежда просто ужасно, същото важи и за Фераритата. Виж Нисан , Тойота и другите подобни с не особено впечатляващ външен вид - за тях съм съгласен.
А за играта какво да кажа... HP 2 още помня как я цъкахме с приятели в 1 гараж на чисто новите компютри ^^^ Мъчех се всеки ден да им докажа,че мога да бия McLaren с Diablo, ама така и не успявах ^^

То щото няма Ламбо с огромен спойлер и то заводско Ламбо...Murcialago SV :)

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 17 Юни 2010 22:48

TheChosen1 написа:
Японските колички са за тунинговане според мен.... Представете си 1 Ламбо с огромен спойлер отзад :stooped: ще изглежда просто ужасно,

Ужасно е... :RTFingM:

Иначе, тунинг има всякакъв и за всичко.В САЩ се предлага ТТ кит за Gallardo, с който мощността отива на ~ 1000кс - http://www.topcars.bg/news.php?id=499 . Нямате си на идея също така колко custom китове има за оптика на такъв клас коли, с тая разлика, че повечето неща се правят в 1 бройка и трудно може да ги намерите online като картинка.Който има пари може да направи всичко извратено, Gemballa Enzo е достатъчно доказателство.Ferrari не дават лиценз, защото не искат да изглежда сякаш са ОК със street racing, какъвто се провежда в NFS.Във всеки един симулатор ги има, защо ли? Защото искат марката да остане със славата на пистови машини, ето защо.

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com