Автор |
Съобщение |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Need for Speed Hot Pursuit Публикувано на: 17 Юни 2010 17:32
http://www.youtube.com/watch?v=5imMoYoSwXcнямам думи хора просто нямам думи(в мнооооооооооооого добър смисал) ако някой иска да направи по хубава тема моля да го направи ПЛС
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
ex1s7
|
|
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: Need for Speed Hot Pursuit Публикувано на: 17 Юни 2010 17:42
1 дума: Criterion, няма нужда да се добавя нищо повече
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
Bagerist0
|
|
В момента играе: Със самолетчета :)
|
|
Заглавие: Re: Need for Speed Hot Pursuit Публикувано на: 17 Юни 2010 18:28
___________________________________ I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
|
|
Заглавие: Re: Need for Speed Hot Pursuit Публикувано на: 17 Юни 2010 18:36
охх бях се оплашил че няма да я има за ПЦ обаче я има в ЕА магазина значи всичко е точно също така играта ще е опен лурълд е тва вече ще се купува 100000000% игра на годината ще е(ако отговори на очакванята ми) ся ще си сваля стария хот пърсют и ще почуствам още носталгия
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Need for Speed Hot Pursuit Публикувано на: 17 Юни 2010 18:54
Стига свършвахте, нфс отдавна се изтърка. От няколко години на сам не предлагат нищо интересно, няма и за напред да предложат.
|
|
|
|
|
Tony_
|
|
|
|
Заглавие: Re: Need for Speed Hot Pursuit Публикувано на: 17 Юни 2010 19:57
Това е Car Lista за сега:
RACE CARS
Ford GT Koenigsegg CCX Lamborghini Murciélago LP 670-4 SuperVeloce Pagani Zonda Cinque Mclaren MP4-12C Audi TT RS Coupe Chevrolet Camaro SS
COP CARS
Mclaren MP4-12C Lamborghini Reventón Porsche Cayenne GTS Ford Shelby GT500 Bugatti Veyron 16.4 Porsche Cayman S Dodge Challenger SRT8
(взето от nfsplanet)
И дано да се прави някакъв тунинг по тея коли че вече много го сложиха на заден план това
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Need for Speed Hot Pursuit Публикувано на: 17 Юни 2010 20:11
Дано не се прави тунинг точно на такива коли.Според теб защо Ферари се отказаха след HP2? Защото не искат такива лайна по колите им.Никъде няма тунинг за Вейрон или Ревентън...Това е да му се радват децата.На коли като Шелби 500,Камаро и тн. добре,но на супер коли най-малкото че реално няма тунинг работи за тях.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
|
|
Заглавие: Re: Need for Speed Hot Pursuit Публикувано на: 17 Юни 2010 20:26
не е баш така има много хубави тунинговани супер коли разбирасе всеки мрази цигани ама споилерче тук джанта там и винаги става по хубава колата та за тва са измислени тия работи
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: Need for Speed Hot Pursuit Публикувано на: 17 Юни 2010 20:29
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
|
|
Заглавие: Re: Need for Speed Hot Pursuit Публикувано на: 17 Юни 2010 20:34
муцка
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Need for Speed Hot Pursuit Публикувано на: 17 Юни 2010 20:44
{SuPa-1337-Killa} написа: не е баш така има много хубави тунинговани супер коли разбирасе всеки мрази цигани ама споилерче тук джанта там и винаги става по хубава колата та за тва са измислени тия работи FAIL
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
|
|
Заглавие: Re: Need for Speed Hot Pursuit Публикувано на: 17 Юни 2010 20:47
МНОГО СИ ТЪП СА6Е
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Need for Speed Hot Pursuit Публикувано на: 17 Юни 2010 20:48
Макс написа: но на супер коли най-малкото че реално няма тунинг работи за тях. Айде бе? За сичко има тунинг, да не говорим че супер колите от типа на вейрон и зонда хич не ме кефят на външен вид. Ма нормално тях ги правят с цел аеродинамичност
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Need for Speed Hot Pursuit Публикувано на: 17 Юни 2010 20:55
На себе си ли го каза Щото да те светна че Хаман е фирма която си има договор с фирмите BMW,Ferarri,Porsche,Lambo и тн. Фирмата им дава кола с цел тунинг за шоуруми,изложения и няма за масова продажба(като изключим че повечето от супер колите могат да имат само хора които са в списъци,избират ги,чака се много време и така).А не в няква игра да накачулиш рандъм пластмаси по тези коли.За тях тунинг части масови,които да пасват няма.Тия дето ги виждаш в НФСто са измислени от ЕА и такива части реално несъществуват.Ферари никога няма да пуснат някакви палячовци да им серат по колите.Айде като си нямаш хал хабер не говори че ставаш смешен. EDIT: Хех Уонаби като ми намериш някой тунинг магазин да продава неща за такива супер коли ми пиши Казах ви,освен фирми които правят по 1 бройка уникат,други няма
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
|
|
Заглавие: Re: Need for Speed Hot Pursuit Публикувано на: 17 Юни 2010 21:13
еми сам го каза има тунинг за ферари няма значение какъв е дали ще е заводски или "домашно направен" все едно пълно е с снимки в нета на тунинговани супер коли също така много ми е интересно как ще стане това аз да дам половин милион за няква шибана кола и някой ще дойде да ми каже че не мога да си правя квото си искам с нея я вземи се гръми ле
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Need for Speed Hot Pursuit Публикувано на: 17 Юни 2010 21:28
Хахахахахах в играта Ферари не си дават лицензите за автомобилите да им се правят промени бе тъпак :Д Казах ти ама не четеш - Ферари сключват договор за някоя фирма от супер специалистите да им направят изложбен експонат и до там. Айде мисли си че всеки си прави тунинг на Ферарито и МакЛаръна сякаш на голф и да ти се смеят там.Бахти заблудения си...
|
|
|
|
|
TheChosen1
|
|
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
|
|
Заглавие: Re: Need for Speed Hot Pursuit Публикувано на: 17 Юни 2010 21:46
Японските колички са за тунинговане според мен.... Представете си 1 Ламбо с огромен спойлер отзад ще изглежда просто ужасно, същото важи и за Фераритата. Виж Нисан , Тойота и другите подобни с не особено впечатляващ външен вид - за тях съм съгласен. А за играта какво да кажа... HP 2 още помня как я цъкахме с приятели в 1 гараж на чисто новите компютри ^^^ Мъчех се всеки ден да им докажа,че мога да бия McLaren с Diablo, ама така и не успявах ^^
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
|
|
Заглавие: Re: Need for Speed Hot Pursuit Публикувано на: 17 Юни 2010 22:29
Макс написа: Хахахахахах в играта Ферари не си дават лицензите за автомобилите да им се правят промени бе тъпак :Д Казах ти ама не четеш - Ферари сключват договор за някоя фирма от супер специалистите да им направят изложбен експонат и до там. Айде мисли си че всеки си прави тунинг на Ферарито и МакЛаръна сякаш на голф и да ти се смеят там.Бахти заблудения си... а ти не ме разбра какво ти казвам ако си купя Ферари IRL да не би да не мога да си го тунинговам в играта е 85,51896710% че няма да има тунинг но аз не ти говоря за играта а за реалноста и както написах по горе всеки мрази цигании(включително и аз) но нови джани никога не е лошо защото попринцип заводските са пълен ШИТ
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Need for Speed Hot Pursuit Публикувано на: 17 Юни 2010 22:43
TheChosen1 написа: Японските колички са за тунинговане според мен.... Представете си 1 Ламбо с огромен спойлер отзад ще изглежда просто ужасно, същото важи и за Фераритата. Виж Нисан , Тойота и другите подобни с не особено впечатляващ външен вид - за тях съм съгласен. А за играта какво да кажа... HP 2 още помня как я цъкахме с приятели в 1 гараж на чисто новите компютри ^^^ Мъчех се всеки ден да им докажа,че мога да бия McLaren с Diablo, ама така и не успявах ^^ То щото няма Ламбо с огромен спойлер и то заводско Ламбо...Murcialago SV
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Need for Speed Hot Pursuit Публикувано на: 17 Юни 2010 22:48
TheChosen1 написа: Японските колички са за тунинговане според мен.... Представете си 1 Ламбо с огромен спойлер отзад ще изглежда просто ужасно, Ужасно е... Иначе, тунинг има всякакъв и за всичко.В САЩ се предлага ТТ кит за Gallardo, с който мощността отива на ~ 1000кс - http://www.topcars.bg/news.php?id=499 . Нямате си на идея също така колко custom китове има за оптика на такъв клас коли, с тая разлика, че повечето неща се правят в 1 бройка и трудно може да ги намерите online като картинка.Който има пари може да направи всичко извратено, Gemballa Enzo е достатъчно доказателство.Ferrari не дават лиценз, защото не искат да изглежда сякаш са ОК със street racing, какъвто се провежда в NFS.Във всеки един симулатор ги има, защо ли? Защото искат марката да остане със славата на пистови машини, ето защо.
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|