Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Tomb Raider - Tempus Fugit - Истина или просто мит! Публикувано на: 31 Мар 2010 19:19
Преди да излезе официалната информация за Tomb Raider Origins и Lara Croft and the Guardian of Light, в интернет тръгнаха слухове за remake на Tomb Raider - Angel of Darkness! Феновете се запалиха много по следният клип: http://www.youtube.com/watch?v=apVFk6QdhvwТака наречената Tomb Raider Tempus Fugit, стана обект на надежди и беше наречена новата Tomb Raider игра! Оказа се, че всички видели видеото са били заблудени! Много фенове споделят, че ако се направи remake на Angel of Darkness, ще са много щастливи. Самата Angel of Darkness, последната разработена такава игра от Core Design и Eidos се превърна в хит, дори Core да казва, че е пълен провал. Тя буквално избутва Legend - според гласовете на феновете, които я предпочитат. Оказа се, че Tomb Raider Tempus Fugit e рекламно клипче, с което един/еднa страхотен/на дизайнер/ка привлича внимание - той/тя има цяла галерия с картинки създадени от него/нея и клипове. Линк: http://trko.deviantart.com/gallery/Дали неговата/нейната идея е била добра? Не се и съмнявам! Самият той/тя е фен/ка на Томб Райдър и по този начин с малки уговорки с Eidos може нещата да потръгнат. Е, дойде време да ви задам въпрос. Ако имахте възможността, бихте ли гласували за разработването на Tomb Raider Tempus Fugit? Защо? Коя версия от поредицата най-много ви харесва? Много ми е любопитно какво мислите по тази тема
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Tomb Raider - Tempus Fugit - Истина или просто мит! Публикувано на: 31 Мар 2010 19:31
Писна ми от тоя Tomb Raider. Искам нова Legacy of Kain.
|
|
|
Seigar -X-
|
|
В момента играе: Fallout Van Buren
|
|
Заглавие: Re: Tomb Raider - Tempus Fugit - Истина или просто мит! Публикувано на: 31 Мар 2010 19:39
the_presator написа: Писна ми от тоя Tomb Raider. Искам нова Legacy of Kain. +1 Btw някои да знае защо не правят повече Legacy of Kain ? Не знаят как да продължат ли ?
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Tomb Raider - Tempus Fugit - Истина или просто мит! Публикувано на: 31 Мар 2010 20:36
По-скоро знаят кога да спрат. Историята свърши , какво повече искаш ?
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: Tomb Raider - Tempus Fugit - Истина или просто мит! Публикувано на: 31 Мар 2010 20:37
Цитат: Бихте ли искали, да се реализира такъв проект на поредицата Tomb Raider? Да! Не! Вие можете да гласувате за 2 неща ХАаххааххахахахахахахахааххахахахахаха Не, наистина ХАХАХАХАХАХахахахахаххаха
___________________________________ секс едва ли - just cavalli
агентите са педали напускам форума
|
|
|
|
|
vasito
|
|
|
|
Заглавие: Re: Tomb Raider - Tempus Fugit - Истина или просто мит! Публикувано на: 31 Мар 2010 21:15
Angel of Darkness не беше ли една с Куцо управление дето не се прие много добре?
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Tomb Raider - Tempus Fugit - Истина или просто мит! Публикувано на: 31 Мар 2010 21:25
BloodRayneMai написа: Много ми е любопитно дали ТИ можеш да мислиш.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Tomb Raider - Tempus Fugit - Истина или просто мит! Публикувано на: 01 Апр 2010 07:56
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Tomb Raider - Tempus Fugit - Истина или просто мит! Публикувано на: 01 Апр 2010 08:04
Ами аз забелязах, че мислиш толкова, колкото и живия организъм гол охлюв ама...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Tomb Raider - Tempus Fugit - Истина или просто мит! Публикувано на: 01 Апр 2010 09:08
vasito написа: Angel of Darkness не беше ли една с Куцо управление дето не се прие много добре? Как да не се е приела много добре! Тази игра стана най-добрата произведена от Core! Да вярно, контролите бяха малко лоши, но движенията бяха толкова променени - дори има нови, които аз сега виждам на клипове. Тази игра стана любима на почти всички фенове - изключение правят само разочарованите от контролите. Графиката на играта може да се сравни с тази на юбилейното издание(TR-Anniversary). Ще попитате защо? Играта няма специфични изискваня за видео карта(графична карта). Направих експеримент. Тествах играта на новите HD видео карти и тя изненадващо тръгна без никакви проблеми. Разликата беше, че графиката беше зашеметяваща. Имаше сенки, дълбочина в екрана, мъгла, дъжд подобен на истински и дори самата графика беше кристално чиста(без размазани петна в далечина и от близо, както попринцип трябва да изглежда играта). Осветленията в тъмното, също грабнаха вниманието ми, защото изглеждаха много реалистични. Заради това си давам сметка, че тази игра изобщо не е боклук, за какъвто много я смятат. Всичко зависи от това, с какъв комп. разполагаш. Освен това контролите се сменят в меню. Можеш да настроиш и мишката. !Тези картинки не са с HD, а са с обикновенното качество на графиката на играта! Линкове към видео: http://www.youtube.com/watch?v=63GVyasz6z8 (HD) http://www.youtube.com/watch?v=jNFOhmVd_wYhttp://www.youtube.com/watch?v=6pfirafPPFk
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Tomb Raider - Tempus Fugit - Истина или просто мит! Публикувано на: 01 Апр 2010 09:11
Stormheim написа: BloodRayneMai написа: Що не посещаваш в училище уроците по биология и психология? Защо да не ги посещавам като Биологията е наука, която ми харесва! Да не би да те е страх от Биология. Психологията отдавна я минах - на Логика съм! Този предмет също е хубав!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Tomb Raider - Tempus Fugit - Истина или просто мит! Публикувано на: 01 Апр 2010 09:16
WidowmakeR написа: Ами аз забелязах, че мислиш толкова, колкото и живия организъм гол охлюв ама... Какво толкова му има на охлюва! Този организъм е доста сложно устроен, както всички на земята...и извън орбитата й!
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Tomb Raider - Tempus Fugit - Истина или просто мит! Публикувано на: 01 Апр 2010 09:20
Blood Rayne ставаше за нещо, но само първата част. На втората част единственото хубаво беше роклята, иначе Райна я бяха направили зле. За томб райдър и толкова положително не мога да кажа, отврат. Ако направиш трета тема за томб райдър, няма да имаш шанс да просъществуваш във форума ни.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Tomb Raider - Tempus Fugit - Истина или просто мит! Публикувано на: 01 Апр 2010 09:24
Gipo написа: Blood Rayne ставаше за нещо, но само първата част. На втората част единственото хубаво беше роклята, иначе Райна я бяха направили зле. За томб райдър и толкова положително не мога да кажа, отврат. Ако направиш трета тема за томб райдър, няма да имаш шанс да просъществуваш във форума ни. Няма да направя, защото само това са идеите ми за тема относно Томб Райдър. А и две теми са напълно достатъчни, нали!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Tomb Raider - Tempus Fugit - Истина или просто мит! Публикувано на: 01 Апр 2010 10:15
Напълно достатъчно е да поумнееш.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Tomb Raider - Tempus Fugit - Истина или просто мит! Публикувано на: 01 Апр 2010 10:25
Не трябва да се мисли а да се разсъждава.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Tomb Raider - Tempus Fugit - Истина или просто мит! Публикувано на: 01 Апр 2010 10:38
Кире_Гръчата написа: Историята свърши Ъм... не.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Tomb Raider - Tempus Fugit - Истина или просто мит! Публикувано на: 01 Апр 2010 12:09
Е ... под свърши, разбирай - стигна до момента, в който, ако продължат, ще я осерат. Поне мен ме е страх от това.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Tomb Raider - Tempus Fugit - Истина или просто мит! Публикувано на: 01 Апр 2010 14:03
LoK си имаше чудесен финал, макар и да е отворен. Сега Кейн е свободен да прави каквото си поиска, Стария Бог се скатава да си ближе раните за неопределено време, пък и без Разиел няма да е същото. По темата, само Anniversary съм играл, като се отказах безбожно рано на тиранозавъра.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Tomb Raider - Tempus Fugit - Истина или просто мит! Публикувано на: 01 Апр 2010 15:13
Max Payne написа: LoK си имаше чудесен финал, макар и да е отворен. Сега Кейн е свободен да прави каквото си поиска, Стария Бог се скатава да си ближе раните за неопределено време, пък и без Разиел няма да е същото. По темата, само Anniversary съм играл, като се отказах безбожно рано на тиранозавъра. Здр. видях, че играеш Битката за Уезнот - някой път да се уговорим и да направим една велика битка. Искаш ли? Аз когато играх Anniversary за първи път, нямах никаква представа как се прави Adrenaline Dodge/Headshot, a той улеснява много нещата...и така докато открих вече излезе нова! Имах много ядове на T-Rex, обаче по случайност натиснах копчетата и се научих.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|