Автор |
Съобщение |
A.C.A.B
|
|
|
|
Заглавие: MMORPG Публикувано на: 05 Фев 2010 11:59
сега напоследък имам свободно време и ми се играе некво фрее мморпг. Без кабал, пиратски сървер на wow или lineage(аион може) и флиф. EDIT: имам 1 бета кей за стар трек, та струва ли си да я играя?
___________________________________ Бог създаде света! Бог създаде морето и земята! Бог създаде и теб, но явно и той прави грешки!
|
|
|
|
|
Telba
|
|
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 05 Фев 2010 12:37
Хммм бих предложил някое,но по-добре май Сентри-сан да предложи,той по-добри нацелва.
|
|
|
joar
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 05 Фев 2010 12:41
Allods Online. Напоследък на него играя и е едно от малкото безплатни MMO-та, с качеството на платено.
|
|
|
|
|
A.C.A.B
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 05 Фев 2010 12:42
+1 нищо предложи някое. Няма да е лошо . П.С: Въпроса ми май е основно към сентри ЕДИТ: това аллодс нз що ама много ми прилича на wow клонинг. нещо не ми се нрави много
___________________________________ Бог създаде света! Бог създаде морето и земята! Бог създаде и теб, но явно и той прави грешки!
|
|
|
|
|
joar
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 05 Фев 2010 12:46
Karos Online, Shaiya, Rappelz, The Chronicles of Spellborn, тогава. Препоръчвам първата и последната.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 05 Фев 2010 17:45
Алодса е шит-тромава, скучна, мудна, безинтересна, еднообразна, куест-клонинги на Уоу и на всяко друго ммо...абе с една дума-отврат. Кароса пък имаше някви странни шибани бъгове, като например ако имаш възможност да си избереш награда след куеста, не можеш да го завършиш...wtf?! Аз ти препоръчвам трайъла на Lord of the Rings Online-1 седмица на спокойствие игра. Респективно може и Dungeons and Dragons Online
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 05 Фев 2010 19:00
Allods е много добра игра, но докато стигнеш до lvl10 изглежда отвратително бавна и тромава, чак след това се оправя темпото на битките, ако успееш да нацелиш и как най-добре да използваш уникалните системи на класовете си става много забавно. Плюс това е една от малкото игри, в които можеш да направиш melee mage без да ти пукат кратуната на всеки пет минути. Бих ти я препоръчал, но сега е в последната си closed beta, която свършва съвсем скоро и ще има character wipe, така че по-добре да изчакаш малко, докато пуснат играта в open beta. Allods има сходни неща с WoW, но като цяло не е WoW клонинг, има много уникални системи и решения, която я отличават коренно от играта на Blizzard.
AIKA също е в closed beta, но е все още първата и не знам колко ще се проточи, така че може и да я погледнеш. Хубава е играта, поне до където съм видял, бърза е и е относително красива за изискванията си.
Karos също е с малки изисквания и хубава графика и е добра игра. Нищо специално не предлага, но е хубава.
The Chronicles of Spellborn има екшън ориентирана бойна система и доста интересни класове, история и свят. Графиката има един много уникален стил и въпреки че не е high end може наистина да ти отнеме дъха на моменти. За мен това е най-нестандартното MMORPG излязло до момента. Заедно със Shin Megami Tensei: Imagine, което пък е ориентирано към тактическа битка и Pet Breeding и също е доста добро.
Rappelz си е стандартно MMORPG и е добро в това, което прави. Има доста висок level cap обаче и е трудно да се стигне до него.
Друго, за което сега се сещам... Soul of the Ultimate Nation, Lunia Chronicles, NeoSteam, Mortal Online(по принцип ще е платена, но в момента е в Open Beta и можеш да я поиграеш малко), Dragonica, Valkyrie Sky, Warriors of The 3 Kingdoms(aka Dynasty Warriors Online)
Ако нещо ти хваща окото питай, мога да дам по-подробна информация.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
A.C.A.B
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 05 Фев 2010 19:40
като че ли раппелз ми харесва. Сега я тегля. EDIT: сентри, каже за кво иде реч в стар трек. как се водят битките и много ли е бъгава щото имам 1 бета кей
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 05 Фев 2010 20:08
Star Trek не съм я играл, не получиш ключ от никъде, но доколкото знам е комбинация от third person shooter с нещо като битките в пиратските симулатори, но в космоса. Има противоречиви отзиви за играта, едни я харесват, други я плюят. Имало бъгове и то не малко, но според някои може да се играе добре. Както казах - нямам личен опит с играта.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 05 Фев 2010 21:14
joar написа: безплатни MMO-та, с качеството на платено. ъахъахъхаъахаъахаъахахаъахаъах Я се стегни! ЕДИТ: по принцип за една игра в бета версия е нормално да има бъгове . Даже би било странно, ако няма.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 06 Фев 2010 02:15
Sentry написа: Плюс това е една от малкото игри, в които можеш да направиш melee mage без да ти пукат кратуната на всеки пет минути. Diablo II Сорс на zeal -> http://www.youtube.com/watch?v=ckzvb_7ve0EЛично съм я тествал, 64к лайтнинг дмг
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 06 Фев 2010 10:06
Gipo написа: joar написа: безплатни MMO-та, с качеството на платено. ъахъахъхаъахаъахаъахахаъахаъах Я се стегни! Знаеш ли колко долнопробни платени ММОРПГ-та има
___________________________________ секс едва ли - just cavalli
агентите са педали напускам форума
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 06 Фев 2010 10:08
Знам . А знаеш ли колко безплатни ММОта с качеството на добрите платени ММОта има? Нула
|
|
|
|
|
joar
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 06 Фев 2010 10:44
Gipo написа: joar написа: безплатни MMO-та, с качеството на платено. ъахъахъхаъахаъахаъахахаъахаъах Я се стегни! ЕДИТ: по принцип за една игра в бета версия е нормално да има бъгове . Даже би било странно, ако няма. Пич, 12 милиона за разработка.. Най-големият руски проект, от създателите на Heroes of Might and Magic и Etherlords. Хората не залагат на печалба, а на качество.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 06 Фев 2010 10:46
Пич, за какво точно говориш?
|
|
|
|
|
joar
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 06 Фев 2010 10:50
За това, че не се играл играта.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 06 Фев 2010 11:05
joar написа: Хората не залагат на печалба, а на качество. Виждам, че си отраснал с филмите за Робин Худ .
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 06 Фев 2010 11:10
Абе, какво стана с MORTAL Online ? Май от 1-ви почна някаква бета, ама имах изпити и пропуснах да тегля и да се занимавам. Някой нещо ?
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 06 Фев 2010 11:30
Тва аллодс е добро верно,вчера го цъках.Ама ше изчакам да wipe-нат първо че са няма смисал за 1 седмица герои да правя
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 06 Фев 2010 12:02
Gipo написа: Пич, за какво точно говориш? Че Allods не е поредното фрий ммо, а от доказала се гейм компания.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|