Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Steam Публикувано на: 22 Ное 2009 21:32
Steam
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Steam Публикувано на: 22 Ное 2009 21:36
Battle.net
|
|
|
|
Заглавие: Re: Steam Публикувано на: 22 Ное 2009 21:36
Така и така си го писал ( авторът на темата, заглавието ), поне и аз да драсна нещо свързано с него .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Steam Публикувано на: 22 Ное 2009 21:38
Здравите хора имам проблеми сис стъма когато си купих играта Call of Duty Modern Warfare 2 исталирах си стъма от играта и исках да си слога новия стим и на ново инсталирах играта и слагам номера и ми да ваче се добликира номера какво да направя
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Steam Публикувано на: 22 Ное 2009 21:49
Нормално.
А това за "нов/стар Steam" - какво е това ? Инсталацията на софтуера е ЕДНА. Ъпдейта се обновява на ТЕКУЩИЯТ ти инсталиран Steam, не е НУЖНО uninstall & reinstall again !
Регистрирал си си Steam Account, вкарал си key-а от MW2 в него и си quit-нал, понеже "нова версия на Steam !?". След това си го инсталирал, регистрирал си НОВ акаунт, пробвал си наново да си пуснеш key-а, обаче чушки, вече е активиран... в предният ТИ акаунт от... ТЕБ ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Steam Публикувано на: 22 Ное 2009 21:59
акаута е един и същ
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Steam Публикувано на: 22 Ное 2009 22:03
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Steam Публикувано на: 22 Ное 2009 22:33
Нищо не разбрах. Айде малко по-ясно, точно, конкретно и детайлизирано със съответните термини и НЕ написано на Phonetic. Стъпка по стъпка, без нови и нови постове, къде какво как си направил.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Steam Публикувано на: 22 Ное 2009 23:13
Купих си играта от озоне.бг , слагам я инсталира се приемами сд-а играя но ме изхвърля от мултито, говорих със озоне.бг ими казаха да си истегля от официалния сайт на стим програма и ще се оправи, махнах стима стария и си качих новия , когато сложих новия стим би трабвало във my games da e там иконата и само трабваше да сложа дисковете ,без да ми иска cd-key ........... но иконата е намаше във мойте игри и исках да я инсталирам наново слагам и 1-диск и се мояви иконата за cd-key и ми даде добликатен номер. Имам и други игри ,Empire: Total War,Team Fortress2, на тези игри ги има me games и не иска номер а само диковете
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Steam Публикувано на: 22 Ное 2009 23:43
Значи като цяло... - Единствено CD-Key-я ти трябва, записваш си го някъде;
- Стартираш Steam, логваш се в акаунта си;
- Отиваш на бутона за Activation и си активираш CD-Key-я, после се появява играта в "My Games" и влизаш да играеш;
- След Uninstall-алация на Steam-а и на играта, инсталира се наново Steam софтуера, но ПАК ОТНОВО влизаш със същият си акаунт, който си бил досега;
- След влизане, в "My Games" трябва да бъде играта. Веднъж активирана, то тя си ОСТАВА завинаги закачена към акаунта и CD-Key-я става НЕизползваем / НЕвалиден forever;
- С този Steam Account можеш да влизаш отвсякъде, когато си поискаш, и да играеш откъдето си поискаш, стига да му знаеш името и паролата на акаунта разбира се и не го дадеш на някой друг.
Ако си си регистрирал нов Steam Account и си пробвал да активираш ( чрез CD-Key-я ) MW2 играта отново, то НОРМАЛНО ( както вече писах във вторият си пост от темата ) да НЕ стане, тъй като... от 5. той е станал НЕизползваем forever.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|