Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Steam
Публикувано на: 22 Ное 2009 21:32

Steam

Профил

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Заглавие: Re: Steam
Публикувано на: 22 Ное 2009 21:36

Battle.net

Профил Skype

Публикувано на: 22 Ное 2009 21:36

Така и така си го писал ( авторът на темата, заглавието ), поне и аз да драсна нещо свързано с него 8).

Публикувано на: 22 Ное 2009 21:38

Здравите хора имам проблеми сис стъма когато си купих играта Call of Duty Modern Warfare 2 исталирах си стъма от играта и исках да си слога новия стим и на ново инсталирах играта и слагам номера и ми да ваче се добликира номера какво да направя

Профил

Публикувано на: 22 Ное 2009 21:49

Нормално.

А това за "нов/стар Steam" - какво е това ? Инсталацията на софтуера е ЕДНА. Ъпдейта се обновява на ТЕКУЩИЯТ ти инсталиран Steam, не е НУЖНО uninstall & reinstall again !

Регистрирал си си Steam Account, вкарал си key-а от MW2 в него и си quit-нал, понеже "нова версия на Steam !?". След това си го инсталирал, регистрирал си НОВ акаунт, пробвал си наново да си пуснеш key-а, обаче чушки, вече е активиран... в предният ТИ акаунт от... ТЕБ ?

Публикувано на: 22 Ное 2009 21:59

акаута е един и същ

Профил

Публикувано на: 22 Ное 2009 22:03

а за стъма от озоне.бг ми казаха че може да е от него и аз го унисталнах и сложих от нов стим саита и пак нищо
:? :? :?

Профил

Публикувано на: 22 Ное 2009 22:33

Нищо не разбрах. Айде малко по-ясно, точно, конкретно и детайлизирано със съответните термини и НЕ написано на Phonetic. Стъпка по стъпка, без нови и нови постове, къде какво как си направил.

Публикувано на: 22 Ное 2009 23:13

Купих си играта от озоне.бг , слагам я инсталира се приемами сд-а играя но ме изхвърля от мултито, говорих със озоне.бг ими казаха да си истегля от официалния сайт на стим програма и ще се оправи, махнах стима стария и си качих новия , когато сложих новия стим би трабвало във my games da e там иконата и само трабваше да сложа дисковете ,без да ми иска cd-key ........... но иконата е намаше във мойте игри
и исках да я инсталирам наново слагам и 1-диск и се мояви иконата за cd-key и ми даде добликатен номер.
Имам и други игри ,Empire: Total War,Team Fortress2,
на тези игри ги има me games и не иска номер а само диковете

Профил

Публикувано на: 22 Ное 2009 23:43

Значи като цяло...

1. Единствено CD-Key-я ти трябва, записваш си го някъде;
  2. Стартираш Steam, логваш се в акаунта си;
  3. Отиваш на бутона за Activation и си активираш CD-Key-я, после се появява играта в "My Games" и влизаш да играеш;
  4. След Uninstall-алация на Steam-а и на играта, инсталира се наново Steam софтуера, но ПАК ОТНОВО влизаш със същият си акаунт, който си бил досега;
  5. След влизане, в "My Games" трябва да бъде играта. Веднъж активирана, то тя си ОСТАВА завинаги закачена към акаунта и CD-Key-я става НЕизползваем / НЕвалиден forever;
  6. С този Steam Account можеш да влизаш отвсякъде, когато си поискаш, и да играеш откъдето си поискаш, стига да му знаеш името и паролата на акаунта разбира се и не го дадеш на някой друг.

Ако си си регистрирал нов Steam Account и си пробвал да активираш ( чрез CD-Key-я ) MW2 играта отново, то НОРМАЛНО ( както вече писах във вторият си пост от темата ) да НЕ стане, тъй като... от 5. той е станал НЕизползваем forever.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com