Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: FIFA 10 ...
Публикувано на: 18 Ное 2009 03:53

Искам да попитам някой, който си е купил играта оригиналка ... знам че има ектри да се влиза в различни стай и да се играе там ( нещо като гарена ) ( има ли такова нещо или са ме излъгали като са ми разказвали за играта ) ... есл също турнирчетата ... но това live season работи ли и инт ли е да се играе и дали в него може да играеш с реални хора или само мениджър мод срещу компютъра, само че в лайв време ... и дали като играеш онлайн с някой от Канада, Англия, Америка, Китай или където и да било по света има лаг или си върви нормално ... и последен въпрос ... като играеш и печелиш има ли някъде, където ти се натрупват точки или левел да дигаш нещо такова или си играеш за кеф ( като изключим на ЕСЛ турнирите ) ... и ако има още накакви яки неща, които не съм ги споменал ако може на кратно да ги разкаже ...

;]

Профил

Заглавие: Re: FIFA 10 ...
Публикувано на: 18 Ное 2009 09:04

Не знам какво пишеш изобщо, само ще ти кажа, че миналата и тази година №1 на FIFA-та ще посети финала на Champions League, ще бъде на VIP място, ще бъде на гала вечерята с футболистите, ще спечели $20-25k.

Online турнири, класации, рангове и всякакви измишльотини, за които се сетиш, ги има. Отваряш wiki-та, features и т.н. ги разгледаш.

Публикувано на: 18 Ное 2009 14:48

play3r_bg написа:
Искам да попитам някой, който си е купил играта оригиналка ... знам че има ектри да се влиза в различни стай и да се играе там ( нещо като гарена ) ( има ли такова нещо или са ме излъгали като са ми разказвали за играта ) ... есл също турнирчетата ... но това live season работи ли и инт ли е да се играе и дали в него може да играеш с реални хора или само мениджър мод срещу компютъра, само че в лайв време ... и дали като играеш онлайн с някой от Канада, Англия, Америка, Китай или където и да било по света има лаг или си върви нормално ... и последен въпрос ... като играеш и печелиш има ли някъде, където ти се натрупват точки или левел да дигаш нещо такова или си играеш за кеф ( като изключим на ЕСЛ турнирите ) ... и ако има още накакви яки неща, които не съм ги споменал ако може на кратно да ги разкаже ...

;]

Не съм играл играта, но мисля че всичко това може да се прави ако си закупиш играта.

Наистина, пиши по-разбираемо.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Ное 2009 19:04

ОК с 2 думи ... лагва ли като се играе онлайн ... и има ли класации кой е с най-много победи т.н.

Профил

Публикувано на: 18 Ное 2009 19:34

Явно е трябвало и аз да пиша НЕразбираемо, че да бъде разбрано от НЕразбираемият.

Въече шъ знам.

Публикувано на: 18 Ное 2009 19:45

play3r_bg написа:
ОК с 2 думи ... лагва ли като се играе онлайн ... и има ли класации кой е с най-много победи т.н.

Еми, брат, това е интернет, не е локална - нормално е да лагва по някога, но не мисля че лагът е някъв супер огромен, че да не може да се играе.

¦•••SHERIFA•••¦ написа:
Явно е трябвало и аз да пиша НЕразбираемо, че да бъде разбрано от НЕразбираемият.

Въече шъ знам.

Не се безпокой, постовете са ти достатъчно неразбираеми, когато направиш ей така:

posting.php?mode=quote&f=11&p=1047385
ucp.php?i=pm&mode=view&f=0&p=185264
http://www.pcmania.bg/
http://www.ign.com/
http://www.videogamer.com/
http://www.gamespot.com/

:wink:

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Ное 2009 20:48

Имам оригинална 08 и лаг няма. Водеха се класации за играч на месеца, най-дълго продължаваща победна серия и други. Няма да имаш проблеми. Взимай я.

Профил

Публикувано на: 19 Ное 2009 00:47

50 кинта е Retail CD-Key от мен :wink:.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com