Здрасти, аз лично не чакам много тази игра, но знам, че има хора, които се интересуват и ми попадна от mmosite един доста голям feature за играта, в който има немалко информация за нея - за расите, за ПвПто, за ПвЕто и т.н.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Vermic
09 Авг 2005 20:59 Мнения: 11346 Местоположение: Rousse
В момента играе: опаааааа
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Feature
Публикувано на: 14 Окт 2009 07:40
Играта ще е върха.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
pcultimate
31 Мар 2009 13:53 Мнения: 742 Местоположение: The abyss
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Публикувано на: 14 Окт 2009 14:05
Vermic написа:
Играта ще е върха.
Това заедно с Earthrise са единствените ММО-та,които ще играя
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
Side
Публикувано на: 14 Окт 2009 14:27
Vermic е единственият човек,който съм виждал да играе WoW и Guild Wars и същевременно други ММО-та без да оплюва WoW и Guild Wars
Ако някой успее да разбере,кво написах...
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
ivo333
Публикувано на: 14 Окт 2009 17:45
Първата беше класика в жанра и изглежда, че тази се очертава дори по-яка. Нямам търпение да излиза... жалко че има още бая да се чака...
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения