Здравейте, наскоро си закупих играта Aion, но ми се развали ДВД-то, и сега не мога да я инсталирам.Доста се рових в интернет, но не можах да намеря от къде да я сваля.Някои ако знае, моля да ми даде линк (трябва ми европейската пълна версия, не опен бета).
П.С. Свалям я от pirate bay в момента, но не съм сигурен, че е европейска версия и не е бета.Пише ми, че остават 3 седмици докато се свали....
___________________________________ "The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
Gipo
21 Мар 2002 19:51 Мнения: 10938 Местоположение: София
Заглавие: Re: Aion
Публикувано на: 12 Окт 2009 18:19
То не е като да няма официална тема за АИОН, ама... Даваш си дисковете на някой приятел с добър нет, той си я инсталира, после архивира и ти я праща по скайп. Няма да е нужно ти да инсталираш, а само да разархивираш. Даваш един Repair от Launcher'а и стартираш. Освен това късните бета версии са доста близки до пълната версия, така че и бета да дръпнеш от някъде, не трябва да те притеснява.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
wannabe
04 Юни 2004 15:50 Мнения: 4407 Местоположение: Taina
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения