абе как се утрепва чичото на Джейсън , не мога да го одаря като започне да се навежда все едно взима нещо от земята около него се появяват няколко кръга и след това изстрелва няколко енергиини топки които мога само да блокирам , е винаги там ме убива ПП.играта е супер за едно изиграване , особено за тези които харесват митологията
абе как се утрепва чичото на Джейсън , не мога да го одаря като започне да се навежда все едно взима нещо от земята около него се появяват няколко кръга и след това изстрелва няколко енергиини топки които мога само да блокирам , е винаги там ме убива ПП.играта е супер за едно изиграване , особено за тези които харесват митологията
В момента играе: No man's sky
Заглавие: Re: Rise Of the Argonauts
Публикувано на: 09 Сеп 2009 23:21
За човек, харесващ митологията, със сигурност не би го нарекъл Джейсън
Иначе доколкото знам пц портът на играта беше изключително некадърен и пълен с бъгове, така че може да си попаднал и на бъг
я, омежи ме е изпреварил
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Tiny
но с големо съ̀рце
14 Май 2005 18:21 Мнения: 4847 Местоположение: The city of Neverwinter
В момента играе: A dance with rogues
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Manowarrior
16 Юли 2007 13:18 Мнения: 345 Местоположение: София
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
Публикувано на: 10 Сеп 2009 13:27
Джейсън?!? Не съм я играл, но знам, че Язон и Херк са действащите лица. Да не би Джейсън да е Язон?
___________________________________ И сам да съм у трамваю, па че се бутам.
wannabe
04 Юни 2004 15:50 Мнения: 4407 Местоположение: Taina
Публикувано на: 10 Сеп 2009 14:48
Ахахахах ебати фейл-а
Алми
Публикувано на: 10 Сеп 2009 19:48
хахахахахахахахахах. Айде сега, на всеки се случва
Glamour
Публикувано на: 11 Сеп 2009 09:38
Като гледам много коментари и... никакъв отговор на въпроса, като изключим този на Tiny... изглежда никой от коментиращите тук не е стигал до края. Не е бъг, последния бос си е гаден докато не му хванеш цаката... ако не си я врътнал все още ей ти малко помощ - http://www.youtube.com/watch?v=UBZ5mL3b8S8. А незнам дали наистина е толкова бъгавеа тази игра, но при мен освен че ме изхвърли 10-ина пъти други проблеми нямах
___________________________________ Fear is the mindkiller!
EcTeTa
Публикувано на: 11 Сеп 2009 12:25
да превъртях я беше само формалност като прочетох линка който tiny даде
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения