Автор |
Съобщение |
=SpeC=
|
|
|
|
Заглавие: MASS EFFECT Публикувано на: 08 Сеп 2009 15:16
Днес я превъртях играта - Направо съм поразен ! ! ! Толкова невероятна игра не бях играл НИКОГА ! ! ! Толкова екшън, толкова интрига, толкова мистерия, абе направо незнам ! ! ! ! Направо незнам как ще дочакам продължението, и дано не я осерат, щото като четях как има възможност да умреш........ Ебаси простотията ! ! ! Дали ще има проблем, ако нямам сейвовете от цялата игра, а само от средата нататък да речем, и чак до финала :S P.S. Garrus & Wrex - Най-Великите Пичове Във ВСЕЛЕНАТА ! ! !
___________________________________ DROPBOX - Най-лесният начин за споделяне на файлове! http://db.tt/X0hLvvj2
|
|
|
|
|
Sturm
|
|
|
|
Заглавие: Re: MASS EFFECT Публикувано на: 08 Сеп 2009 15:21
Умри.
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: MASS EFFECT Публикувано на: 08 Сеп 2009 15:21
Браво много се радваме
|
|
|
|
|
=SpeC=
|
|
|
|
Заглавие: Re: MASS EFFECT Публикувано на: 08 Сеп 2009 15:23
Wannabe написа: Браво много се радваме Просто исках да отворя някаква тема, щото неможах да намеря, а не да се хваля А и имам въпрос ако не забеляза...
___________________________________ DROPBOX - Най-лесният начин за споделяне на файлове! http://db.tt/X0hLvvj2
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: MASS EFFECT Публикувано на: 08 Сеп 2009 15:36
Невероятна игра няма спор
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: MASS EFFECT Публикувано на: 08 Сеп 2009 15:44
[SpeC] написа: Wannabe написа: Браво много се радваме Просто исках да отворя някаква тема, щото неможах да намеря, а не да се хваля А и имам въпрос ако не забеляза... Има поне няколко теми. Ето ти една примерно viewtopic.php?f=11&t=54390 .Не мислиш ли,че си малко закъснял с тая тема?Играта сме я обсъдили одавна.А иначе въпроса ти не мога да го разбера
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: MASS EFFECT Публикувано на: 08 Сеп 2009 16:06
Saren е много по-готин
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: MASS EFFECT Публикувано на: 08 Сеп 2009 16:16
No Life Baby написа: Saren е много по-готин SAREN ARTERIUS ! Никога не го забравяй ! Определено беше уникален гъзар, ама все пак е злодей, и много се изкефих накрая как стъклото се заби в гърдите му, и после другите двама като слезнаха долу му теглиха един куршум в кратуната и казаха "He is dead!" Тва ме уби просто !
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: MASS EFFECT Публикувано на: 08 Сеп 2009 17:10
Не прави грешката да си триеш сейва, че ще съжаляваш за това до края на дните си
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
=SpeC=
|
|
|
|
Заглавие: Re: MASS EFFECT Публикувано на: 08 Сеп 2009 17:28
denik написа: Не прави грешката да си триеш сейва, че ще съжаляваш за това до края на дните си Сейва? Кой по-точно сейв Според мен е по-важно дали си превъртял играта, данод а е така...
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: MASS EFFECT Публикувано на: 08 Сеп 2009 17:30
Пази си сейва с героя, защото в Mass Effect 2 ще можеш директно да си го продължиш, откъдето си свършил в първата версия (и то от края, който си изиграл, защото както си наясно играта има няколко завършека)
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
|
|
Заглавие: Re: MASS EFFECT Публикувано на: 08 Сеп 2009 17:33
Ще продължиш така както си я оставил-всички скиллове и т.н.(дали ще можеш да се оттегляш в спалнята с Ашли преди всяка мисия )Иначе аз Сарен го накарах да се самоубие с good guy™ репликата. П.С.Аз си изтрих сейфа и в резултат на това трябваше да я превъртам отново и то с много по-малко старания-някои уникални неща ,които бях събрал са изгубени завинаги,а и си претупах героя...
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
|
=SpeC=
|
|
|
|
Заглавие: Re: MASS EFFECT Публикувано на: 08 Сеп 2009 18:47
denik написа: Пази си сейва с героя, защото в Mass Effect 2 ще можеш директно да си го продължиш, откъдето си свършил в първата версия (и то от края, който си изиграл, защото както си наясно играта има няколко завършека) Имаш предвив Carrier сейва със самия герой, а не отделните запаметени моменти от играта , така ли ???
|
|
|
|
|
Blackbird
|
|
|
|
Заглавие: Re: MASS EFFECT Публикувано на: 08 Сеп 2009 20:22
Да, всички статове, всички оръжия, всички брони, същия герой, въобще всичко, с което си стигнал до края на играта, ще можеш да го пренесеш в Mass Effect 2, в това число и цялата екипировка на team mate-овете
|
|
|
|
|
=SpeC=
|
|
|
|
Заглавие: Re: MASS EFFECT Публикувано на: 08 Сеп 2009 20:48
Blackbird написа: Да, всички статове, всички оръжия, всички брони, същия герой, въобще всичко, с което си стигнал до края на играта, ще можеш да го пренесеш в Mass Effect 2, в това число и цялата екипировка на team mate-овете Не разбра въпроса ми - трябва ли да се пазят АБСОЛЮТНО всички сейвове? Щото вчера изтрих тези до към средата на играта, и сега имам само тези оттам нататък, сеш ли се?
|
|
|
|
|
Sturm
|
|
|
|
Заглавие: Re: MASS EFFECT Публикувано на: 08 Сеп 2009 20:50
Логично е, че трябва да запазиш само последния... кретен...
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: MASS EFFECT Публикувано на: 08 Сеп 2009 20:52
Бате стига бе,не може да не можеш сам да си отговориш на тоя въпрос
|
|
|
|
|
=SpeC=
|
|
|
|
Заглавие: Re: MASS EFFECT Публикувано на: 08 Сеп 2009 20:59
Wannabe написа: Бате стига бе,не може да не можеш сам да си отговориш на тоя въпрос Ми еба ли го как е устроена тая игра ...
|
|
|
|
|
Statis
|
|
В момента играе: Dragon Age: Origins
|
|
Заглавие: Re: MASS EFFECT Публикувано на: 08 Сеп 2009 21:35
Защо въобще си трил сейфове? Пък и като толкова ти е харесала, я врътни пак Тая игра е като филм, който може да гледаш непрекъснато и все пак да не ти омръзва.
___________________________________ "There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: MASS EFFECT Публикувано на: 08 Сеп 2009 22:10
Спек, тъп си. Научи се да използваш търсчката, 12 годишно гейче недоклатено! Има 10+ теми за мас ефект. За мен играта беше посредствена.Имаше някое друго добро ппопадение, но като цяло беше наивна и предсказуема. Битките са абсолютна боза, а страниччните куество са пълна пародия. 3/10 е моята оценка за играта.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|