Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: World of warcraft: Cataclysm
Публикувано на: 21 Авг 2009 21:50

http://www.worldofwarcraft.com/cataclys ... true#video
Мнения, коментари....
Лично аз съм малко объркан. От една страна се кефя на промените от друга се дразня, че са прецакали класовете....

Профил

Цар
Аватар
Заглавие: Re: WoW Cataclysm
Публикувано на: 21 Авг 2009 22:16

Подкрепям - не съм особено доволен от поредното разбъркване на класовете, макар че... освен, че далеч не е толкова голямо, колкото се очакваше, истината е, че те още от TBC почнаха да засират положението в това отношение. От друга страна, добавянето на гоблините ме радва страшно много, защото винаги съм ги харесвал, пък и са си класически съюзници на орките, а що се отнася до уоргъните - еми... не бих казал, че съм в див възторг, но реално можеше и къде-къде по-зле да е.

В исторически аспект, смея да твърдя, много неща си идват на мястото. Едва ли съм единственият, който отдавна се чуди какво, аджеба, се случва с Ажара през всичките тези 10 000 години, да не говорим пък за мистерията около участта на Малфюриън Стормрейдж... и Детуинг, разбира се. :D

Към този момент мога да заключа, че определено съм по-скоро доволен, отколкото нещо друго.

PS
НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ - ТОЧНО ДНЕС ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СИ МИСЛЕХ КОЛКО МНОГО МРАЗЯ ШИБАНИТЕ АРЕНИ И... ОБЯВИХА RATED BG'S!!! :D

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Заглавие: Re: World of warcraft: Cataclysm
Публикувано на: 21 Авг 2009 22:23

Аз пък съвсем честно си признавам, че след 2 години игра преди кусур месеца се отказах, за да не присъствам на крайното погребение на WarCraft вселената.

Избиха рибата с тая алчност. Левел 85... :rockon:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost