Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Препоръчайте сингъл-плеър RPG
Публикувано на: 24 Юли 2009 00:05

Преиграло ми се е някое RPG. Не съм играл много игри от този жанр, така че препоръчвайте наред. Скромният ми опит се изчерпва с Diablo 1-2, The witcher, Mass Effect, Kotor 1 и 2, Neverwinter 1 и 2,Fallout 1-3, Jade Empire, Fable, Vampire: the masquerade bloodlines; и сигурно има още нещо, но в момента не се сещам. Та, както виждате, опитът ми е сравнително беден, за това препоръчвайте наред. По възможност графиката да е поносима, историята- добра, а озвучението- на ниво. По възможност с повече диалози. Това е общо взето. Мерси предварително!

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Препоръчайте сингъл-плеър RPG
Публикувано на: 24 Юли 2009 01:09

Drakensang

Профил

Аватар
В момента играе: Fallout Van Buren
Публикувано на: 24 Юли 2009 01:33

Най-доброто РПГ според мене правено някога :)
Графиката - Ок (Има мод за това)
Историята - Има Main (Много дълъг) и Sub-Quest (АДСКИ МНОГО СА ФФС!)
Озвучението - Музиката е от Jeremy Soule а саунд ефектите са на ниво
Диалози - Няма човек там, който да не ти каже нещо (Озвучени са, не е само текст)

:arrow: http://www.zamunda.net/details.php?id=34871

ПС: Играта има два малки експанжъна.
ПС 2: Играта предлага много големи и малки модове така, че ако искаш да си разнообразиш геймплеа просто се разрови :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Юли 2009 08:48

KOTOR.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 24 Юли 2009 08:55

Neuro Hunter-игра от първо лице, в бъдещето.Събуждаш се в някаква мина и започваш да търсиш кой си, защо "работодателите" ти са те пратили тук и тем подобни...Доста интересна игра, от 2005 е ако не се лъжа, и има увлекателна история+дългички диалози!
Въобще, ако не търсиш задължително фентъзи тематиката,Huntera може да ти стане любимата игра!
И все пак Вещерът си е Вещерът и никой не може да го свали от трона :Oooops:

Профил

Аватар
В момента играе: Dragon Age: Orgiins
King's Bounty
Публикувано на: 24 Юли 2009 09:18

Gothic серията. Бих ти препоръчал обаче да почнеш от втората част. Първата е доста старичка вече и може да те подразни с дървената си графика и особено с управлението (докато се науча да взимам предмет от земата ми отне полвин час). А втората част задължително с Night of the Raven и колкото пачове намериш ;) Същото важи и за 3-тата. Gothic е едиствената серия която може да съперничи на S.T.A.L.K.E.R по бъгове в оригинален release :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Юли 2009 09:21

The Witcher,TES IV-Oblivion :wink:

leaving me to pull the strings

Профил

Публикувано на: 24 Юли 2009 17:07

The witcher и KOTOR съм ги посочил горе.
Oblivion така и не ми допадна, правил съм няколко опита с нея. Просто... не е мой тип.
Drakensang няма озвучени диалози, което ме отблъсна още в началото.
За Neuro hunter и Gothic ще разгледам малко по-подробно.
Всякакви други прелдожения са добре дошли :)

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 24 Юли 2009 18:39

Emanuil написа:
Oblivion така и не ми допадна, правил съм няколко опита с нея. Просто... не е мой тип.

И аз докато я пробвах умрях от скука.
Иначе първите 2 готика са мега добри рпг-та. Ако ти харесват походови пробвай Final Fantasy VII и The last remnant. Deus Ex 1 и 2 също са много интересни first person rpg.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 24 Юли 2009 20:04

Онзи ден превъртях за 10-ти път втория Готик с експанжъна и сега почнах пак първия. Нема такава атмосфера и култ.
HAIL THE SLEEPER !!!!!!!!!!

Профил Skype WWW

Публикувано на: 24 Юли 2009 20:08

никой не го споменава , но едно от най-добрите рпг-та дори признато от pcmania за най-доброто след диабло е Sacred.Sacred Underworld е експанжън към нея и също е добре да я имаш , но често казано Sacred Fallen Angel ми се видя някаква натруфена и доста летаргична не съм я играл повече от час.Пробваи и нея все пак

Профил

Аватар
В момента играе: Many Games ! Чакам да излезнат : Crysis 2 , Diablo 3 , Starcraft 2 , AvsP
Публикувано на: 25 Юли 2009 10:16

1.Legend - Hand of GoD ----> http://zamunda.net/details.php?id=135613&hit=1
2. Titan quest + immortal throne ---> http://zamunda.net/details.php?id=47905&hit=1
http://zamunda.net/details.php?id=82403&hit=1

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Публикувано на: 25 Юли 2009 18:08

Ако на това му викаш "скромен опит", то аз "само съм пробвал" игри от този жанр. Както и да е, моят съвет е да пробваш Planescape Tornment - супер дървена графика и не всички диалози са озвучени, но ако преглътнеш това, има адски добра история (основна линия и странични истории), много оригинални диалози, изключителен хумор и култова атмосфера. За мое съжаление беше доста дълга и така и не съм я довършил (но някой ден!), но въпреки това твърдя, че е адски добра. Но погледни шотове и това-онова, че явно графиката ти е от значение, а аз като я играх преди 3 години и вече беше с много дървена графика.

БТВ, мисля, че там, където се говори за hardcore RPG - такова с диалози, завързана история, странични куестове и т.н., за Diablo и подобните му клонинги въобще не трябва да се чува дори. ;)

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 27 Юли 2009 18:40

@Seigar
Имам проблем - пробвам по два начина да стана вампир(като убия някой и след като спя се появи члена на гилдията на убийците,или намерих една пещера с вампири,оставям ги да ме удрят известно време и ме заразяват.)Проблема е ,че след като легна да спя се озовавам в някав сън.Намирам се в къща ,от която излизат четири изхода.В ю-туб гледах как се минава , но при мене става по-различно.Например една от вратата води до арена, убивам кентаврите и отивам да зема сферата-но тук нещата се разминават ,в клипа след като го земе се връща в къщата ,а мене не ме връща(при опит да се върна от вратата ,която води до арената ми изписва ,че се отваря от някаде другаде или е заключена.Пробвах и в другите три стаи - положението е същото.Играта съм я изтеглил от линка ,който си дал.Не съм пачвал. :?

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 27 Юли 2009 18:52

YourSepulture написа:
@Seigar
Имам проблем - пробвам по два начина да стана вампир(като убия някой и след като спя се появи члена на гилдията на убийците,или намерих една пещера с вампири,оставям ги да ме удрят известно време и ме заразяват.)Проблема е ,че след като легна да спя се озовавам в някав сън.Намирам се в къща ,от която излизат четири изхода.В ю-туб гледах как се минава , но при мене става по-различно.Например една от вратата води до арена, убивам кентаврите и отивам да зема сферата-но тук нещата се разминават ,в клипа след като го земе се връща в къщата ,а мене не ме връща(при опит да се върна от вратата ,която води до арената ми изписва ,че се отваря от някаде другаде или е заключена.Пробвах и в другите три стаи - положението е същото.Играта съм я изтеглил от линка ,който си дал.Не съм пачвал. :?

Може би няма смисъл да пиша, понеже надали ще ти помогна, ама тоя сън е част от куест, а не от вампирството или от асасините... Мисля че беше един от Магьосническата гилдия.
Надявам се да ти помогна поне малко, а и между другото ако може да върнеш играта преди да вземеш въпросния куест слушай какво ще ти кажат да правиш

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 27 Юли 2009 19:11

Странното е ,че в клиповете просто им пише ,че са станали вампири.. а аз след като мине времето за сън се озовавам в съня.Не съм зимал тази мисия,(до магиосник съм ходил само за да намери скритите послания в четерите книги за сектата не и помня името...Не съм зимал мисии,нито съм се срещал с гилдията на убийците.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 27 Юли 2009 20:24

Какъв е тоя сън, нещо не разбирам ?!?!
Аз като играх, влязох в същата пещера ( от главната куест линия, мисля че е ) и ме нахапаха без да разбера. След това, като спах и се събудих, само ми се изписа, че е имало странен сън , но не съм го 'изигравал'. След това вече бях вампир и всичко си тръгна по план :D

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 27 Юли 2009 21:38

Абсолютно съм сигурен че горе описаното от теб е свързано с тая мисия.
Мисля че трябваше да сложиш някакъв амулет и тогава става номера :
Като заспиш се озоваваш в някаква версия на къщата в която си, само че супер зловеща, ама страшно зловеща (наистина...) И има няколко врати...
В едната като влезнеш се озоваваше в една стая с 2 минотавъра, в другата имаше някакъв коридор с плочки където като стъпиш на грешната те гореше.......
Накрая мисля че се взимаше някакъв предмет в края на съня...

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 28 Юли 2009 00:40

Eдиния от начините е този http://www.youtube.com/watch?v=QpoRyokBQeA като до 4.36 секунда при мен и клипа е еднакво.След като легна да спя (права го както е обяснено три дена изчаквам и лягам в същата таверна)се озовавам в тази така наречена "страшна къща"(нищо и няма 2 скелета се таркалят доло).
http://www.youtube.com/watch?v=dIzHVdkzAZ0 нещата при мен се развиват от 3.22 нататак.. разликата е ,че елф-а заразлика от клипа има амнезия и повтаря "незнам как съм влезнал тук".:?Има още един персонаж от гилдията на асасините ,който ми дава зеления амулет(в клиповете гущера маг го дава) и задача да убия даден персонаж.Проблема е ,че в клипа накрая от всяка от стаите има "перла",целта ти е да я земеш и след няколко секунди те телепортира в къщата.При мен не ме телепортира.Не мога да се върна и от вратата , през която съм влезнал -пише,че иска ключ.
Ето за този асасин говорехhttp://www.youtube.com/watch?v=ob8Mk5hR4ro защо ми се смесват две мисии в едно при положение ,че не съм взел нито една от двете(при мисията за влизане в гилдията на маговете се появява асасин и ми казва -кой да убия :die: )...Освен основната мисия съм завършил няколко дадени ми от гилдията на крадците и две странични мисии в Брума ( за вампира и откраднатото имане на пича в затвора)Не съм променял толкова Storyline-a :cry: Вампирството видях ,че дава доста добри бонуси ,а и намерих nightshade ако не ми хареса.

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com