В момента играе: The Second Encounter HD....
Заглавие: брутално RPG
Публикувано на: 16 Май 2009 19:13
кажете някое рпг с поече кръв
___________________________________ I wanna be sedated.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие: Re: брутално RPG
Публикувано на: 16 Май 2009 19:15
диабло
--
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
R@Z0R
10 Сеп 2007 08:03 Мнения: 1767 Местоположение: Under the clouded sky...
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Публикувано на: 16 Май 2009 19:30
*Кхъм*, Mount & Blade *кхъм* Нека Guardian of Fate знае, че споменаването още веднъж на горепосочената игра по никакъв начин няма да събуди чувство на раздразнение.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Krasen
21 Юли 2003 12:24 Мнения: 358 Местоположение: Варна, Вл-во Границата м/у циганската махала :)
Публикувано на: 16 Май 2009 21:18
Може да пробваш евентуално Rquiem: Bloodymare но е ММО;)
___________________________________ "At the end of your road mine begins."
Warbringer
01 Авг 2008 21:21 Мнения: 3766 Местоположение: Чупим кръста ти.
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Dexter
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 17 Май 2009 10:11
Max Payne написа:
*Кхъм*, Mount & Blade *кхъм* Нека Guardian of Fate знае, че споменаването още веднъж на горепосочената игра по никакъв начин няма да събуди чувство на раздразнение.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
GEGATAFLL
16 Яну 2009 21:41 Мнения: 97 Местоположение: Бургас
В момента играе: Fallout 3, Burnout Paradice, NFS U2, Call Of Duty 4: Modern Warfare Чакам да излезнат : Diablo 3 и Call Of Duty 4: Modern Warfare 2
Публикувано на: 17 Май 2009 12:15
Ако си развиете героя както трябва на Fallout 3, става голяма бруталия.Можете и да пръскате труповете и да им виждате гръбначните стълбове ....
___________________________________ За мен Fallout 3 не е просто игра, а начин на живот ... !
Fanatic
Публикувано на: 17 Май 2009 14:40
GEGATAFLL написа:
Ако си развиете героя както трябва на Fallout 3, става голяма бруталия.Можете и да пръскате труповете и да им виждате гръбначните стълбове ....
fallout 3-kata взе да ми писва вече...слагам сякви модове ама пак ми омръзва за кратко време
prince of persia
Публикувано на: 18 Май 2009 09:25
Knights of the temple. http://zamunda.net/details.php?id=70905&hit=1 Манастири, подземия, катакомби, ръмжащи гиганти, брутални убийства, разпънати "приятелчета" и много кръв (включи си я от options).
___________________________________ I have faced my enemy, I have looked into his eyes, and I have lost everything...
Fanatic
Публикувано на: 18 Май 2009 09:41
prince of persia написа:
Knights of the temple. http://zamunda.net/details.php?id=70905&hit=1 Манастири, подземия, катакомби, ръмжащи гиганти, брутални убийства, разпънати "приятелчета" и много кръв (включи си я от options).
гиганти...не бяха ли черни рицари...ениуей,превъртал съм я 2 пъти
Gipo
21 Мар 2002 19:51 Мнения: 10959 Местоположение: София
Публикувано на: 18 Май 2009 14:04
Кире_Гръчата написа:
Малко оффтопик : Sacred 2 струва ли си ?
Ултра бъгаво. Нищо особено. Пробваш ли го в мрежа с приятели - рискуваш да си смажеш монитора с клавиатурата . Т.е. в мрежа става още по-бъгаво.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения