Автор |
Съобщение |
agent_Jekov
|
|
|
|
Заглавие: FABLE 2 Публикувано на: 19 Апр 2009 14:23
Здравейте, в момента си сглобявам PC, с идеята за тази игра. Играл съм доста РПГ-та, като винаги съм харесвал най-вече тези, които предлагат най-голяма свобода на действие + нелинеен сюжет. За това серията Elder Scrolls ми е любимата. До колкото се запознах с Fable 2, разбирам, че ще е нещо подобно. Първата част не съм я играл. Какво мислите за втората и датата октомври 2009 реалистична ли е според вас? Имам също така 3 основни въпроса: 1. Ще/има ли first person mode или е само third person? 2. Партито задължително ли ще е? Всмисъл дали можеш и сам да играеш и превъртиш играта без да е ужасно трудно? Питам, защото за мен лично, партито е грижа, винаги съм обичал да се грижа за един герой. 3. Имате ли представа дали ще има възможност за надграждане с модове и плугини, стил Morrowind, Oblivion или Fallout например, което може да добави допълнително време към геймплея? Мерси предварително.
___________________________________ There is no knowledge that is not power.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: FABLE 2 Публикувано на: 19 Апр 2009 14:47
Не мога да те разбера.Сглобяваш си специално ПЦ за тази игра,а в същото време дори не си играл единицата
|
|
|
|
|
agent_Jekov
|
|
|
|
Заглавие: Re: FABLE 2 Публикувано на: 19 Апр 2009 14:52
Не съм, просто усещам, че ще е хубава с оглед на прочетеното и видяното. Сглобявам PC-то и поради това, че вече му е крайно време, но основното, за което си мисля е Fable 2. Най-вероятно ще започна единицата, докато излезе двойката, но въпросите ми си остават.
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Re: FABLE 2 Публикувано на: 19 Апр 2009 15:43
agent_Jekov написа: Не съм, просто усещам, че ще е хубава с оглед на прочетеното и видяното. Сглобявам PC-то и поради това, че вече му е крайно време, но основното, за което си мисля е Fable 2. Най-вероятно ще започна единицата, докато излезе двойката, но въпросите ми си остават. Fable 2 е само за Xbox 360, за жалост.Имаше слухове, че ще излезе и за РС, но бяха опровергани.
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
agent_Jekov
|
|
|
|
Заглавие: Re: FABLE 2 Публикувано на: 19 Апр 2009 15:58
Ееее не, не, не! Нека не е вярно това! Няма ли петиции, протести и тн.? Някакъв шанс поне??!
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: FABLE 2 Публикувано на: 19 Апр 2009 16:24
Lord of the dreams написа: agent_Jekov написа: Не съм, просто усещам, че ще е хубава с оглед на прочетеното и видяното. Сглобявам PC-то и поради това, че вече му е крайно време, но основното, за което си мисля е Fable 2. Най-вероятно ще започна единицата, докато излезе двойката, но въпросите ми си остават. Fable 2 е само за Xbox 360, за жалост.Имаше слухове, че ще излезе и за РС, но бяха опровергани. Искаш да кажеш не бяха упровргани?
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Re: FABLE 2 Публикувано на: 19 Апр 2009 17:02
Jorix написа: Искаш да кажеш не бяха упровргани? [/quote] БЯХА опровергани (т.е. бяха отречени).
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
Стилян
|
|
|
|
Заглавие: Re: FABLE 2 Публикувано на: 19 Апр 2009 18:19
Fable 1 е хубава игра, но отвсякъде смърди на портната, не са си давали зор да я оптимизират специално за компютър. Колко може да им струва да направят същото с двойката?
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Re: FABLE 2 Публикувано на: 19 Апр 2009 19:38
Стилян написа: Fable 1 е хубава игра, но отвсякъде смърди на портната, не са си давали зор да я оптимизират специално за компютър. Колко може да им струва да направят същото с двойката? Тук не съм съгласен с теб.Навсякъде копчетата са означени с тези за компютър.Графиката дава възможност за по-високи резолюции и за подробно нагласяне.Какво не му харесваш на порта?
|
|
|
|
|
Стилян
|
|
|
|
Заглавие: Re: FABLE 2 Публикувано на: 19 Апр 2009 19:43
Lord of the dreams написа: Стилян написа: Fable 1 е хубава игра, но отвсякъде смърди на портната, не са си давали зор да я оптимизират специално за компютър. Колко може да им струва да направят същото с двойката? Тук не съм съгласен с теб.Навсякъде копчетата са означени с тези за компютър.Графиката дава възможност за по-високи резолюции и за подробно нагласяне.Какво не му харесваш на порта? Че си личиадски, че е порт. Трябва да минеш през 10 откровено конзолни менюта, за да си стигнеш до Quests примерно вместо да натиснеш едно копче, тъпо.
|
|
|
|
|
agent_Jekov
|
|
|
|
Заглавие: Re: FABLE 2 Публикувано на: 19 Апр 2009 19:49
Lord of the dreams, откъде ти е информацията, че са отречени слуховете? Аз прочетох цялата тема в официалния форум на Lionshead, даже драснах 2 реда. Там не пише нищо за категорично потвърждение или отричане. Т.е. от Lionshead не са казали твърдо да или не. До тогава нищо не е сигурно. Първата част се е забавила 1 година. Значи поне до октомври тази година, или за най-сигурно до краят й можем да изчакаме преди да сме сигурни ще излезе ли или не. Личното ми мнение е, че ще е много тъпо от тяхна страна ако не излезе, защото така си ограничават аудиторията само, тъй-като аз и много други не бихме си взели конзола само заради 1 игра. И въобще не е сериозна такава постъпка, ако искат да пожънат успеха на Oblivion примерно, трябва да я има играта за всички платформи. Не ми изглежда професионално някак. Ето основната тема за обсъждане на Fable 2, където спорът основно е PC или XBOX360, но покрай това ще изскача и всякаква друга информация относно евентуалното излизане на Fable 2 за PC: http://community.lionhead.com/forums/1/ ... hread.aspx
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: FABLE 2 Публикувано на: 19 Апр 2009 20:46
аз съм я превъртал с мъж фаигтер добър, а сега съм си направил жена магиосник лоша, ама е супер лесна играта и това я обезсмисля. иначе е яка много
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: FABLE 2 Публикувано на: 19 Апр 2009 20:52
Woody написа: We're not working on a PC version of Fable II... If this changes we'll make sure you know about it on our website(s). Smily [:)]
|
|
|
|
|
agent_Jekov
|
|
|
|
Заглавие: Re: FABLE 2 Публикувано на: 19 Апр 2009 22:00
Което не е същото като "Ние няма да работим по вариант на Fable 2 за PC". Т.е. категоричното отхвърляне го няма и надеждата е жива, все още.
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Re: FABLE 2 Публикувано на: 19 Апр 2009 23:07
agent_Jekov написа: Което не е същото като "Ние няма да работим по вариант на Fable 2 за PC". Т.е. категоричното отхвърляне го няма и надеждата е жива, все още. Не е категорично отхвърлено, просто в момента не се работи по РС версия и засега няма планове за такава.Иначе преди време имаше слухове, но във форума на Lionhead служител на компанията ги отрече.Не казвам, че категорично няма да има, но за момента не се предвижда.
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Re: FABLE 2 Публикувано на: 19 Апр 2009 23:10
Стилян написа: Че си личиадски, че е порт. Трябва да минеш през 10 откровено конзолни менюта, за да си стигнеш до Quests примерно вместо да натиснеш едно копче, тъпо. Е така са си били предвидени менютата, т.е. не е вината на порта според мен.Просто за били замислени некадърно отначало.Случва се понякога. П.П.Сори за дабълпостинга.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: FABLE 2 Публикувано на: 19 Апр 2009 23:11
Lord of the dreams написа: Jorix написа: Искаш да кажеш не бяха упровргани? БЯХА опровергани (т.е. бяха отречени). ... Както и да е аз съм почти убеден,че ще излезне и за ПЦ след някоя друга година
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Re: FABLE 2 Публикувано на: 19 Апр 2009 23:17
Jorix написа: Както и да е аз съм почти убеден,че ще излезне и за ПЦ след някоя друга година Може би всички вие си мислите, че съм някакъв Fable-мразител, който пише в тази тема само за да убие надеждата ви, но всъщност и аз съм меко казано огромен Fable фен.Обожавам атмосферата, хумора и въобще всичко в единицата и наистина се надявам заедно с вас да има версия за РС.И аз в началото си казах:"Глей ся, след Коледа моментално ще обявят версия за щайга", но за жалост не стана.И все пак, ето ви едно зрънце надежда: тъй като ще бъде издаден още един DLC с нов район, нови куестове и други неща за Fable 2, според мен след него или след последния предвиден DLC Lionhead ще обявят РС версия на играта с добавени всички DLC до момента (нещо като историята с Burnout Paradise, излязъл по-късно във вариант за PC с всички платени допълнения до момента).
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: FABLE 2 Публикувано на: 20 Апр 2009 00:11
Мислч че има шанс да се обяви за пц едва след като се обяви феубъл 3 за кашона
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
agent_Jekov
|
|
|
|
Заглавие: Re: FABLE 2 Публикувано на: 20 Апр 2009 10:33
Т.е. ако излезе за PC ще си е струвало чакането, защото ще е включено всичко, което е излязло в последствие и PC версията ще е по-богата ли? Това DLC expansion ли е или mod? Нещо като Shivering Isles за Oblivion? И все пак ако излезе, много се надявам да има възможност за modding. Това ще бъде един огромен плюс от възможности.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|