Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Braid Публикувано на: 11 Апр 2009 21:34
Коментар: Braid e с жанр puzzle-platformer, направена в живописен стил, където играчът манипулира времето по странен и ефектен начин. Пътувайте през серии от светове и разрешете сложни пъзели, за да спасите отвлечената принцеса. Във всеки свят ще получите различни сили, за да променяте времето, като самото време по някакъв начи прави пъзелите. Времевите поведения включват: способноста да върнете обектите в предишният си вид, времето, което е свързано с пространството, паралелни реалности, време дилатация, а може би и повече. Braid третира вашето отделеното време и внимание като скъпоценни; в тази игра няма загуба. Всеки пъзел ви показва по нещо ново и интересно за света на играта. Минимални системни изисквания:OS: Windows XP/Vista/7 Processor: Intel Pentium 4 @ 1.4 GHz RAM: 512MB(XP) 768 MB(Vista/7) Hard Drive: 200 MB Free Sound Card: DirectX Compatible DirectX: 9.0cИнсталация:1. Свалете играта. 2. Стартирайте играта от Braid_ENGLISH_Launcher.bat. 3. Играйте!Изтегли
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Braid Публикувано на: 11 Апр 2009 22:31
^Това са снимки от версията за XBOX360(която излезе отдавна) РС версията графично е по-добре,и мен не ме грабна особено,но става за распускане!
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Braid Публикувано на: 12 Апр 2009 00:25
е да бе майн, обаче и с тия изисквания дето ги иска, няма съвсем да е красива май, а
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Braid Публикувано на: 13 Апр 2009 00:28
Braid e произведение на изкуството. Не е игра за масовия геймър.
Графиката е дело на един много талантлив художник, с чието творчество имах късмета да се запозная преди години под формата на негов уебкомикс. Ако я опитате собственоръчно ще се уверите, че няма сходна по атмосфера игра. Системните изисквания са ниски, защото става въпрос за ръчно рисувано 2D.
Пъзелите говорят сами за себе си, затова ще си позволя само да кажа, че са подобаващи за сивото вещество на всеки.
Музиката също е подбрана с много вкус и си заслужава да си я дръпне човек за слушане и извън играта.
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Braid Публикувано на: 13 Апр 2009 16:40
Ей сега завърших второто ниво (свят трети), вчера вечерта направих първото... абе толкова нерви отдавна не съм хвърлял по игра о.0 Някаква успокояваща музика, а аз тряскам по кийборда и гледам с еееееййй такива очи... третото ниво също се очертава да ми такова майчицата... Иначе забавна игрица, поне докато ти върви. Остане ли само 1-2 парчета да търсите - НЕРВИИИИ,ЯРОООСТ, ГНЯЯЯВ
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
StubbsZombie
|
|
|
|
Заглавие: Re: Braid Публикувано на: 17 Апр 2009 16:38
Firzen написа: Braid e произведение на изкуството. Не е игра за масовия геймър. Много добре казано. Точно поради този факт не се възприема добре от известна част от геймърите.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Braid Публикувано на: 18 Апр 2009 10:59
Ми то изглежда като рисувана на ръка. Гот е ама геимплея е смотан деба. Предпочитам 2д версите на соник от преди повече от 0 години дето са
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Braid Публикувано на: 18 Апр 2009 21:41
iddqd написа: Ми то изглежда като рисувана на ръка. Гот е ама геимплея е смотан деба. Предпочитам 2д версите на соник от преди повече от 0 години дето са Ама ти си верно много тъп - няма ама абсолютно нищо общо със соник.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Braid Публикувано на: 18 Апр 2009 22:24
кво да няма общо бе като марио е
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Braid Публикувано на: 18 Апр 2009 23:01
iddqd написа: кво да няма общо бе като марио е Само на пръв поглед, всъщност е 15% платформър и 85% пъзел и още 100% отгоре zen-преживяване. =D
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Braid Публикувано на: 20 Апр 2009 07:16
iddqd написа: кво да няма общо бе като марио е Вземи изиграй повече от първите 5 мин. преди да коментираш.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Braid Публикувано на: 30 Апр 2009 05:31
И аз зацепих на това ниво и ползвах walkthrough само там - ето hint - когато дзвера скочи на твоята глава и те убие, той също подскача след това, както като ти скочиш върху неговата.
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Braid Публикувано на: 30 Апр 2009 09:05
Почвам да мразя зайци! Таман минах първото ниво, на половината на второто ми ебаха майката...
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Braid Публикувано на: 30 Апр 2009 12:06
Max Payne написа: Почвам да мразя зайци! Таман минах първото ниво, на половината на второто ми ебаха майката... Ами просто връщаш малко назад времето? Мен хич не ме дразнят, рядко нямаш възможност да върнеш назад нещата и да го утрепеш. Иначе врътнах игрицата, доста е интересна. Макар, че последното ниво е малко... абе не такова, каквото се очакваше.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Braid Публикувано на: 30 Апр 2009 16:49
Те с тях се оправих, малко мъчно взех последното парченце на свят 3, но се оправих. Сега си блъскам главата с hunt-a на свят 4.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
|
|
|
Заглавие: Re: Braid Публикувано на: 02 Май 2009 16:57
Мн яко заглавие, но силно ме изтормозва, щото колкото и да е пригодено за РС, то си ще конзалните приоритети, а аз обикновено карам само на плъх и клавиатура. Не се ебавам, част от преодоляването на нивата, особено там където се манипулира времето, на обикновен комп с плъх и клавиатурка ми отне час време. Но игрицата е повече от суперска, и ме заплени до степен да я врътна изотново. Е, нема да крия, че ползвам потепоказатели http://mycheats.1up.com/view/section/31 ... d/xbox_360
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|