Здр някой иска ли да ми каже от каде да изтегля играта и как да я оправя ( ако може с подробности ) за да мога да играя в сървари ? аз я теглих от замунда и не стана и я изтрих а я изтеглих от арена но и с тази не стана . междодругото и на 2-те версий имаше в менюто сарвари на ман1а но не можех да вляза а когато изках да потарса в интернет неможехе не ми даваше да натисна търси плс хелп
Zakaza
Заглавие: Re: Team Fortress 2
Публикувано на: 02 Апр 2009 20:02
а като е оргинална нали няма да има тези проблеми ( с намирането на сървар в интернет , влизане в сървар и др. )
Kamelot
04 Дек 2005 19:41 Мнения: 2610 Местоположение: q3dm6
В момента играе: q3
Публикувано на: 02 Апр 2009 20:31
Аз си я имам оригиналка и си пецкам във който сървър ми скимне(освен тея дето имат парола де ).Играта е мега велика но доколкото разбрах трудно се намира напоследък.
Аз си я имам оригиналка и си пецкам във който сървър ми скимне(освен тея дето имат парола де ).Играта е мега велика но доколкото разбрах трудно се намира напоследък.
Колко е в момента? Мисля да си я зимам.
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Zakaza
Публикувано на: 02 Апр 2009 22:35
в озоне е 39лв. но е изчерпан a в пулсар го няма ( поне на мен ми пише че няма )
Kamelot
04 Дек 2005 19:41 Мнения: 2610 Местоположение: q3dm6
В момента играе: q3
Публикувано на: 03 Апр 2009 07:50
Само да ви предуредя тея дето ше си я зимат че ви чакат доста нерви със цд кийя щото е написан адски нечетливо.V-U G-6 O-0 не се различават много много
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения