Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Проблем с WoW
Публикувано на: 22 Мар 2009 14:38

Wow цъкам във ретейл от 3 месеца но в момента имам един много голям проблем.Машината ми е доста стара АМД алтлон 2500+ 512 мб рам, радеон 9600 128 мб.И не играя на маск графика но на малко по ниско и васичко си беше перфектно имах си много добър ФПС и добъра Латенци.Но на последно вереме откато си направих ДК и отидох в аутланд ФПС-а ми падна до умопомрачителните 12-15 ФПС.Бърниках си много внимателно видео драйверите за да си подобра гейминг експириенса но нещата става все по зле и по зле.Скоро ще направя един скан с аваста после и със спай бот сър енд дестрой и ще видим какво ще излезе.От вас искам съвети какво може да повлияе толкова много на ФПС-а ми като се има в предвид че в зоните в които съм няма много детайли за рисуване а аз играя със сичко на лоу само тестурна резолюция и спел (spell) детайл на хай.Много моля помогнете ми.
П.С. възможно ли е проблема да идва от това ,че във диска във който ми е уоу имам само 720мб фрий спейс.(а всички знаем, че 512 мб рам са повече от крайно недостатъчни)?

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Моля помогнете!
Публикувано на: 22 Мар 2009 15:08

Принципно в аутланд сече доста повече от азерот.Нормално е.512 рам са малко ако искаш да ти върви добре поне още толкова.Иначе тва че имаш 720 мб не мисля че има значение.Освен ако не е операционния диск (там където ти е уиндоуса).Там е хубаво поне 1-2 гб да са ти свободни

Профил ICQ Skype

Заглавие: Re: Проблем с WoW
Публикувано на: 22 Мар 2009 19:45

Локалния диск си ми е добре.Не виждам защо ше ми сече във хел файър пенинсуниа повече след като текстурите са много по малко.....Принципно не съм пц спец но имам задоволителни познания и не мога да прумея на какво може да се дължи това.Може би спай/ад уеар? Ще се помъча да го пооправа мерси за отговора.
П.С. Аз лично мисля, че е от малкото ХДД спейс, защото когато на уиндоуса не му достига рам той компенсира със хард дискова памет(която е значително по-бавна) и наличието само на 700мб не му позволява да компенсира липсата достатъчно бързо. Все пак не можеш да ме убедиш че уоу е по-тежка от крайсис например във която имах доста приличен ФПС(с излкючение на някои моменти) но достатъчно добър, че да ги врътна и двете. Също трябва да поработя по въпроса за ново ПЦ... Това вече страда 4,5г. заслужава почивка.

Профил

Аватар
В момента играе: Minecraft, Mass Effect 2, Saints Row The Third
Публикувано на: 24 Мар 2009 21:57

Danisimo написа:
Локалния диск си ми е добре.Не виждам защо ше ми сече във хел файър пенинсуниа повече след като текстурите са много по малко.....Принципно не съм пц спец но имам задоволителни познания и не мога да прумея на какво може да се дължи това.Може би спай/ад уеар? Ще се помъча да го пооправа мерси за отговора.
П.С. Аз лично мисля, че е от малкото ХДД спейс, защото когато на уиндоуса не му достига рам той компенсира със хард дискова памет(която е значително по-бавна) и наличието само на 700мб не му позволява да компенсира липсата достатъчно бързо. Все пак не можеш да ме убедиш че уоу е по-тежка от крайсис например във която имах доста приличен ФПС(с излкючение на някои моменти) но достатъчно добър, че да ги врътна и двете. Също трябва да поработя по въпроса за ново ПЦ... Това вече страда 4,5г. заслужава почивка.

WOW!!!Откога World of Warcraft е по-тежка от Crysis,бе чифут?!WoW-минимум за CPU-800mhz Crysis-минимум за CPU-2.8Ghz...Където и да играеш WoW никога няма да е по-тежка(и по-добра)от Crysis...

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 24 Мар 2009 22:19

Cyber-X написа:
Danisimo написа:

WOW!!!Откога World of Warcraft е по-тежка от Crysis,бе чифут?!WoW-минимум за CPU-800mhz Crysis-минимум за CPU-2.8Ghz...Където и да играеш WoW никога няма да е по-тежка(и по-добра)от Crysis...

Ти си страшно тъп.Ти някаква идея имаш ли си колко пада ФПС-то в УоУ при едно голямо меле на най високи детайли и всичките благинки ( сенки , отражения и т.н) пуснати . Играта става дооооста по тежка от Крайсис.И сега вместо да отговаряш като 12 годишен просто можеш да си замълчиш.

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 24 Мар 2009 22:26

Ако компа ти е като неговия...Разбира се,че FPS-а ще пада...Като PC-тата ви са от времето на Хитлер (128MB VRAM ти да не се шегуваш бе човек..)1 ядро процесор...OMFG

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 24 Мар 2009 22:51

Cyber-X написа:
Ако компа ти е като неговия...Разбира се,че FPS-а ще пада...Като PC-тата ви са от времето на Хитлер (128MB VRAM ти да не се шегуваш бе човек..)1 ядро процесор...OMFG

Деба тъпака си,деба :D

Пич,прост си кат гьон,нямаш нито едно малко късче геймърска,също така и обща култура,въпросната "статия",която написа по повод Lada Racing Club беше просто отвратителна - и което е още по-отвратително - ти не го разбра,ами продължи да пишеш.

Не те знам на колко години си,но сто процента си някъв дечко,пък ако си 15+ направо си те съжалявам,защото и аз съм писал подобни глупости (фиксирам постовете ти като цяло),но винаги съм го правил нарочно.

Всъщност даже не знам защо си губя времето с теб,като сто процента си някво тъп дечко дето току-що са му прекарали нет и ръш! да спамим форумите >.<

Профил

Публикувано на: 24 Мар 2009 22:59

Cyber-X написа:

Не всички имаме привилегията мама да ни купува нови и лъскави компютри.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 24 Мар 2009 23:03

Steel написа:
Cyber-X написа:

Не всички имаме привилегията мама да ни купува нови и лъскави компютри.

Да ти кажа:на 10 съм и за този "лъскав" компютър аз си събрах пари и си го купих(говорим за 789 лв. спестявам ги откакто разбрах какво е лев)4.99 гигахерца процесор...Radeon HD3870 x2 2 Gb RAM

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 24 Мар 2009 23:04

Cyber-X написа:
Е аз до преди няколко месеца си играх УоУ на 64mb vram и 1х1.8 процесор.И си играех идеално само в градовете беше кофти

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 24 Мар 2009 23:07

Cyber-X написа:
...

И все пак да се държиш все едно хората нямат по какво да си прахосват парите освен по компютри е меко казано тъпо

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
Публикувано на: 25 Мар 2009 00:28

[/quote]
Да ти кажа:на 10 съм и за този "лъскав" компютър аз си събрах пари и си го купих(говорим за 789 лв. спестявам ги откакто разбрах какво е лев)4.99 гигахерца процесор...Radeon HD3870 x2 2 Gb RAM[/quote]

И се предполага че трябва да сме впечатлени??? И как точно 10 годишен мамин сине събра 800 кинта ???.... от 9 години ли събираш или (18+) вечер се заиграваш с по-големите батковьи зад блока и събираш после стотинки :Oooops:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 25 Мар 2009 01:19

Cyber-X написа:

Да ти кажа:на 10 съм и за този "лъскав" компютър аз си събрах пари и си го купих(говорим за 789 лв. спестявам ги откакто разбрах какво е лев)4.99 гигахерца процесор...Radeon HD3870 x2 2 Gb RAM

Искаш да ми кажеш, че си хлапе 3 клас максимум 4-ти , събираш парички и пишеш по-смислено и правописно правилно в сравнение с голям процент от хората в този форум, в това число и аз :lol: . Някъде ме загуби по трасето. Къде сополанко 10 годишен ще разбира от Хардуер, игрови Engine, марки авто части, ще си събира пари за един доста добър компютър пък ще разбира за какво иде реч и да го купи, ще прави опити да пише Ревю ... невъзможно просто. Или са те облъчили с радиация или просто ти не си на 10 години. Ти си избери ...

Danisimo, (възможно е да бъркам) не мисля, че играта ако не и достига РАМ ще вземе баш от Хард Диска където се намира УоУ. Ако пък мислиш, че рамта е проблем събери парета и купи малко рам да подсилиш щайгата, доколкото знам не е толко скъпа :)

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 25 Мар 2009 09:39

Mad Hatter написа:

Искаш да ми кажеш, че си хлапе 3 клас максимум 4-ти , събираш парички и пишеш по-смислено и правописно правилно в сравнение с голям процент от хората в този форум, в това число и аз :lol: . Някъде ме загуби по трасето. Къде сополанко 10 годишен ще разбира от Хардуер, игрови Engine, марки авто части, ще си събира пари за един доста добър компютър пък ще разбира за какво иде реч и да го купи, ще прави опити да пише Ревю ... невъзможно просто. Или са те облъчили с радиация или просто ти не си на 10 години. Ти си избери ...
Мда и аз тва си мислех

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 26 Мар 2009 00:36

Cyber-X написа:
Да ти кажа: на 10 съм и за този "лъскав" компютър аз си събрах пари и си го купих(говорим за 789 лв. спестявам ги откакто разбрах какво е лев)4.99 гигахерца процесор...Radeon HD3870 x2 2 Gb RAM

Хах, да знаеш, личи ти че си на 10, даже и толко не ти давам..., Прочел си някаде точно тва (4.99 гигахерца процесор...Radeon HD3870 x2 2 Gb RAM) и Copy - Pastе и аааайееееей
е не моа да повярвам че ти, на десет години си спестил там ъъъ '789' (хаха, защо не го написа 987 или 123 или напрао 123456 лв а? хахаха) лв, на тебе колко джобни ти дават ве???
тъпо е да лъжеш братле, ако не знаеш какво да пишеш, недей (просто е)...
умръзна ми от такива деца (не се обиждай, но СИ дете) кат тебе - разглезени богаташки пикльовци (обиждай се), правещи се на мн умни...
кво толкова си направил през живота си че да критикуваш другите?
пффффф
жестоко се излагаш в тоя топик, ама честно...

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Мар 2009 19:16

Hinook написа:
Cyber-X написа:
Да ти кажа: на 10 съм и за този "лъскав" компютър аз си събрах пари и си го купих(говорим за 789 лв. спестявам ги откакто разбрах какво е лев)4.99 гигахерца процесор...Radeon HD3870 x2 2 Gb RAM

Хах, да знаеш, личи ти че си на 10, даже и толко не ти давам..., Прочел си някаде точно тва (4.99 гигахерца процесор...Radeon HD3870 x2 2 Gb RAM) и Copy - Pastе и аааайееееей
е не моа да повярвам че ти, на десет години си спестил там ъъъ '789' (хаха, защо не го написа 987 или 123 или напрао 123456 лв а? хахаха) лв, на тебе колко джобни ти дават ве???
тъпо е да лъжеш братле, ако не знаеш какво да пишеш, недей (просто е)...
умръзна ми от такива деца (не се обиждай, но СИ дете) кат тебе - разглезени богаташки пикльовци (обиждай се), правещи се на мн умни...
кво толкова си направил през живота си че да критикуваш другите?
пффффф
жестоко се излагаш в тоя топик, ама честно...

Ами чисто и просто:ТОГАВА НЕ МИ ГЛЕДАЙ ПОСТОВЕТЕ БЕ!!!

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2
Публикувано на: 26 Мар 2009 19:25

ysosrs?

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 01 Апр 2009 06:13

http://forums.scapegaming.com/index.php ... y238221275

Направете си акаунт за форума ако трябва но изберете сървър от WoWScape, WoWCrack, WoWLegion, Battleground realm - на който да бъде сложен експанжъна WotLK моля дайте своя глас!

Профил

Аватар
В момента играе: Crysis, Wanted:Weapons of Fate, WoW: WotLK
Публикувано на: 08 Апр 2009 13:01

Цитат:
1 ядро процесор...OMFG

Цитат:
4.99 гигахерца процесор...Radeon HD3870 x2 2 Gb RAM

Някак си проличава, че си глупав при положение, че се смееш на неговото "1 ядро", а невиждам на твоя да си писал, че е двуядрен... ааа да още нещо - ATI Radeon HD3870 X2 струва 400$, твойто PC си има такава, 2Gb Ram, която не стига до никъде и 4.99 Гигахерца процесор, който не знам от къде го измисли :stooped: .. И все пак нищо, че тая видеокарта е струвала 515лв., твоето PC то си остава 789лв с всичките си компоненти. :roll:

А за проблема ти с лага мисля, че не се бъркат текстурите които има ами хората, който предполагам са доста повече при тебе.. пробвай да спреш повечето ненужни програми или си сложи TuneUp Utilities 2009, ще ти даде съвети и всичко нужно да си оптимизираш PC-то и да го направиш доста по бързо :wink:

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Апр 2009 12:29

Орк Паладин шапка ти свалям брато а Киберчето, ман тук не ти е местото отиди в децката градина да сваляш г-жите вместо да се фукаш с лъскавия ти комп... та кво да се очаква от 10-годишно пишлеме
А относно проблема ти ресетни настройките на видеото в УОУ и не се учудвай ако ти насече в аутланд... вече обясниха защо

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com