Автор |
Съобщение |
I_Hate_Noise
|
|
|
|
Заглавие: Starcraft II Trilogy Публикувано на: 13 Окт 2008 13:47
Цитат: На BlizzCon 2008 бе обявено, че StarCraft II ще бъде трилогия и ще се продава като 3 отделни продукта. Разбира се, това повдигна въпроса, дали трябва да се купят и трите части на играта.
Chris Sigaty отговири, че това ще са 3 напълно отделни продукта и ако искате да играете с човек, който има и трите части на играта, то и вие трябва да ги имате. Ако имате само първата част няма да е проблем да играете с човек, който притежава също само нея.
Имената на трите експанжъна ще бъдат:
1. Wings of Liberty (Terran) 2. Heart of the Swarm (Zerg) 3. Legacy of the Void (Protoss)
Всяка кампания ще има по 30 отделни карти, а не както досега 8-10. От Blizzard съобщиха още, че StarCraft 2 е прекалено голям проект и въпросът не е в парите, а в това, че трябва да карат играчите да чакат поне още година-две.
От компанията не искат това да става и затова са решили, че варианта с трилогията е най-добър.Цената на пълния комплект игри ще бъде около 150 долара. Не ми пука честно казано, стига да има Skirmish и с трите раси още в първата.
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Starcraft II Trilogy Публикувано на: 13 Окт 2008 14:12
Snowblind написа: Имам вяра в Blizz. +1
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Starcraft II Trilogy Публикувано на: 13 Окт 2008 14:49
И на мене не ми пука особено ще си събера пари като бял човек и ще си ги купя
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
I_Hate_Noise
|
|
|
|
Заглавие: Re: Starcraft II Trilogy Публикувано на: 13 Окт 2008 14:50
аз пък ще си ги изтегля. само дано не им скимне да има само кампания до 3тата част.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: Starcraft II Trilogy Публикувано на: 13 Окт 2008 15:20
Да, това коментирах с приятелката ми днес (която си няма бъкел представа от Близ и компютърни игри, ама ме изслуша ), как точно ще направят да работи мулти-то и ако са го орязали от първите две части ще бъде безумно. От друга страна ще е ебати тъпото да можеш да играеш с всички раси на мулти, а кампанията да е само теранска. Или пък мулти само с терани, понеже само тази версия имаш... тъъъпиичкоо Друг ми е въпроса - това значи ли, че първата кампания трябва да очакваме скоро, а не след 1-2 години?
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Re: Starcraft II Trilogy Публикувано на: 13 Окт 2008 16:21
Каквато ще да е Близард и Крафта но, вече да наистина искат да се загробят напълно.
|
|
|
|
|
I_Hate_Noise
|
|
|
|
Заглавие: Re: Starcraft II Trilogy Публикувано на: 13 Окт 2008 19:34
2ри декември уж излиза първата част (непотвърдени слухове)
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Re: Starcraft II Trilogy Публикувано на: 13 Окт 2008 19:38
Snowblind написа: Да бе, така са се загробили досега - 2 от най-великите RTS-а, 1 от най-великите RPG-та и най-печелившото MMO. Горките те, направо са си отишли.
Понякога са ми изключителни смешни вижданията на определени юзъри в тоя форум. Това което са били, което са и което ще бъдат са неща с големи параметри.
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Re: Starcraft II Trilogy Публикувано на: 13 Окт 2008 20:48
Van Zan написа: Snowblind написа: Да бе, така са се загробили досега - 2 от най-великите RTS-а, 1 от най-великите RPG-та и най-печелившото MMO. Горките те, направо са си отишли.
Понякога са ми изключителни смешни вижданията на определени юзъри в тоя форум. Това което са били, което са и което ще бъдат са неща с големи параметри. Да бе то и с теб е сега. Ето например - ако продължиш да говориш без да мислиш "ще бъде"-щето ти доста ще се разминава от "било"-то и "сега"-то ти
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
Shamancho
|
|
В момента играе: LoL
|
|
Заглавие: Re: Starcraft II Trilogy Публикувано на: 13 Окт 2008 20:54
Blizzard са алчни , не им стигат милионите дето им влизат в джоба всеки месец само от WoW, те искат още .
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Re: Starcraft II Trilogy Публикувано на: 13 Окт 2008 20:59
Shamancho написа: Blizzard са алчни , не им стигат милионите дето им влизат в джоба всеки месец само от WoW, те искат още . Разбира се. Екипът, дето прави Starcraft, няма нищо общо с WoW, на тях не им се плаща за тази игра. Нормално е да искат и те да намажат нещо. Плюс това нито една фирма (освен Кремиковци, Топло/Енергоснабдяване и половината държавни институции) не е на принципа "от това печелим много, то компенсира за загубите на другото". Ако някое звено не е печелившо то се закрива, без значение общия доход на фирмата. Толкова е елементарно, целият свят е устроен така, само потребителите се оплакват от това, докато не попаднат и те на този избор...
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Starcraft II Trilogy Публикувано на: 14 Окт 2008 17:05
Цитат: Chris Sigaty отговири, че това ще са 3 напълно отделни продукта и ако искате да играете с човек, който има и трите части на играта, то и вие трябва да ги имате. Ако имате само първата част няма да е проблем да играете с човек, който притежава също само нея. Аз това го разбирам така: ако имаш само първата част, то в мулти играеш само с терани, ако имаш и втората, съответно с терани и зергове и ако имаш трите тогава играеш с всеки.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
bgKommando
|
|
|
|
Заглавие: Re: Starcraft II Trilogy Публикувано на: 14 Окт 2008 20:30
Цитат: Не е така. В мулти ще можеш да играеш с всички раси още в първата част. Всяка следваща част обаче ще добавя нови единици. Дори и да можеш да играеш в мулти, това не опровергава тъпия ход на Blizzard.Добре да Фен съм StarCraft, но следейки на последък Game trailer-ите и Инфото по нета леко се повдигна съмнение в моето съзнание ама с това което направиха за "въпросната" трилогия те направо утепаха рибата!
___________________________________ taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Starcraft II Trilogy Публикувано на: 14 Окт 2008 21:37
Цитат: На BlizzCon 2008 бе обявено, че StarCraft II ще бъде От Blizzard съобщиха още, че StarCraft 2 е прекалено голям проект и въпросът не е в парите, а в това, че трябва да карат играчите да чакат поне още година-две. Егати epic играта, трябва да е тогава. Малко ми стана неприятно, защото не очаквах такъв евтин трик от Близард, ама както Екса - така си е устроен светът.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Starcraft II Trilogy Публикувано на: 14 Окт 2008 22:02
Има едно нещо което ме притеснява за новия Стар Крафт и колкото и нелепо да звучи това е графиката. Някак си тераните (мойта раса) ми изглеждат прекалено кубични и нереалистични, като модели от лего и се разглабят по много дразнещ начин. Все пак каквото и да ми говорят графиката на сегашната игра е съвършена. Да не е 3Д, не е със супер висока резолюция, но въпреки това всичко изглежда перфектно и реалистично, докато в новата ми се струва че не е така...
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Starcraft II Trilogy Публикувано на: 14 Окт 2008 22:05
На мен ми изглежда прекалено... шарено, което ме притеснява повече :/ Иначе е пределмо - ясно само Стар Крафт 2 ще pwn-ва всичко излязло до момена.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Starcraft II Trilogy Публикувано на: 14 Окт 2008 22:39
Егати хода, честно. Реално ще има три версии, несъвместими една с друга. Съвместимост само при съвпадащ брой expansion-и звучи като харакири на мултиплей сцената, а това е нещото, което крепи Star Craft задълго... Може пък да им потръгне. Да са живи и здрави да намажат тройната цена, че и те деца хранят
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Starcraft II Trilogy Публикувано на: 15 Окт 2008 09:03
Вижте това за тройната версия не е чак такъв проблем, пък и не е нещо ново. Оригиналният Star craft, също си има своя експанжън Brood War без който реално не можеш и навремето се е продавал отделно. Сега просто ще има с една добавка повече. Феновете вероятно ще се обзаведат с новия експанжън веднага щом излезе.
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Re: Starcraft II Trilogy Публикувано на: 15 Окт 2008 18:30
Existence написа: ... Ахааа малката лудница.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|