Автор |
Съобщение |
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: За любителите на Gunz - S4 League Публикувано на: 13 Авг 2008 04:30
Та, както се сещате става дума за action online игра, официалният сайт е http://s4.en.alaplaya.eu/, играта е в open beta статий - enjoy.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: За любителите на Gunz - S4 League Публикувано на: 13 Авг 2008 14:17
Не намерих нищо, което да си струва. И двата режима на игра са скучни.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: За любителите на Gunz - S4 League Публикувано на: 14 Авг 2008 08:13
Тази игра имам чувството че е правена за бавно развиващи се-титориълите,лицензите,мисиите,парите с който те пуска.Всичко е so easy,единствено моделите на играчите(прически/дрехи)си струват...
|
|
|
|
|
h3artstone
|
|
|
|
Заглавие: Re: За любителите на Gunz - S4 League Публикувано на: 14 Авг 2008 08:45
Мене пък ужасно много ми хареса. Екшъна е на 10
___________________________________ Беля картофи, беля, беля картофи, беля картофи - и ние правиме само това, и ние правиме само това, yeah! ~
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: За любителите на Gunz - S4 League Публикувано на: 14 Авг 2008 13:00
THE PWNISHER написа: Тази игра имам чувството че е правена за бавно развиващи се-титориълите,лицензите,мисиите,парите с който те пуска.Всичко е so easy,единствено моделите на играчите(прически/дрехи)си струват... И факта, че играта е центрирана върху PVPто, а не върху мисиите и лицензите, които са като tutorial(а tutorial-a е винаги за малоумни).
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Mitizaro
|
|
|
|
Заглавие: Re: За любителите на Gunz - S4 League Публикувано на: 14 Авг 2008 17:03
Hindsight написа: Мене пък ужасно много ми хареса. Екшъна е на 10 Айде бе! Сега ще ми кажеш че и в Gunz имаше върховният екшън? Две оръжия и се опитваш да натиснеш мишката когато приближиш някой, надявайки се че нета ти няма да ти изневери или оня няма да е чийтър. Прегледах геймплей видео на играта. И ми беше достатъчно за да ми стане гадно. Екшън има, но е толкова псевдо и беден, че не си струва да си разваляш очите пред монитора. Сещам се за поне 4 заглавия за GBA (който жанр уважавам много) с по-разнообразен екшън от тази жалка игра тук. Може и да не е нeщо оригинално, но ще си играя NFS-а отново, понеже съм толкова разочерован от MMO игрите... И Sentry - Като за човек с много опит в жанра (мисля че и извън него), трябва да знаеш че за да е успешна игра тя трябва да се барне от всякъде. Такива недоизпипани неща, няма смисъл да се добавят изобщо.
___________________________________ I shall light a fire upon the fang that falls short, so that i needn't see that star, so that it shall not tear this throat of mine.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: За любителите на Gunz - S4 League Публикувано на: 14 Авг 2008 17:31
Mitizaro, тези неща не са задължителни и се приключват за две минути. След това ти дават оръжия, които изчезват след време за да можеш да изпробваш наистина как се играе с даденото оръжие. Някога да си си помислял, че може пък и да има хора, които не са играли подобен тип игра преди? Играта е добра, толкова бърз екшън не съм виждал наистина отдавна(UT2004 за да сме точни). Вярно е, че с още пет режима на игра, примерно, всичко ще е много по-добре, но и така става. На мен лично ми харесва и кустомизацията(подобна е като тази при PSU). Не съм те хванал да играеш и да те натискам, нито пък Hindsight, просто изказваме мнение, хубаво е и ти да изказваш своето, но без да се нахвърляш на другите.
|
|
|
|
|
LP-fen
|
|
|
|
Заглавие: Re: За любителите на Gunz - S4 League Публикувано на: 14 Авг 2008 17:54
Sentry написа: Mitizaro, тези неща не са задължителни и се приключват за две минути. След това ти дават оръжия, които изчезват след време за да можеш да изпробваш наистина как се играе с даденото оръжие. Някога да си си помислял, че може пък и да има хора, които не са играли подобен тип игра преди? Играта е добра, толкова бърз екшън не съм виждал наистина отдавна(UT2004 за да сме точни). Вярно е, че с още пет режима на игра, примерно, всичко ще е много по-добре, но и така става. На мен лично ми харесва и кустомизацията(подобна е като тази при PSU). Не съм те хванал да играеш и да те натискам, нито пък Hindsight, просто изказваме мнение, хубаво е и ти да изказваш своето, но без да се нахвърляш на другите. Съгласен съм изцяло Друга подробност че това май-беше още алфа версия, което означава че със сигурност в цялата ще има много повече режими на игра, и много повече предмети Mitizaro, GunZ-а пък си има перфектен екшън и не е както ти казваш: "Две оръжия и се опитваш да натиснеш мишката когато приближиш някой, надявайки се че нета ти няма да ти изневери или оня няма да е чийтър." Първо, това че явно твоя нет не го бива си е твой проблем, моя си е перфектен и не прекъсва. Второ това че си попаднал на сървър с хакери не значи че навсякъде е така и трето, вземи научи всички техники, движения, и стилове на игра и тогава ми приказвай така... GunZ-The Best
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Re: За любителите на Gunz - S4 League Публикувано на: 14 Авг 2008 18:03
Сега ше го пробваме това чудо и ше видим...
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
|
Mitizaro
|
|
|
|
Заглавие: Re: За любителите на Gunz - S4 League Публикувано на: 14 Авг 2008 18:51
Абе, защо всички си мислят че им се нахвърлям? Водим разговор, друго не целя. LP-fen, нищо лично ама, ти ли ще ми кажеш какво представлява Gunz? Играх я още когато беше бета версия на предишния и собственик, впоследствие и не отдавна на сегашния. Бил съм на 4 интернет доставчика и съм имал всякакъв нет. Не си открил топлата вода, на мен не е нужно да се обесняваш. Всички много ги хвалита коя била еди-си-к'ва, колко е оригинална, ала-бала. Всеки си има мнение - моето си е анти попринцип, но винаги първо преглеждам. Не смятам да се занимавам с тази, прекарах години в търсене на The One Mmorpg (при това не сам) и натрупах доста опит, смея да отбележа. Чат-пат следя какво става, за да знам нивото до което са стигнали разработчиците. Ще си говорим друго когато стане възможно да усещаш онлайн в@гината на оназ срещу тебе..
___________________________________ I shall light a fire upon the fang that falls short, so that i needn't see that star, so that it shall not tear this throat of mine.
|
|
|
|
|
LP-fen
|
|
|
|
Заглавие: Re: За любителите на Gunz - S4 League Публикувано на: 14 Авг 2008 19:04
Mitizaro написа: Абе, защо всички си мислят че им се нахвърлям? Водим разговор, друго не целя. LP-fen, нищо лично ама, ти ли ще ми кажеш какво представлява Gunz? Играх я още когато беше бета версия на предишния и собственик, впоследствие и не отдавна на сегашния. Бил съм на 4 интернет доставчика и съм имал всякакъв нет. Не си открил топлата вода, на мен не е нужно да се обесняваш. Всички много ги хвалита коя била еди-си-к'ва, колко е оригинална, ала-бала. Всеки си има мнение - моето си е анти попринцип, но винаги първо преглеждам. Не смятам да се занимавам с тази, прекарах години в търсене на The One Mmorpg (при това не сам) и натрупах доста опит, смея да отбележа. Чат-пат следя какво става, за да знам нивото до което са стигнали разработчиците. Ще си говорим друго когато стане възможно да усещаш онлайн в@гината на оназ срещу тебе.. Не мисля че се нахвърляш, просто си казвам моето мнение Даже и ти го каза : "Всеки си има мнение" А относно S4 League, кефи ме играта. Много ме кефи това че като скача прави салто Като цяло бива, много як дизайн има и на нива, и на герои, и на оръжия. Засега съм я играл малко, но мисля че ще се задържи сравнително дълго на компа ми
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: За любителите на Gunz - S4 League Публикувано на: 14 Авг 2008 20:28
Mitizaro написа: Ще си говорим друго когато стане възможно да усещаш онлайн в@гината на оназ срещу тебе.. http://feature.mmosite.com/content/2008-04-16/20080416235459923,1.shtml
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: За любителите на Gunz - S4 League Публикувано на: 15 Авг 2008 01:28
LP-fen написа: Друга подробност че това май-беше още алфа версия, което означава че със сигурност в цялата ще има много повече режими на игра, и много повече предмети Ква ти алфа-версия бе сине,играта съществува от 3 години някъде и не е промене въобще. Доколкото разбрах s4 е чистокръвен GunZ с променен скин,тъй че не очаквайте много.Играта е кежуъл геймка,приятна за убиване на време и мозъчни клетки,в добрия смисъл на думата. Приятна е ако ти се пуца нещо. Това го казвам без да съм дърпал въпросния s4,но съм играл gunz преди това. Mitizaro,тъпак,играта е безплатна ако не си забелязал.Ако си очаквал нещо качествено-намери си го в магазина.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: За любителите на Gunz - S4 League Публикувано на: 15 Авг 2008 03:13
Алминатора__ написа: Доколкото разбрах s4 е чистокръвен GunZ с променен скин Личи си, че нищо не си разбрал...
|
|
|
|
|
LP-fen
|
|
|
|
Заглавие: Re: За любителите на Gunz - S4 League Публикувано на: 15 Авг 2008 07:48
Алминатора__ написа: LP-fen написа: Друга подробност че това май-беше още алфа версия, което означава че със сигурност в цялата ще има много повече режими на игра, и много повече предмети Ква ти алфа-версия бе сине,играта съществува от 3 години някъде и не е промене въобще Добре може и да не е алфа версия, ама ти пък от къде си го чувал това че била излязла от преди 3 години...Специално в европа играта я има от 3 дена не 3 години. Корейската версия до колкото знам я има от почти една година. Поразгледай форумите да видиш кога е излязла, или по точно погледни 8-ма страница да видиш кога са написали че се е появила вече за сваляне. Друго е, че наистина може и да не я променят, все пак европейската версия би трябвало да е същата като корейската - да няма промени от както се е появила.
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Re: За любителите на Gunz - S4 League Публикувано на: 15 Авг 2008 16:56
Играх. Зариби ме. Отивам да играя още. П.П. Искам да си взема шлифер. П.П.П Много ли са слаби останалите или аз съм много добър не знам, ама им цепя кофите като за световно.
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: За любителите на Gunz - S4 League Публикувано на: 15 Авг 2008 17:47
2D' написа: Много ли са слаби останалите или аз съм много добър не знам, ама им цепя кофите като за световно. Same here,просто играта е направена за нуубове,вървя из нивото срещам копеле 10сек стреляне-даун,продължавам срещам чифут 10 сек стреляне-даун,продължавам срещам неква убер пичка-мъртъв съм(щото нали съм останал на плюнка хелт,пък единствения начин е некой кьопав "медик" да ме хелне(пък то никои не ползва хилващия уепон)),аве играта не мое да стъпи и на малкия пръст на Gunz,където геймплей/нива/предмети са в пъти по добри,не че и S4 е лоша(графиката и моделите на играчите и дрехите ме кефат)но е предназначена за хора който не са геймъри(ми просто искат да разцъкат/попуцат нещо),към които нолайф геймър нърд като мен не спада... сори ако поста ми е неразбрано написан но мн ми се сере в момента и бързам ае....
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: За любителите на Gunz - S4 League Публикувано на: 15 Авг 2008 18:21
Еми айде да се съберем и да играем
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Re: За любителите на Gunz - S4 League Публикувано на: 15 Авг 2008 21:03
Ми айде де! На мен ми се играе. ЕДИТ: Сент, ти кой левъл си между другото?
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: За любителите на Gunz - S4 League Публикувано на: 15 Авг 2008 21:06
Nickname: Elve иначе lvl6, защо?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|