Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: The Lord of The Rings:Online Shadows of Agmar server Публикувано на: 26 Май 2008 11:18
Здравеите.Пиша ви относно играта The Lord of the Rings Online:Shadows of Agmar.Тъи като знам че все още няма пиратски сървер предлагам които иска да се заеме заедно с мен и да направвим.ПС то ми има достатъчно рам и моштен процесор за да поддържа сървер с още някои,които има интерес към тази игра.Пиша ви с надежда някои да ми отговори.Скаипа ми е bob40_93.Ако има нйкои които да иска да ми помогне нека ми пише.Благодаря предварително.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Гиро мекицата
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=8668_1202582907.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: The Lord of The Rings:Online Shadows of Agmar server Публикувано на: 26 Май 2008 13:37
надявам се да не успееш да направиш такъв сървър и темата ти да бъде изтрита
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
TarMihail
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=8603.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: The Lord of The Rings:Online Shadows of Agmar server Публикувано на: 26 Май 2008 13:44
Надявам се да преядеш с мекици докато пишеш подобни глупости и да нямаш разхлабително. За сървъра - навит съм. Ще ти пиша скоро.
___________________________________ "Music is enough for a lifetime but a lifetime is not enough for music" Рахманинов Настане утро,гори небето.Цветя миришат,ехти полето.Настане вечер,месец изгрее и звезди обсипят свода небесен.Гора зашуми,вятър повее,Балканът пее хайдушка песен.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6442_1364900675.jpg) |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: The Lord of The Rings:Online Shadows of Agmar server Публикувано на: 26 Май 2008 16:26
TarMihail написа: За сървъра - навит съм. Ще ти пиша скоро. Пхахаха. lotre team-а вече година се мъчат и не могат логон сървър работещ да направят, пък некви двама смешници ще правят сръвър ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Някой от вас има ли си напредстава как се прави емулатор, че приказвате сякъш ще правите ЦС сървър?
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: The Lord of The Rings:Online Shadows of Agmar server Публикувано на: 26 Май 2008 17:52
Не знам какъв ви е проблема ама поне пробвам да направя нещо.Колкото до емолатора може и да си прав.....за това бях забравил.Колкото до темата ми невярвам да бъде изтрита,а интересно ми е защо така се надяваш?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: The Lord of The Rings:Online Shadows of Agmar server Публикувано на: 26 Май 2008 19:36
SleepyHollow написа: Здравеите.Пиша ви относно играта The Lord of the Rings Online:Shadows of Agmar.Тъи като знам че все още няма пиратски сървер предлагам които иска да се заеме заедно с мен и да направвим.ПС то ми има достатъчно рам и мощен процесор за да поддържа сървер с още някои,които има интерес към тази игра.Пиша ви с надежда някои да ми отговори.Скаипа ми е bob40_93.Ако има нйкои които да иска да ми помогне нека ми пише.Благодаря предварително. Хахахаххах сървЪр лесно се прави,ти намери ядро и датабаза пък после пускай теми...бтв за направата на емулатор ще имаш нужда от хора разбиращи от програмиране/уеб програмиране/бази данни а също и от такива играещи на официалния сървър,съмнявам се да намериш въпросните субекти so..forget it...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Маце Борко
|
![Аватар](https://i.imgur.com/mJrEGOv.png) |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: The Lord of The Rings:Online Shadows of Agmar server Публикувано на: 26 Май 2008 20:06
Човече, браво за желанието, ама забрави. Без никакъв хейт - не можеш да се справиш с това.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: The Lord of The Rings:Online Shadows of Agmar server Публикувано на: 26 Май 2008 21:29
SleepyHollow провери си личните съобщения.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
TarMihail
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=8603.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: The Lord of The Rings:Online Shadows of Agmar server Публикувано на: 26 Май 2008 23:48
Кара Бен Немзи написа: вече година се мъчат и не могат...некви двама смешници ще правят сръвъp E, не знам кой е смешника г-н "сръвър", но знам че ако искаш, търсиш начини. Ако не искаш, търсиш оправдания.
___________________________________ "Music is enough for a lifetime but a lifetime is not enough for music" Рахманинов Настане утро,гори небето.Цветя миришат,ехти полето.Настане вечер,месец изгрее и звезди обсипят свода небесен.Гора зашуми,вятър повее,Балканът пее хайдушка песен.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
wannabe
|
![Аватар](./images/avatars/gallery/BlazeBoard/Proud.gif) |
|
|
Заглавие: Re: The Lord of The Rings:Online Shadows of Agmar server Публикувано на: 27 Май 2008 21:06
В случая не го виждам да намери начин
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: The Lord of The Rings:Online Shadows of Agmar server Публикувано на: 30 Май 2008 16:27
бе като видите 93 от скайпа му и става ясно ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: The Lord of The Rings:Online Shadows of Agmar server Публикувано на: 30 Май 2008 19:53
А, хора. Нещо Windows-a ми се скапа, а не мога да си сложа Linux - айде ако има навити да си напишем операционна система. ![:stooped:](./images/smilies/125.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: The Lord of The Rings:Online Shadows of Agmar server Публикувано на: 30 Май 2008 21:59
И какво като е 93?Не виждам проблем ли имаш?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Gipo
|
![Аватар](./images/avatars/gallery/BlazeBoard/Image19.gif) |
|
|
Заглавие: Re: The Lord of The Rings:Online Shadows of Agmar server Публикувано на: 30 Май 2008 22:06
Причината, поради която играта все още няма пиратски сървър не е, че на никого не му се е занимавало. Тя идва от това, че конкретната игра не го позволява. При други игри става, при тази - не.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: The Lord of The Rings:Online Shadows of Agmar server Публикувано на: 31 Май 2008 11:05
хмм....Играта да не го позволява.Някак си няма смисал..Ама щом казваш така....
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6442_1364900675.jpg) |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: The Lord of The Rings:Online Shadows of Agmar server Публикувано на: 31 Май 2008 12:25
Gipo написа: Причината, поради която играта все още няма пиратски сървър не е, че на никого не му се е занимавало. Тя идва от това, че конкретната игра не го позволява. При други игри става, при тази - не. Все още не съществува ммо, за което не може да бъде създаден емулатор за сървър. Доколкото съм запознат за lotro, бяха забили при разкриптирването на връзката между клиента и емулатора ( което май си е най-трудната част от създаването на емулатор) и проекта в момента е замръзен. Имаше един пич, който твърдеше, че е много по-напред и след, като свърши ще го продава. Беше показал снимки и клипче, на които пишеше chat is disabled или нещо подобно и нямашe никой друг наоколо. Не е ясно дали е фейк или истина.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Gipo
|
![Аватар](./images/avatars/gallery/BlazeBoard/Image19.gif) |
|
|
Заглавие: Re: The Lord of The Rings:Online Shadows of Agmar server Публикувано на: 31 Май 2008 14:05
До колкото съм запознат, самата игра е създадена така, че много повече неща да зависят от самия сървър, отколкото от клиента на самия компютър. Точно това затруднява ентусиастите с направата на пиратски сървър.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Manowarrior
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=10373_1291795664.jpg) |
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
|
|
Заглавие: Re: The Lord of The Rings:Online Shadows of Agmar server Публикувано на: 05 Юни 2008 11:50
нз обаче играта е супер - спор няма - имам 1 вапрос - Mines of Moria нов пач ли ще е или 1-ви експанжън на играта ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
___________________________________ И сам да съм у трамваю, па че се бутам.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Маце Борко
|
![Аватар](https://i.imgur.com/mJrEGOv.png) |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: The Lord of The Rings:Online Shadows of Agmar server Публикувано на: 05 Юни 2008 18:56
Цитат: нз обаче играта е супер - спор няма - имам 1 вапрос - Mines of Moria нов пач ли ще е или 1-ви експанжън на играта ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) Експанжън е. Пачовете се наричат книги (books) при LotR Online.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Manowarrior
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=10373_1291795664.jpg) |
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
|
|
Заглавие: Re: The Lord of The Rings:Online Shadows of Agmar server Публикувано на: 05 Юни 2008 20:44
Demandred написа: Цитат: нз обаче играта е супер - спор няма - имам 1 вапрос - Mines of Moria нов пач ли ще е или 1-ви експанжън на играта ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) Експанжън е. Пачовете се наричат книги (books) при LotR Online. да де знам че пачовете се наричат книги и за това питам защото някой ми беше казал че Mines of Moria ще е пач , респективно "книга" , № 14 ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
___________________________________ И сам да съм у трамваю, па че се бутам.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|