Автор |
Съобщение |
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Battlefield 2 Публикувано на: 04 Май 2008 21:26
Сигурно се досещате какъв е казусът, ако сте запознати с проблематиката на играта. Ако не сте - появява се черен екран за няколко секунди (1-2) и просто ме изплюва на бюрото. Помогнете, хора! Какво ли не четох и пробвах за да се преборя с този проблем, но нищо не помага, а отчаяно искам да играя тази игра!
ПП Ако не можете да помогнете, поне препоръчайте игра с modern combat идея и да е от същото поколение (най-много малко по-старо или малко по-ново)... ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 2 Публикувано на: 04 Май 2008 21:30
При мен проблемо беше от видео картата.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 2 Публикувано на: 06 Май 2008 21:30
CoD 4> The best game ever...Moderne e ima 30orajiq ludnica....
|
|
|
|
|
Nikola Bathory
|
|
В момента играе: Battlefield 2
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 2 Публикувано на: 07 Май 2008 13:24
DJ Cat написа: CoD 4> The best game ever...Moderne e ima 30orajiq ludnica.... Луд ли си, БФ2 е много по-добра! Значи, инсталирай играта отново, сложи най-последния пач. Сложи си нови драйвери за видеото. Какво ти е видеото??
___________________________________ AMD Athlon64 X2 4200+BOX|Asus CROSSHAIR|2GB RAM(2x1 PQI DDR2 800)|XFX 8800GTS 320MB|OCZ ModStream 520W|Seagate Barracuda 500GB & 160GBlSamsung SyncMaster 997MB 19"(CRT)|Razer Copperhead|Luxeon 5.1; http://cradlebulgaria.com,http://verabathory.com
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 2 Публикувано на: 07 Май 2008 13:43
Vargg написа: Сигурно се досещате какъв е казусът, ако сте запознати с проблематиката на играта. Ако не сте - появява се черен екран за няколко секунди (1-2) и просто ме изплюва на бюрото. Помогнете, хора! Какво ли не четох и пробвах за да се преборя с този проблем, но нищо не помага, а отчаяно искам да играя тази игра!
ПП Ако не можете да помогнете, поне препоръчайте игра с modern combat идея и да е от същото поколение (най-много малко по-старо или малко по-ново)... ;р Мощен щом това не ти върви а повярвай ми имах същият проблем (от видеото) просто забраи. Ръцай COD 1,2 и това е.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 2 Публикувано на: 07 Май 2008 16:51
Поръчах си ей тая карта , би трябвало вече да върви, както и Crysis, CoD4, Battlefield 2142, Gears of War и Assassin's Creed. ;p
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Nikola Bathory
|
|
В момента играе: Battlefield 2
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 2 Публикувано на: 08 Май 2008 08:36
Vargg написа: Поръчах си ей тая карта , би трябвало вече да върви, както и Crysis, CoD4, Battlefield 2142, Gears of War и Assassin's Creed. ;p О, значи ти си с някакво антично AGP дъно. Ще ти вървят игрите, но специално за Crysis леееко си се изхвърлил - просто освен вкичко на Low няма шанс да ти тръгне. Пък и 256MB видео памет са малко за тая игра.
___________________________________ AMD Athlon64 X2 4200+BOX|Asus CROSSHAIR|2GB RAM(2x1 PQI DDR2 800)|XFX 8800GTS 320MB|OCZ ModStream 520W|Seagate Barracuda 500GB & 160GBlSamsung SyncMaster 997MB 19"(CRT)|Razer Copperhead|Luxeon 5.1; http://cradlebulgaria.com,http://verabathory.com
|
|
|
|
|
Chernobyl
|
|
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 2 Публикувано на: 08 Май 2008 08:46
Vargg написа: Crysis, CoD4, Battlefield 2142, Gears of War и Assassin's Creed. ;p Battlefield 2142 и CoD4 на мене ми вървят обаче другите игри и да ревеш няма да ти тръгнат
___________________________________ НАШЕ ДЕЛО ПРАВОЕ ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ!!
Союз нерушимый республик свободных Сплотила навеки Великая Русь! Да здравствует созданный волей народов Единый, могучий Советский Союз!
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 2 Публикувано на: 08 Май 2008 11:54
Nikola Bathory написа: Луд ли си, БФ2 е много по-добра! Значи, инсталирай играта отново, сложи най-последния пач. Сложи си нови драйвери за видеото. Какво ти е видеото?? axxxaaxaxxaxaax bf2>cod xaxaxa sry az spama ama toq ma razmaza xaax : D
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 2 Публикувано на: 09 Май 2008 13:58
Nikola Bathory написа: О, значи ти си с някакво антично AGP дъно. Ще ти вървят игрите, но специално за Crysis леееко си се изхвърлил - просто освен вкичко на Low няма шанс да ти тръгне. Пък и 256MB видео памет са малко за тая игра. Ахахаха, да еба и античното AGP дъно... При 128битов трансфер на данни, от 512мб памет, още повече пък DDR3, не виждам каква е файдата. Пък и за Crysis дори и нямам претенции, независимо че все пак ме съмнява да не тръгне. Честно казано я споменах просто ей така, 'щото така ми се подредиха заглавията на игри в съзнанието. ;р По-скоро много повече ме вълнува игри като CoD4, BF2142, BF2, Gears of War, Splinter Cell: Conviction, Rainbow Six: Vegas 2, Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 да ми вървят. Па и Assassin's Creed де. ;р
|
|
|
|
|
Arathorn
|
|
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 2 Публикувано на: 16 Май 2008 17:16
Тъй нареченият казус е елементарен. Не ти достига RАМ Памет. Windows веднага прекратява програма, която надвиша лимита на RAM-паметта. Така че си вземи 2 * 1 GB Kingston HyperX. Tова са най-добрите. В електронния пазар в момента паметите са най-евтини!!!
___________________________________ One ring to rule them all. One ring to find them. One ring to bring them all and in the darkness bind them.
m3mBeR Fr0m th3 Tolkien Club
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 2 Публикувано на: 17 Май 2008 08:23
Arathorn написа: Тъй нареченият казус е елементарен. Не ти достига RАМ Памет. Windows веднага прекратява програма, която надвиша лимита на RAM-паметта. Така че си вземи 2 * 1 GB Kingston HyperX. Tова са най-добрите. В електронния пазар в момента паметите са най-евтини!!! Много умно. Само не видях защо, като си купих нова видео карта играта тръгва, след като проблемът уж очевидно бил в липсата на памет. На този етап няма игра, 'дето да не ми тръгва поради липса на памет, при все че се пробвах на 10 пъти по-тежки игри от БФ2 и вървят на максимални детайли всичките, при това съвсем плавно.
|
|
|
|
|
Arathorn
|
|
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 2 Публикувано на: 20 Май 2008 16:33
Vargg написа: Arathorn написа: Тъй нареченият казус е елементарен. Не ти достига RАМ Памет. Windows веднага прекратява програма, която надвиша лимита на RAM-паметта. Така че си вземи 2 * 1 GB Kingston HyperX. Tова са най-добрите. В електронния пазар в момента паметите са най-евтини!!! Много умно. Само не видях защо, като си купих нова видео карта играта тръгва, след като проблемът уж очевидно бил в липсата на памет. На този етап няма игра, 'дето да не ми тръгва поради липса на памет, при все че се пробвах на 10 пъти по-тежки игри от БФ2 и вървят на максимални детайли всичките, при това съвсем плавно. Еми значи щайгата ти е някаква пълна боза!
___________________________________ One ring to rule them all. One ring to find them. One ring to bring them all and in the darkness bind them.
m3mBeR Fr0m th3 Tolkien Club
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 2 Публикувано на: 20 Май 2008 17:59
Arathorn написа: Vargg написа: Много умно. Само не видях защо, като си купих нова видео карта играта тръгва, след като проблемът уж очевидно бил в липсата на памет. На този етап няма игра, 'дето да не ми тръгва поради липса на памет, при все че се пробвах на 10 пъти по-тежки игри от БФ2 и вървят на максимални детайли всичките, при това съвсем плавно. Еми значи щайгата ти е някаква пълна боза! Явно.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|