Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Сделка!!!
Публикувано на: 21 Апр 2008 17:06

Бих искал да помоля някой, който има Splinter Cell Chaos Theory оригинално копие, да ми изпрати CDkey-а си на адрес f0xybg@yahoo.com (f0xybg с 0 не с о), защото на мен много ми се играйка . В замяна аз ще му дам 2 CDkey-а на WoW и WoW TBC + акаунта за тях, тъй като те на мен са ми омръзнали, а и WoW е много по скъпа от SC CT. В акаунта е включен герой 40lv. Rogue Undead на Maghteridon Realm. Проблема е, че сметките за него вие ще трябва да си ги плащате + това че в момента е спрян поради неплатени сметки. Благодаря. Мисля че това ще е добра сделка. Акаунта давам след като съм тествал CDkey на SC CT. На мен може да се има доверие. Ако имате по-добри идеи предлагайте.

EDIT: ВЕЧЕ НЕ СЕ ПРОДАВА/ЗАМЕНЯ СЪЖАЛЯВАМ!!!

Профил Skype

Аватар
Заглавие: Re: Сделка!!!
Публикувано на: 21 Апр 2008 17:18

ИЛИ НЕ!!!

между другото това че даваш акаунта само след като си тествал cd key е доста смешно :lol:

Профил

Заглавие: Re: Сделка!!!
Публикувано на: 21 Апр 2008 17:42

Тогава аз нямам нищо против подателя да измисли начин честно и без да се познаваме да си прехвърлим "стоките". Аз просто искам на мен да ми работи "купеното" и той да е доволен от своята "покупка". Аз предлагам доверие, защото не съм човек който лъже (е за оценките от училище е друг въпрос). Който има по-добра идея (и исканото от мен) да предлага. Ако ти имаш каквото искам предложи нещо за да се разберем.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com