Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Assassin's Creed screen mode ?
Публикувано на: 12 Апр 2008 11:20

Здравейте изтеглих си Assassin's Creed и започнах да я игря. Проблемът ми е че мониторът ми е доста голям 1600X1050 и В въпреки че компа ми е чисто нов и скъп : Core 2 Duo 6 MB kash 2.6 Гх 2ГБ рам Видео карт 512 МБ
играта ми насича яко , И затова питам вас дали знаете как мога да си направа играта в прозорче например избирам резолюциа 1024 по 960 и да ми седи в такова прозор4е , пробжах играта на стария ми скапан монитор със същия компютър и там грам не насичаше.
ПСП. Стария ми монитор не е ТФТ и е малък 800 по 600

Моля ако някои може да ми помогне да ми отговори

ПСП: имам и друг проблем .

Като стигна до Jerusalim (с мъка щот сече) ме изхвърля от играта и ми показва (Send/Don't Send Error Report)
Винаги ми прави така.

Може ли проблема с изхвърлянето да е причинен от Четирите фаила на Windolsa коитио са ми променени (Change)

Ето ги и подменените ми фаилове

Kernel32.dll
User32.dll
Shell32.dll
ntoskrnl.exe

моля кажете ми ако някои от вас разбира защото не мога да продължа тази хубава игра

МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО :wink:

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Assassin's Creed screen mode ?
Публикувано на: 12 Апр 2008 15:23

Каква ти е видеокартата ?

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Assassin's Creed screen mode ?
Публикувано на: 12 Апр 2008 17:26

Изхвърлянето в Йерусалим ще се оправи като инсталнеш този релийз: http://www.zamunda.net/details.php?id=123683
Обаче няма да можеш да продължиш със старите си сейфове. Ако не искаш да почваш отначало тегли руската версия: http://www.arenabg.com/details.php?id=a ... 92173c743f
С нея хем няма да те изхвърля на Йерусалим хем можеш да продължиш със старите сейфове.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com