Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Lineage II
Публикувано на: 03 Апр 2008 23:21

Ами търсих старата тема,но не можах да я намеря.Затова създадох нова.Мисля,че няма нужда да обяснявам за играта,който иска повече инфо за нея---->> http://l2trouble.net .Ами нека тук да обсъждаме неща свързани с това ММОRPG.Нека няма неща от сорта на WOW RULZZ и други такива.Нека първо почна,сега играя със Destroyer и се чудя какъв А сет да избера да кова.Колебая се главно между MJ и Tallum и засега съм се спрял на МJ,но кажете и вие какво мислите и задайте въпросите си.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие: Re: Lineage II
Публикувано на: 04 Апр 2008 05:05

Абе какво стана с теб, преди време си купи играта оригинална, после след няколко дни я продаваше без герои...?

Профил

Публикувано на: 04 Апр 2008 21:59

Imperial Crusader.

Добре де, шегичка. Но като цяло е вярно. :)

Бих избрал MJ като по-вероятен избор, все пак DS е бавен герой (в предишната тема си спомням как Гипо обясняваше, че от магове и гладита духа супата) и 8% atk.spd. според мен не биха обърнали чак толкова драстично нещата... А и пък като имаш 50% против stun, мачкаш stun-ващите класове (почти винаги).

Между другото, може ли аджеба да ми обясни някой защо MJ дава 50% stun resist, като маха CON? Ей тва не можах да проумея за шестнайсе години игра...

Профил

Аватар
В момента играе: Crashday(multiplayer)
Публикувано на: 04 Апр 2008 22:02

WOW RULZZ

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 04 Апр 2008 22:49

Draksis написа:
Между другото, може ли аджеба да ми обясни някой защо MJ дава 50% stun resist, като маха CON? Ей тва не можах да проумея за шестнайсе години игра...

Stun resist, poison resist and co са статистики, които не са видими за играчите. Примерно ако имаш стън резист 40, след като сложиш бронята ще стане 60.
А примерно 1 con=2 stun resist => заради oon-a ще намали resist-a, но след това ще прибави половината от него към стойноста му.
Тоест, нещо такова:
При 30 сон ако имаш 60 резист(примерно, не съм наясно със иситнските стойности), след поставянето на бронята ще стане
58,
но като прибавим 50% бонус:
58+29= 87 стън резист.

Нещо такова...

Профил Skype

Публикувано на: 05 Апр 2008 14:54

Кара Бен Немзи написа:
...

Аз въпроса го зададох като шега, щото малко се получава оксиморон тая работа - бронята дава ресист, ама маха известен процент от него. Малко объркано. Иначе се радвам, че ми обясни за резистите, благодаря ти.

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Апр 2008 15:07

Според мен за ПвЕ по-добрия вариант е Талум хеви. Много по-малко def има, но в крайна сметка компенсираш с многото ти HP, хилър и VR. Комбинацията +str и + atk speed е добра за дестрото в ПвЕ. (освен ако не експваш на hot springs, там и от въздуха получаваш стън :lol: )
В ПвП е повече от задължителен Maj Set. Няма никакво значение от другите бонуси... ако ще и 100% на всичко друго да дава, стъннат ли те си до там. Пък дава и добър def.
Лично за мен IC не е добър сет за дестро. Ок, дава добър def, но с тоя -dex(че и без това си охлюв) и без стън резист... айде моля ти се.

Профил

Публикувано на: 05 Апр 2008 15:49

Гипо, ще ти призная, че за всяко MMORPG първото, което гледам, е ПвП-то. ПвЕ остава винаги на второ място (това беше и причината да зарежа WoW - твърде еднообразното ПвП). Та прав си, Tallum H наистина е добре, що се отнася до ПвЕ, но аз винаги бих избрал тази броня, която ми дава предимство в ПвП. Това беше и причината да му кажа да кове и MJ H като за пръв избор - заради битките с други играчи.

Между другото - и вас ли ви дразни едничкото крило на Камаел? Мен лично ме отвращава до смърт. Две - да, че и би било естетически красиво при това, но едно? Някакъв бегъл опит да ги накарат да приличат на Сефирот ли е това? Да бяха две, ама малки, или да имаха рога, или нещо друго, за Бога, но не и само едно крило. За мен това е... ами най-малкото проява на лош вкус.

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Апр 2008 16:00

До колкото знам, Камаелите спират да са с едно крило на 80лвл. Имало някаква трансформация или нещо подобно :roll:. Не съм го виждал с очите си, вече не играя Л2.
За ПвПто... в л2, ПвЕто отнема толкова много време(заради гринда), че в един момент забравяш, че играеш играта заради ПвПто. Говоря за офи, където да стигнеш 75+ отнема доста време, а ако си под 75 си плюнка.

Профил

Публикувано на: 05 Апр 2008 16:05

Gipo написа:
До колкото знам, Камаелите спират да са с едно крило на 80лвл. Имало някаква трансформация или нещо подобно :roll:. Не съм го виждал с очите си, вече не играя Л2.
За ПвПто... в л2, ПвЕто отнема толкова много време(заради гринда), че в един момент забравяш, че играеш играта заради ПвПто. Говоря за офи, където да стигнеш 75+ отнема доста време, а ако си под 75 си плюнка.

Трансформацията е за три минути, през останалото време крилото ти се люшка отзаде като провиснал сопол.

По-добре на Private server ПвП, то докато станеш читав на офи за битки, ще си пуснеш брада.

До пъпа.

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Апр 2008 16:50

И да и не... на Private ще видиш сийдж 600+ срещу 600+ през крив макарон :). Масовките са големия плюс на офи.

п.п. камаелките са секси, айде сега. :P

Профил

Публикувано на: 05 Апр 2008 18:10

Не говорех за външния вид на телата им, а за явно отвратителната и очевидно нахална идея да пресъздадат Сефирот. Иначе камаелките са секси, да. Особено танцът им... :)

EDIT: Оф, Боже, забравих да ти кажа най-интересното.

Та на един ей такъв Private server, играхме аз и брат ми преди година. Той - с Grand Khavatari, аз, естествено, с какво мога друго да бъда - Duelist. Та имахме там един клан, разбираш ли, все готини (ама много готини, разбирай професионалисти) пичове и пички. Една вечер бъхтим квото бъхтим там из катакомби разни, и после решихме да избиваме комплекси (на шега де) в Колизеума. Отиваме там, девет души парти, с един PP и един Bishop, че и BD имахме на всичко отгоре... мазало голямо, разбираш. И като си занесохме анимираните задници до тоя пуст Колизеум, ко да видим - едно парти от donators (знаеш, ония копеленца, дето не им се играе, а си плащат за "барнати" герои) стои в центъра на арената и си бие преспокойно всичко, дето влезе в кръга. Да, ама седем "бутнати" герои с S-Grade и оръжия на +16 до +25 не е шега работа. И викаме ний, ся ко'ш праим, работата дебела, тия силни, мале, мамата си трака... схващаш ситуацията. И тъкмо 'га почнахме да си ходим, викам им "Абе дайте по един buff, влизам тия копеленца да им отвличам вниманието, после ш'ги разкатайте". Викат ми "Абе как тая работа бе, да еба, тия силни" и т.н. и т.н. Брата до мене, почваме да уговаряме стратегията. Уговаряме ний, казваме на другите, викаме още четири човека от алианса - работата става напечена, разбираш. Мале-леле, като се buff-нахме всички, че като влизам аз да отвличам вниманието... Почват всички да ме бъхтят, брат, ама няма, BS-а отзаде ме heal-ва, той пък вътре в сградото, да не могат да го нацелят, пък всички donators по мене бият и само аз съм им target-a. И през това време моите хора като идат. Че като ги подпукахме. Че като ги почнахме. Майко, те тия дори и за stats са дали пари, бе брат... Шест минути и нещо се бием, и не можем да надделеем над тия глупаци. Хеле отива седмата минута, че успяхме да убием heal-ъра им, и почнахме да ги сваляме един по един. Че като паднаха, че като им се присмяхме... КЕЕЕЕЕЕФФФФФФФФФФ!!!!!!!!! Онова време едвам не намокрих гащите, едвам не получих инсулт, адреналина ми беше напомпал сърцето като футболна топка. Викам на пичовете "AFK!!!" и избягах към кенефа, че щях да се пръсна, битката едвам беше започнала, като ми се допика... гаф голям, почти не можех да доустискам... Ама ги бихме и ги насрахме. После пък ония идат с още трима donators, че като се обърна ЦЕЛИЯ Колизеум срещу тях, пак ги пречукахме, ония подвиха опашки и избягаха, повече не се върнаха. До пет часа сутринта сме се стояли с брата и пичовете от клана да държим центъра на Колизеума, който влезе и ни нападне, мъртъв беше... Беше жестока нощ, цяла нощ ПвП.

На сутринта пък заспах.

П.С. Сорка, че се разпрострях, ама много исках да ти го разкажа в детайли. :P

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Апр 2008 21:09

:lol:
От привейт имам един добър спомен... с един приятел решихме да се лигавим малко на привейт за 1-2 вечери. Беше някакъв high rate pvp server. И какви класове да играем... аз направих TK, а той SK :lol:. Качваме 80лвл за 20 минути и отиваме да се пробваме. При което 20 човека започват да се смеят "muahaha tanks on pvp server ahahaha what a joke...". Тези пичове ядоха много бой, с моя човек си редувахме UDто и Vengeance... биеха по нас двуцуфрено число хора и пак сваляхме по някой. Пичовете от тоя сървър бяха абсолютно бездарни, защото не са свикнали да играят умно. За какво им е, не губят експ като умрат, не губят и часове бъхтене като умрат... Ние пък от своя страна им играехме супер хитро(на офи се учиш на страшно много неща, в стремежа си да не губиш експ). Това беше първата вечер. Втората вечер разбраха какво е това destro на frenzy в пвп :lol:. Там смилахме по няколко човека за секунди, докато се усетят да бягат. Сприятелихме се с няколко човека, които ни казаха, че до преди появата ни на сървъра никога не е имало танкове и дестрота. Е след нас имаше :D. На третата вечер моя човек направи некро, а аз Eva's Saint. Е не умряхме... PoW и всичко на земята. Аз играех E Saint на офи и тия пичове изтъпяха от толкова бой. Работата беше толкова смешна, че дори не се сещаха да бият по хилъра(мене) в повечето случаи. На четвъртата вечер реших да пробвам OL, който беше тотално бъгнат и не играхме private повече :).

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Апр 2008 21:21

ми аз сложих MJ set i MJ jewel set сега чакам да дойде понеделник да ги unsealna.Вчера бях на siege на Дион и ми разцепиха главата :( Чакам някви съвети как да мачкам в siege .Имам и още 1 въпрос.Бяхме на два райда около Blazing Swamp.Единия беше Death lord Ipos , другия не се сещам,и ги убихме,а аз взех общо 2000 xp и нито 1 предмет

Профил Skype WWW

Публикувано на: 05 Апр 2008 22:17

Гипо като дойде, той да обяснява какво е siege, щот аз само на private съм бил на siege-ове. Там вече не мога да ти помогна, виж, за PvP-то - имам над 4000 часа ПвП (засичал съм ги, е, донякъде).

Гипо, право е дето казваш че на high rate servers няма добри играчи, които да ти предложат разнообразие и тръпка. В 98% от случайте там са се насъбрали малки келеменца, които бъкел си нямат от героите си и са направили "тоя и тоя", щото са им казали, че те са най-силни. Обиколил съм над 38 high rate сървъра и в нито един нямаше свестни хора.

Та за тоя сървър, дето ти говорех за оная PvP вечер, беше на x4. Затова се ядосваме здравата, като видим donator. Бъхтили сме се за 78 лвл някъде към 8 месеца, прекарали сме дузина безсънни нощи за mats за A-Grade sets, тоя дошъл от Полша (99% от всички dons на сървъра бяха оттам), играе от два часа и вече има Draconic set и Draconic bow на +16. Е, тва ако не в най-малкия случай нечестно...

Да ти кажа - първия си гладиатор го развивах година и осем-девет месеца. Отчасти поради незнание, за пръв път играех тая игра (всъщност тя ми бе първото ММО), отчасти поради тотален мързел... :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Апр 2008 00:16

Мойто ЕЕ го вдигнах до 75лвл на офи за около 6-7 месеца. Не може да се каже, че съм циклил много. То и не е възможно предвид фактът, че сървъра ни беше разделен на 2 части(едната половина срещу другата пвп). Където се портнеш пвп... 5минути без да мине някой и да се опита да те ганкне и ти става странно :lol:. През 95% от времето експвах дуо с нюкер. Правехме толкова големи сийджове, че понякога рестартираха сървъра след сийдж, за да се нормализират нещата. На офито най-големите e-bayer'и бяха гърците. Почти нямаше грък, който да не си пазарува адена. Най-големите чийтъри пък бяха руснаците(ботове, радари...).

Gandalf - на сийдж ще мачкаш само с герой, чийто левъл е близък до максималния и с добър екип. Също така рендж героите винаги имат предимство пред мелетата, най-вече на сийдж. Така и не разбрах какъв беше втория ти въпрос.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Апр 2008 01:18

ми не зимам нищо от райдовете.Нито от Закен нито от никой.Нито хр нито предмети

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 06 Апр 2008 01:35

Ако разликата между теб и боса е прекалено голяма е съвсем нормално. Също така в Л2 от босовете падат по малко предмети.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Апр 2008 02:05

разликата между мене и единя бос беше 2 лвл.Аз 68 той 70

Профил Skype WWW

Публикувано на: 06 Апр 2008 08:24

Просто си нямал късмет, братле.

И аз веднъж ходих на три поредни рейда в един ден, пак нищо не взех, само получих кефа да съм с приятели.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com