Автор |
Съобщение |
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 20 Мар 2008 15:39
Цитат: The team behind Diablo I and II is looking for a skilled lead 3D level designer with experience building levels using Maya or other similar 3D level building tools. The ideal candidate has experience creating levels in a senior or lead role on a shipped game. We would also like for this candidate to have excellent analytical understanding of competitive online play with various Blizzard Entertainment games and mods (real-time strategy, World of Warcraft, Defense of the Ancients, etc.). The lead level designer needs to be able to create fun and interesting environments that look and play great while managing and mentoring a team of additional level designers. Skills in scripting or general 3D modeling/texturing are preferred. Source
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 20 Мар 2008 15:50
Надявам се не става въпрос за друга игра а точно за Diablo 3 .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 20 Мар 2008 16:22
Сериозно ли ве егати кефа ! Дайте повече инфо на БГ плс.
___________________________________ Оно и мене ме баннаха. Само дето и аз незнам закакво :/
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 20 Мар 2008 16:30
Цялото инфо е че тимът отговорен за Diablo 1 и 2 си търси програмисти Нищо повече.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 20 Мар 2008 16:49
Тогава закво си говорим незначи нищо това....
___________________________________ Оно и мене ме баннаха. Само дето и аз незнам закакво :/
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 20 Мар 2008 17:12
Eххх тъкмо се зарадвах,че най-накрая има официален анонс. Не слагайте такива имена на теми,че ще ми изкочи сърцето.
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 20 Мар 2008 17:17
Ако Хамелеона види тая тема ще полудее Дано да не е ММО ;р
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 20 Мар 2008 17:52
Ми не съм полудял още. ;р И к'во изобщо те грее ММО ли е или не, като не си умрял за Диабло. Иначе.. " The team behind Diablo I and II is looking for a skilled lead 3D level designer " Първо си помислих за Flagship Studios ( Hellgate London ) , иначе Близз, ок, има време ще видим. вермиц, то си беше обявено, че проекто им ке е Некст Дженърейшън ММО, тъй че.. май ки е Ворлд оф Диаболо.
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 20 Мар 2008 18:12
Ако се съмнявате в нещо, ако сте дочули разни слухове и се чудите дали са верни ... Ми много просто бе хора. Посещавате http://www.blizzard.com и гледате. 100% ако са обявили нещо то ще е на първата страница със сумати линкове към трейлърчета, шотове, артове, тапети и т.н.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 20 Мар 2008 18:16
Добре де, чудя се, ако наистина щеше да е нов Диабло франчайз, наистина ли щяха да набутат това " Blizzard Entertainment, the developer of Diablo and Diablo II, is looking for .. "
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 20 Мар 2008 18:50
Честно казано, след като съм опитвал ММОРПГ, едва ли някое РПГ ще може да ми задържи вниманието. Било то и Диабло 3. Виж ММОРПГ по Диабло е нещо съвсем друго.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 20 Мар 2008 18:59
За мен повечето MMORPG-та са прекалено еднообразни и бавни. Т.е. и в Diablo и в WoW примерно трябва да утрепеш 2000 животни за да минеш в следващия левел, но докато в Diablo това ще ти отнеме да речем 3 часа, то в WoW ще ти отнеме 12.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 20 Мар 2008 19:26
И ММО да е, и чист hack&slash да е, щом е Diablo ще се играе. Разликата е ,че при първия случай ще трябва да си търся пиратски сървар. P.S не изключвам и варианта next-gen MMO-то да е по SC ,покрай целия hype около 2-ката
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 21 Мар 2008 00:53
Gipo написа: Честно казано, след като съм опитвал ММОРПГ, едва ли някое РПГ ще може да ми задържи вниманието. Било то и Диабло 3. Виж ММОРПГ по Диабло е нещо съвсем друго. Аз предпочитам сингъл РПГ-та Цялата истерия около ММОРПГ-тата така и не успя да ме завладее А наистина се постарах... дори си купих ВоВ Както и да е Съмнявам се че програмиста който търсят ще работи върху следващото Диабло
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 21 Мар 2008 01:09
Eми и аз се съмнявам да е сингъл щото историята вече изглежда"прити мъч завършена според мене" Но ще видим аз лично ного бих се накефил на д3 каквото и да е то
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 21 Мар 2008 01:16
Blizzard си работят върху нова игра и назначават хора за нея. Иначе не е казано точно, че ще е Диабло, пише top secret на проекта, върху който ще се работи, но се говори главно за хора за next-gen MMORPG и хора, които да се присъединят към секцията на близард, които са творили Diablo. Най-вероятно става дума за next gen MMORPG във вселената на Diablo, освен ако не са решили да правят нещо съвсем ново.
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 21 Мар 2008 01:22
Не искам MMO-та поради простата причина че отнемат адски много време и нямам средства да ги играя. Една нормална Single Player игричка си е супер !!!
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 21 Мар 2008 02:10
Dumbaldor написа: Не искам MMO-та поради простата причина че отнемат адски много време и нямам средства да ги играя. Една нормална Single Player игричка си е супер !!! Това дали отнема време или не си зависи от това как е направено MMO-то, не всички са такива. Иначе бих се зарадвал на едно Diablo MMO, но направено качествено - не искам WoW клонинг във вселената на Diablo.Иначе едва ли са само слухове, спомняте ли си, че преди време Diablo3.eu или някакъв подобен сайт беше ъпдейтнат с нещо си?
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 21 Мар 2008 02:38
Не всъщност сайта е http://www.diablo3.com. И тъй като някви са го регистрирали този сайт и blizzard бяха принудени да регистрират http://www.diablo3.eu. Щракнете и вижте че ще ви заведе до секцията на diabo 2 exp в сайта на blizzard. Не знам дали си спомняте, но преди като влезете в starcraft2.com и ви водеше в секцията на star craft 1 exp. Така че е наистина твърде верояно да се работи по играта, но аз не обичам слуховете. Когато тогава ...
|
|
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 21 Мар 2008 08:32
Знам си аз, че ще осерът новото диабло...
___________________________________ ...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|