Автор |
Съобщение |
Кain
|
|
В момента играе: Crashday(multiplayer)
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed (официална тема) Публикувано на: 01 Мар 2008 15:49
Свалих я,подкарах я ама не "геймърския" компютър.Кефя се на шареницата за момента
___________________________________ "There is no path as wicked as that of the righteous"
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed (официална тема) Публикувано на: 02 Мар 2008 11:05
Имам много приятни първи впечатления от играта.Теорията на професора в началото, наистина ми хареса като идея.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
lordivan
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed (официална тема) Публикувано на: 02 Мар 2008 11:19
Fenrir написа: Имам много приятни първи впечатления от играта.Теорията на професора в началото, наистина ми хареса като идея. Можеш ли да я споделиш че нямам хардуера да я видя.
|
|
|
|
|
Gt
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed (официална тема) Публикувано на: 02 Мар 2008 12:07
Релийзите, които са се появили са мега бъгливи и крашват когато им скимне. В Jerusalem например няма влизане Добре, че не се занимавам със бъгъвите pc игри вече
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed (официална тема) Публикувано на: 02 Мар 2008 14:27
Играта си е ебала майката от крашове.На 2 пъти ми крашна на интротата,и е сега преди 2 минути пред продавача на кошове точно като трябваше да го пребъркам.Ще чакам свестен пач/рилииз,няма смисъл да се тормозя с тоя. Иначе играта е невероятна,и не е от най тежките.На Дуал Коре 2.0 гхз 1 гб рам и 7300 гт 256 мб играта върви с 30 фпс на медиум.
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed (официална тема) Публикувано на: 02 Мар 2008 14:48
Абе орца навремето имаше един сайт дето проверяваше дали играта ше ти върви и така нататака аре некой ако го знае да свирка плз
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed (официална тема) Публикувано на: 02 Мар 2008 15:02
Kamelot написа: Абе орца навремето имаше един сайт дето проверяваше дали играта ше ти върви и така нататака аре некой ако го знае да свирка плз В Замунда,при инструикциите за инсталиране,го има сайтa.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed (официална тема) Публикувано на: 02 Мар 2008 17:00
Тоя рилийз наистна е толкова бъгав че няма накъде. Играх игрицата, като след това реших да си туийкна видеото малко, че да изстискам повече производителност. Резултат нямаше де. Играх ощше малко, излязох за 2 часа навън и като се върнах, като си пусна играта не се вижда нищо, ами черен и бял екран, а се чува логото на Уби и и сичкото останало.
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed (официална тема) Публикувано на: 02 Мар 2008 17:25
@Kamelot:Сайта си го има още.Ето ти го: http://www.systemrequirementslab.com По темата:Няма да тегля играта,щот' е много голяма,но иначе предполагам заслужава да е истински хит(естествено,абстрахирайки се от бъговете и крашовете в ранните некачествени релийзи).
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed (официална тема) Публикувано на: 02 Мар 2008 17:50
И аз съм с тоя релийз пък не ми крашва. Странна работа. Иначе нямах много време да я разцъкам ама май ми се вижда доста добра.
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed (официална тема) Публикувано на: 03 Мар 2008 20:23
Дойдох бе, да му еба майката За съжаление, компа ми не е от най-новите, тъй че ще изчакам година или две докато почна да бачкам, зема си нов комп и т.н. Жалко, иначе по скрийновете и трейлърите играта изглежда готина
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
Napster
|
|
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed (официална тема) Публикувано на: 03 Мар 2008 21:13
Бях направил тема , ама явно се е затрила , щом има нова НЕ ТЕГЛЕТЕ ИГРАТА !!! Изчакайте 1 месец и ще я имате напълно работеща . Сега няма да ви зарежда Jerusalim , а там е най-интересно ... така че ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed (официална тема) Публикувано на: 03 Мар 2008 22:01
Свалках руската версия и засега няма крашове (на туториала (или к'вото е там) съм ). Ама ебаси, тва руския изобщо не го разбирам, са съм на тоя туториал с некви хора и трябва да направя нещо 'ма не знам к'во...
|
|
|
|
|
Кain
|
|
В момента играе: Crashday(multiplayer)
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed (официална тема) Публикувано на: 04 Мар 2008 08:27
Играта ме кефи поубих няколко гадини.Ама малко прилича на jump'n'run щото през цялото това време само скачам
___________________________________ "There is no path as wicked as that of the righteous"
|
|
|
|
|
fastsamorai
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed (официална тема) Публикувано на: 04 Мар 2008 22:17
Еми аз имам проблем с играта като я пусна и нещо звуците ми се прецакват в много редки случаи мога да чуя, какво си говорят персонажите а пък музичката си я чувам прекрасно,но разговорите и ефектите ми се прецакват.От какво може да е това?
___________________________________ Всичко е хаос,а хаосът е хармония,туршията е хаос и животът е туршия и всички сме в нея!
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed (официална тема) Публикувано на: 04 Мар 2008 22:57
Control Panel > Sounds and Audio devices > Voice > Advanced > Performance > Hardware acceleration > местиш слайдъра до позиция Basic acceleration > Apply
След тази процедура не би трябвало да имаш проблеми със звука.
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed (официална тема) Публикувано на: 16 Мар 2008 21:33
Щото всичко се развива в спомените на Алтаир, които са вградени в днк-то на един от неговите наследници на име Десмонт.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed (официална тема) Публикувано на: 16 Мар 2008 22:07
Не е най-простото нещо за обяснение, играй и ще разбереш...
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed (официална тема) Публикувано на: 16 Мар 2008 22:16
Aheron написа: Ясно.... а той закакво им трябва на професора и какво прави ? Трябва им за да разберат местонахождението на "Pieces of Eden". Ако искаш въобще да не ти е интересно мога да ти разкажа най-интересното и въобще да не я играеш?! P.S. Има съмнения,че следващата част ще се развива във феодална Япония
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed (официална тема) Публикувано на: 16 Мар 2008 22:23
Aheron написа: Ясно.... а той закакво им трябва на професора и какво прави ? Добре бе мама му стара,английски не знаеш ли? :/ В игрите изобщо не е на високо ниво.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|