Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: всички знаем за POP няма нужда да казвам какъв фен съм и
Публикувано на: 28 Фев 2008 15:11

Хмм...всички знаем за POP няма нужда да казвам какъв фен съм и!А понеже съм връткал и 3те части(някои по повече пъти) и така стана,че ТТ я врътнах за 1 ден(нямах никакво време тогава и се наложи да бързам)и както се досещате не събрах всичките ъпгрейди,и неможах да видя алтернативния край.Е сега имам достатъчно време,и мисля пак да я пробвам,за ъпгрейдите не се тревожа,но за друго-до сега не съм прочел никаде някои да се е бил с тъмния принц,а и всичи знаем,че на WW и да си с всички ъпгрейди ако не земеш водния меч пак се биеш с Кайлина!И с една-какво трябва да направиш,че да се биеш с тъмния принц(освен ъпгрейдите)!

Профил

Аватар
Заглавие: Re: 1 въпрос!
Публикувано на: 28 Фев 2008 15:15

Код:
Collect all the life upgrades to fight the Dark Prince instead of Vizier at the end.

Май само това се искаше, нищо друго.

Профил WWW

Аватар
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Публикувано на: 28 Фев 2008 15:28

Не е в тебе проблема. Убисофт са направили един много гаден мод, който засича дали има крак или не (убийте ме, не знам как :shock: ) и така ако си "крал" ще си носиш "последствията" - сакън ти за труда и прелистените уалктрута :angrycomp: Май че имаше някакъв начин да се оправи, четох из разни чуждестранни форуми че трябвало да "американизираш" компа си, но нито тогава го схванах, нито сега.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 28 Фев 2008 15:46

Аltаir написа:
Не е в тебе проблема. Убисофт са направили един много гаден мод, който засича дали има крак или не (убийте ме, не знам как :shock: ) и така ако си "крал" ще си носиш "последствията" - сакън ти за труда и прелистените уалктрута :angrycomp: Май че имаше някакъв начин да се оправи, четох из разни чуждестранни форуми че трябвало да "американизираш" компа си, но нито тогава го схванах, нито сега.
Ясно...хм ето затова никой не се е бил с тъмният принц!И все пак ако някои го е направил може да пише,а и ако им някаква идея...не за друго,но е по-интересно(като в WW)и мерси все пак за инфото.

Профил

Аватар
Заглавие: Re: всички знаем за POP няма нужда да казвам какъв фен съм и
Публикувано на: 28 Фев 2008 19:03

Ха? Аз така и не бих Везира (бях със старата карта и много насичаше от тия пясъци), но един приятел я е връткал няколко пъти и ми каза, че дори и без ъпдейтите се биеш с злата си страна. Явно тук ъпдейтите са само за вдигане на кръвта и не служат за друго.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 28 Фев 2008 20:37

Не се биете. Ти просто го удряш докато той ти плямпа колко заблуден си бил :D . Твоя приятел не ти е обяснил вскички подробности.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Мар 2008 13:33

Тцтц...врътнах я пак и с всички лайф ъпгрейди пак не се бих с тъмния принц!Хм сигурни ли сте,че само лайф ъпгрейдите са...може да има нещо като водния меч в WW а може и да си е от оня мод от ubi-дет са сложили...все пак ми е странно,мисля си,че все тря да има начин.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com