Автор |
Съобщение |
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: !Ще има Red Alert 3! Публикувано на: 13 Фев 2008 17:23
Ще има Red Alert 3! 13.02.2008 : VlaDiMir4o
Внимание, другари и другарки, в априлския брой на западното списание PC Gamer ще бъдат оповестени за първи подробности относно Red Alert 3 - продължението на една от най-успешните поредици стратегии в реално време на Electronic Arts. Кликнете тук, ако искате да видите корицата. Повече подробности очаквайте съвсем скоро.
!!!!!
ТОВА Е ВЕЧЕ НОВИНА!!!
Какво ви е мнението?Харесвахте ли двойката и експанжана?И дали Yuri е жив?
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: Re: !Ще има Red Alert 3! Публикувано на: 13 Фев 2008 17:25
Двойката и експанжъна бяха супер игри. Но дали няма възможност 3тата част да не бъде незабелязана заради Star Craft 2?
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: !Ще има Red Alert 3! Публикувано на: 13 Фев 2008 17:31
Гиро мекицата написа: Двойката и експанжъна бяха супер игри. Но дали няма възможност 3тата част да не бъде незабелязана заради Star Craft 2? Глупости може би това ще са игрите конкуренти за 1 и 2 място
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: !Ще има Red Alert 3! Публикувано на: 13 Фев 2008 17:55
Имам големи очаквания за нея ; иначе.. 2-ката ми доставя толкова носталгия.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: !Ще има Red Alert 3! Публикувано на: 13 Фев 2008 18:35
Пфф, РА3 ще излезна поне година по-късно от сц2 п.п. гледам че и дата за spore е обявена
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: !Ще има Red Alert 3! Публикувано на: 13 Фев 2008 22:20
Не съм сигурен, че Red Alert 3 ще излезе след StarCraft 2. Като ги знам тия Blizzard ъпсурт да пуснат StarCraft през тази година, ще има да я влачат ... Иначе Red Alert 3 ще я цъкам здраво като излезе ама едва ли толкова много колкото StarCraft 2.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: !Ще има Red Alert 3! Публикувано на: 13 Фев 2008 22:50
Dumbaldor написа: Не съм сигурен, че Red Alert 3 ще излезе след StarCraft 2. Като ги знам тия Blizzard ъпсурт да пуснат StarCraft през тази година, ще има да я влачат ... Иначе Red Alert 3 ще я цъкам здраво като излезе ама едва ли толкова много колкото StarCraft 2. Не можеш да си сигурен преди да си изиграл и двете игри
|
|
|
|
|
The Unthinking
|
|
|
|
Заглавие: Re: !Ще има Red Alert 3! Публикувано на: 13 Фев 2008 22:59
За мене това е една от най-добрите игри някога правени, ако не най-добрата. Не мога да изразя, колко съм се кефил едно време на нея и как ми е повлияла. Голям фен съм на поредицата.
За мен лично: Red Alert 2 > Star Craft
___________________________________ Изглеждам нов, но по душа имам 6000+ поста.
|
|
|
|
|
Culture Nineteen
|
|
|
|
Заглавие: Re: !Ще има Red Alert 3! Публикувано на: 14 Фев 2008 03:03
Принципно съм от хората, които гледат с подозрение на продукти носещи логото на EA. Когато видя даденият знак се появява неприятното усещане, че съм на път да се запозная с продукт, който ще ме разочерова - уви почти винаги е така. А сега за тези, които си умират за информация. Ще има три фракцйи - Съюзниците(САЩ и партия), Съветският съюз( Русия и другари) и Япония. Историята на кратко ще е следното - Руснаците, загубили отново, използват машината на времето, за да отвлекът Айнщайн и по този начин да предотвратят загубата, която би трябвало да претърпят. Когато се връщат в настоящето с отвлеченият професор те срещат силен Съветски съюз, отслабени съюзници и една нова империя - Япония. И като за завършeк няколко screen-a: http://www.gamereplays.org/community/up ... 917794.jpghttp://www.gamereplays.org/community/up ... 918011.jpghttp://www.gamereplays.org/community/up ... 917963.jpghttp://www.gamereplays.org/community/up ... 917858.jpghttp://www.gamereplays.org/community/up ... 917986.jpgП.П. Тази корица е по-добра.
___________________________________ Violence is the last refuge of the incompetent.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: !Ще има Red Alert 3! Публикувано на: 14 Фев 2008 12:24
Mahaan написа: Когато се връщат в настоящето с отвлеченият професор те срещат силен Съветски съюз, отслабени съюзници и една нова империя - Япония.
.... ....... Евала.
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: !Ще има Red Alert 3! Публикувано на: 14 Фев 2008 12:35
The Chameleon написа: .... ....... Евала. Защо ли се досещам с кого ще играеш :Д Аз съм с СССР !!!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: !Ще има Red Alert 3! Публикувано на: 14 Фев 2008 12:39
Ще се срещнем на бойното поле, драги Вермик. То и сега можеш да ми пробваш Black Eagle-четата. ;р
|
|
|
|
|
Creator_
|
Цар |
|
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: !Ще има Red Alert 3! Публикувано на: 14 Фев 2008 13:22
Mahaan, все пак първоначалната идея за играта от 95-а година е на Westwood, не на EA. Така че нямат право да ни разочароват. Това ще е преход от 2d към 3d стратегия. Както предишните C&C серии. Дано да сполучат.
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: !Ще има Red Alert 3! Публикувано на: 14 Фев 2008 14:02
О, страхотно. Аз на RA2 бях станал толкова добър, че спрях да я играя. Истината е в allied, момчета, няма какво да се залъгвате с напразни надежди. Soviets нямат голям шанс, поне не и когато играят срещу мен. А расата на Yuri, както се досещате, си е тъпа imba... но и тях ги рутя здраво де, то с USA или Great Britain като играя... И South Korea е доста яко, да...
ПП Яко японци! Сигурно ще са ги направили невероятно яки и най-вероятно ще са ми игровата алтернатива на allied, освен ако в новата игра, случайно, не направят співвітчизниците достойни да играя с тях... ;р
ПП2 Е, то защо толкова много прилича на С&С3? ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: !Ще има Red Alert 3! Публикувано на: 14 Фев 2008 14:38
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: !Ще има Red Alert 3! Публикувано на: 14 Фев 2008 16:26
Заформя се титаничен сблъсък между Blizzard и EA. P.S For Mother Russia!
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
bgKommando
|
|
|
|
Заглавие: Re: !Ще има Red Alert 3! Публикувано на: 14 Фев 2008 16:35
Mahaan написа: Принципно съм от хората, които гледат с подозрение на продукти носещи логото на EA. Когато видя даденият знак се появява неприятното усещане, че съм на път да се запозная с продукт, който ще ме разочерова - уви почти винаги е така. А сега за тези, които си умират за информация. Ще има три фракцйи - Съюзниците(САЩ и партия), Съветският съюз( Русия и другари) и Япония. Историята на кратко ще е следното - Руснаците, загубили отново, използват машината на времето, за да отвлекът Айнщайн и по този начин да предотвратят загубата, която би трябвало да претърпят. Когато се връщат в настоящето с отвлеченият професор те срещат силен Съветски съюз, отслабени съюзници и една нова империя - Япония. И като за завършeк няколко screen-a: http://www.gamereplays.org/community/up ... 917794.jpg http://www.gamereplays.org/community/up ... 918011.jpg http://www.gamereplays.org/community/up ... 917963.jpg http://www.gamereplays.org/community/up ... 917858.jpg http://www.gamereplays.org/community/up ... 917986.jpg П.П. Тази корица е по-добра.Mahaan нищо лично но това низглежда на нищо повече от мод за C&C generals.Графиката ще бъде далеч по добра от тази.Второ историята за Япония ми звучи малко подозрително.Трето Eyedea & Abilities the Soviets са една от най силните раси.Ако направиш апокалпски танкове и киров аър шипове и бог не може да ти помогне и накрая RA2 и Yuris revenge са едни от най-добрите игри ,който някога съм играл-Поклон към Westwood.
___________________________________ taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Re: !Ще има Red Alert 3! Публикувано на: 14 Фев 2008 16:41
Графиката нещо много Generals-ка ми се вижда. Къщите са като от TheSims.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
Culture Nineteen
|
|
|
|
Заглавие: Re: !Ще има Red Alert 3! Публикувано на: 14 Фев 2008 18:56
bgcomando написа: Mahaan нищо лично но това низглежда на нищо повече от мод за C&C generals.Графиката ще бъде далеч по добра от тази.Второ историята за Япония ми звучи малко подозрително.Трето Eyedea & Abilities the Soviets са една от най силните раси.Ако направиш апокалпски танкове и киров аър шипове и бог не може да ти помогне и накрая RA2 и Yuris revenge са едни от най-добрите игри ,който някога съм играл-Поклон към Westwood.
За твое разочерование, а предполагам и на много хора, информацията ми бе потвърдена( истината е, че това което писах тогава беше leek-нато). Официялният сайт на играта е вече качен и може сами да си направите справка. Причината поради, която играта изглежда с остаряла графика е двигателя, SAGE, който се използва от Emperor:Battle for Dune насам. Предполагам старата машинка вече е стигнала лимита си creator написа: Mahaan, все пак първоначалната идея за играта от 95-а година е на Westwood, не на EA. Така че нямат право да ни разочароват. Да приемам ли, че не си играл последната стратегия издадена от EA, Command & Conquer 3: Tiberium Wars?
___________________________________ Violence is the last refuge of the incompetent.
|
|
|
|
|
Revive_
|
|
В момента играе: Заглавията които си заслужават...
|
|
Заглавие: Re: !Ще има Red Alert 3! Публикувано на: 14 Фев 2008 21:23
MMM ДАА !!! RED ALERD 3 супер !!! Аз смятам, че заедно и със Star Craft 2 ще падне доста цъкане. Това са едни от най добрите стратегии от началото си до сега...Аммм сега ще чакаме с нетърпение тези две стратегии...
___________________________________ "Няма правило без изключение. — Nulla regula sine exceptione." "Утре, утре, винаги утре и така минава животът. — Cras, cras et semper cras et sic dilabitur aetas."
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|