10 Яну 2003 13:52 Мнения: 1107 Местоположение: Sofia
Заглавие: Историята на Star Craft
Публикувано на: 06 Фев 2008 21:29
Интересува ме историята на StarCraft. За жалост не съм добър по англииски, така че ако можете да ми дадете линк към превод на български или нещо такова?
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
bgKommando
Заглавие: Re: Историята на Star Craft
Публикувано на: 08 Фев 2008 14:07
Ако искаш земи StarCraft книгата-"Войната на Либърти".Показва историята от страната на тераните.
___________________________________ taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
Vermic
09 Авг 2005 20:59 Мнения: 11346 Местоположение: Rousse
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 08 Фев 2008 14:28
bgcomando написа:
Ако искаш земи StarCraft книгата-"Войната на Либърти".Показва историята от страната на тераните.
А да бе а втората е за протосите третата за зергите :Д Много си умен Алми :Д
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
bgKommando
Публикувано на: 08 Фев 2008 14:37
Аз говоря за първата и нищо не казвам за втората или за третата и не съм Аламинатора. И първата показва историята от погледа на един репортер-Майкъл Либърти и като я прочетох видях ,че книгата е много сходна с кампанията на тераните от оригиналал.
___________________________________ taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
bgKommando
Публикувано на: 08 Фев 2008 14:47
Това може да се превърне в флуд , но ти имаш моята пълна подкрепа зо това ,което правиш.
Vermic
09 Авг 2005 20:59 Мнения: 11346 Местоположение: Rousse
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 08 Фев 2008 15:35
No
Но не се говори във втората за протосите -.- Аз съм чел и трите книги и ги знам много подробно.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Dumbaldor
10 Яну 2003 13:52 Мнения: 1107 Местоположение: Sofia
Публикувано на: 08 Фев 2008 17:44
Евала пич. Браво. Хвала на такива като теб !!! Иначе няма проблем. 2-3 седмици са нищо.
Sentry
Публикувано на: 08 Фев 2008 19:55
Vermic, тогава наистина БИ ТРЯБВАЛО да знаеш, че в първата книга НАИСТИНА се разказва кампанията на тераните от оригиналния Starcraft.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Albtraum
В момента играе: Singularity
Публикувано на: 09 Фев 2008 13:20
Vermic написа:
No
Но не се говори във втората за протосите -.- Аз съм чел и трите книги и ги знам много подробно.
Втората небеше ли за оня артефакт на Кселнага ?
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
bgKommando
Публикувано на: 09 Фев 2008 22:41
М да.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения