Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Build-ове за Sacred !!!
Публикувано на: 05 Дек 2007 15:35

Някой знае ли къде мога да си намеря build-oве за Sacred, в смисъл описание как да си развивам героя. Има подобни на Диабло 2, само че на мен ми трябва за Sacred.

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 05 Дек 2007 15:44

Това е рпг, развиваш си героя така както ти си искаш.Каква РП игра е, като следваш гайд :? Но все пак ето ти http://darkmatters.org/forums/index.php ... owforum=60 .

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Дек 2007 16:37

sagara-kun написа:
Това е рпг, развиваш си героя така както ти си искаш.Каква РП игра е, като следваш гайд :? Но все пак ето ти http://darkmatters.org/forums/index.php ... owforum=60 .

Мерси много пич. Точно това търсех. Относно build-овете си прав. Все едно да използваш cheats или walkthrought ама не съвсем. Все пак аз нямам много време за игране и разучаване и просто искам да направя някав читав герой. На Diablo 2 примерно ми се наложи да превъртя играта 7 пъти с един и същ герой, че да става за Hell.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Дек 2007 22:58

Аз мога да ти кажа че няма кво да се чудиш в сакред уменията неги избираш ти как да се арзвиват а каквото намериш това ъпгреидваш само статс може да избираш ама виждаш какво иска някои як предмет дето си намерил и качваш за него така че няма нужда от такива тъпоти толкоз да задълбаваш играи си за кеф

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com