Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Unreal.Tournament.III [официална тема]
Публикувано на: 13 Ное 2007 09:05

Unreal Tournament 2007™ marks the return of the industry’s premiere fi rst-person shooter
utilizing the completely new Unreal Engine 3 technology taking the graphics, playability
and challenge to a new level. Players assume the role of a futuristic warrior engaged in
contests of intense shooting battles against skilled opponents, controlled either by human
contestants online or by A.I. These contests are fought with the most powerful sci-fi weapons
and vehicles. It’s FPS action at it’s best!

Features
*Unparalleled graphical and physical realism from the award-winning Unreal Engine 3 technology
delivers the most compelling first-person shooter experience to date...online and offline!
*Vast arsenal of weapons. Unreal Tournament has always been known for brutal weaponry, and now
the arsenal is even bigger and badder.
*Detonate your opponent from a distance with the ever popular Shock Rifle or blast away at close
range with the Flak Cannon. Over two dozen weapons and vehicles have been upgraded and enhanced
for maximum killing potential.
*new single player campaign! This is Unreal Tournament like you’ve never seen it before! The Necris
invasion has begun, and your clan was one of the first to be slaughtered. Head to the front lines
and join this Epic battle to defend humanity while taking your revenge.
*new and favorite characters. Fight side-by-side with or compete against new and returning characters
from the Unreal universe, all with enhanced abilities, extremely detailed designs, and distinct personalities.
*Enhanced popular game types, including: Deathmatch, Team Deathmatch, Capture the Flag, and all-new
Warfare mode and more.
*online innovations. Unreal Tournament 3 brings back all the award-winning online features of previous
Unreal Tournament games, plus seamless loading on servers, improved matchmaking, and co-operative
campaign play online.
*PC version bundled with the award-winning Unreal Engine 3 toolset. Build your own levels, game types,
and more, or download the latest mods from the massive Unreal community.

Hardware Requirements

Windows XP SP2 or Windows Vista
2.0+ GHZ Single Core Processor
512 Mbytes of System RAM
NVIDIA 6200+ or ATI Radeon 9600+ Video Card
8 GB of Free Hard Drive Space

*Recommended System Requirements

2.4+ GHZ Dual Core Processor
1 GBytes of System RAM
NVIDIA 7800GTX+ or ATI x1300+ Video Card
8 GB of Free Hard Drive Space
SCREENS
http://www.gamespot.com/pc/action/unrea ... abs;images

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Ное 2007 13:18

е ква е тая тъпа тема бе напиши поне от каде да го дръпне човек нещо такова http://arenabg.com/details.php?id=d89c5 ... 20d64d6fa3

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Ное 2007 16:31

Аз не че искам да ви развалям кефа, но демото при мен тръгна на <5 кадъра на 3 ГХз дуал кор пентиум, среднояко видео и 2 ГБ РАМ. На минимални детайли при това.
Надявам се да са я оптимизирали малко игрицата като за официално пускане!
БТВ музиката е базирана на стария УТ и е връховна! Просто ми припомни стария UT и се насрах от кеф!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Ное 2007 21:13

Няма да спя,няма да уча за изпита но немски но ще го играя задължително.След час,два ще е готово и почва яко пуцане

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Ное 2007 21:14

iddqd написа:
е ква е тая тъпа тема бе напиши поне от каде да го дръпне човек нещо такова http://arenabg.com/details.php?id=d89c5 ... 20d64d6fa3

ето пък все едно няма да се сетите
пък и до колкото прочетох е цензурирана

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Ное 2007 17:43

Тая игра RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 14 Ное 2007 20:28

Да, наистина, жалкото е, че играта е цензурирана. Шваби - ко да ги праиш...

Когато я изтеглите и проверите дали тръгва на нормални компове - разбирай бракми - драснете един ред, да разберем дали трябва да си разваляме коефициента.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Ное 2007 14:21

http://zamunda.net/details.php?id=108562
е те тва е англиска версия без цензура зимаите я и да се почваме нямам търпение да ви откъсна главите

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Ное 2007 21:07

Дръпнах я играта, сега ще я инстална. Жалко, че напоследък нямам никакво време да я играя.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Ное 2007 01:43

Досега играх и според мен играта е гениална екшъна е по качествен от всякога вярно че липсва летенето по нивата засилките и акробатичните номера от миналата част но това изобщо не пречи екшъна да е по качествен, напротив сега се набляга повече на тактиката на боя отколкото на летенето из нивото играта е тежка нивата за детмач са малко за сега голямо впечатление ми направи едно дет мач ниво което се развива в 3 свята ледена база футуристичен град и тропическа река с пещери минаваше се през разни портали абе маняшко. Има и бъгове арзбирасе много хора се оплакват че играта им забива на филмчето като пуснат сингалплеиар кампаниата и при мен е така заби ми дано в първия пач го оправят

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Ное 2007 08:12

Някой случайно да е подкарал това на FX 5200?
Или поне да може да пробва... Че искам да я пробвам играта а...

EDIT: Знам, че не покрива минималните изисквания видеото ми, но и на S.T.A.L.K.E.R. беше така, а пък успях да я пусна и то с приличен fps (15-25) за моето видео.

Pleasure your torture, I will endure

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Ное 2007 13:47

ами човек при мен с 7600 гт 2 рам и процесора ми е 3000 ми сърви на лоу детаили на 1280х1024 с 20 30 кадара но сичко е намалено докраи само една опция е надупена ама тя е няква много тъпа ако е намалена всичко се вижда замазано явно слая резолюциата въпреки че ти я качваш много старно та напарави си извода дори да тръгне как ще движи

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Ное 2007 13:57

Виждам че има зарибени :) Искам да помоля някой запален да ми разясни следното:
1-Какви режими има и дали са интересни от човек пробвал играта
2- Последно колко са расите и имат ли някакви разлики освен в машинариите
3-Яко ли е в мулти!
Много моля да ми отговерите.Благодаря
:!:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Ное 2007 14:31

ami w сингъл и мулти е еднакво само дето едното е с ботове другото с хора хехе
значи сингъл кампаниата ми направи много добро впечатлениа пускаш играта избираш кампаниа и след това можеш да избереш дали да се джоиннеш в онлаин кампаниа или да хостнеш ти кампаниа към която да се джонват хора или пък да си напавиш офлаин кампаниа мисля че сичко е ясно ще има отбори мачове за пари и тн в кампаниа
сега за режимите понеже машината ми е малко слаба за играта игаря детмач и дуел това е детмач 1в1 иначе има кепчър д флаг, тим детмач, кепчър да флаг с машини танкове джипчета самолети и тн и уарфеир това е нещо като онслаута на стария ънриал но се казваше че предлага много повече възможности в него се игаре на огромни терени с много хора в 2 отбора с машини танкове самолети тн. съединяват се линкове нападат се бази несъм го тествал това още предполагам че ще бави яко този мод аз лично ще играя 1в1 с ботове на дуел за сега за да стана добър хем да ми движи с повече кадри ботовете са гениални просто наи добрите на по голама трудност прават такива номера каквито човек неможе да се сети да нарпави направо може да се учиш от тях разисте са 4 едни воиници едни ронини скарджове и лиандри роботи това не е като тим фортрес и няма значени каква раса си просто скина ти е различен инач машините си зависят от нивото според мен но незнам все още несъм играл кепчър с машини и уарфеир засега ще се задоволя с 1в1 мисля че е наи оферта мултито разбирасе че е наи доброто егати въпроса

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Ное 2007 15:07

значи досега играх уарфеир и си движи много добре направо неповярвах на тези огромни теренни е вярно че на намалени детаили е грозновато но това е положението абсолютен онслаут с ъпгреид си е това стоиш линкове и ти дава ниакаква топка която трябва да носиш някаде и да онищожаваш чуждите правите си бази с които ди вава танкове и тн същите машини като в стариа ънреал с аддон видях имаше артилерията и новиа самолет с ракети и лазери трябва да има и нови машини но на някоя друга карта просто мога да кажа че които е играл старите части на играта тук ще е в свои води

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Ное 2007 15:18

Един последен въпрос.Има ли много превозни средства, или само тези от демото и интересен ли е тоя режим дето викаш ,защото само заради него ще тегля, ако това стане въобще :!:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Ное 2007 15:26

Е мн ясно че е интересен направо е лудница превозните средства са супер много те в стариа унреал бяха яко много та предватвам си тука но този мод иска яка интернет връзка понеже като стане доволно меле 10в10 представи си къв лаг има освен това този мод е добре да се игаре с андупена графика за разлика от дет мача акдето повечето детаили пречат тук имам чуство че помагат

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2007 12:50

а как се save-а :(

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2007 14:31

Mislя че трябва да имаш профил

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Ное 2007 19:32

Вече има работещ български UT3 сървър. Той достига до вас с любезното съдействие на WISP-BG. За да играете ви е необходима пълната версия на играта.
За да влезете правите следното:
1. Пускате играта :)
2. Log-вате се
3. Отваряте конзолата (F10)
4. Пишете: open 85.95.81.223

4. ... GL & HF

За въпроси и предложения, тук.

Профил ICQ Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение