Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: CD Key за Splinter Cell Chaos Theory
Публикувано на: 09 Сеп 2007 17:12

Търсих на всякъде cd key за онлайн игра но не намерих.Намерих само кракове за подарване без диск но не и кода за онлайн игра.Моля помогнете хора :cry:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2007 17:34

:lol: Такова животно няма,и няма и да има.В онлайн сървъри с пиратско копие не можеш да играеш.Потърси за така наречените cracked servers за твоята игра.Иначе - паричките в джобчето,отиваш и си копуваш оригинална и играеш където искаш.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2007 18:05

Blue написа:
:lol: Такова животно няма,и няма и да има.В онлайн сървъри с пиратско копие не можеш да играеш.

Ма ти сериозно ли си вярваш на писаното :lol: Начини колкото искаш да влезнеш в лобитата на SCCT ;) Но аз като заклет фен на поредицата не подкрепям такива методи, само лагват и флудят сървърите на хората :evil:

Blue написа:
Иначе - паричките в джобчето,отиваш и си копуваш оригинална и играеш където искаш.

Тук си много прав 8)

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2007 18:50

Жалко тогава,то тая игра хем е на 1000 години ама такава защита има че тази на Bioshock неможе да се равнява с нея и само тея които са си я взели оригинална да я играят.Shit Happens™ :(

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2007 19:23

Ае играта не е на 1000 ами 2 години ;) Другото е, че то мултито няма защита... Просто мултито е най-доборото евър и хората не толкова често си дават ацц-тата... защото всеки кей е обвъзран с акаунта... примерно този кей SC3-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX ще можеш да играеш с него... но много често ще ти дава, че е зает... защо? Ами защото акоунта с който е обвързан е онлайн. ;)

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2007 20:25

Ще изчакам той няма да играе вечно я.След 3-4-5-6 часа ще излезне и ще играя аз :P

Профил

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2007 23:02

При мен не знам защо така се получава, обаче много ми лагва. Рядко уцелвам игра с пинг по малък от 100 :?

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Сеп 2007 01:01

Външния интернет как е? Ако крийтнеш игра на остналите лагва ли им в нея? Skype включен имаш ли? Той бая простутии прави:)

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие:
Публикувано на: 10 Сеп 2007 10:12

Ми на BTK 2Mbit съм. Предполагам няма да е от него, защото външния по принцип е около 150К :roll: В зависимост къде се кънектвам де. :lol:

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 10 Сеп 2007 12:40

Абе можели да попитам има ли хакове за играта защото едни днес ме занасят че били с хакове. Лично аз им повярвах защото единия колкото и да бягам колкото и да се превъртам се head shot ми прави с 1 изстрел а другия има начин да вижда откъде точно ще се появя въпреки че не съм с очила, оръжие или нещо такова. Та ако има само да попитам. Няма да търся и без това с всеки изминал ден ставам все по добър и по добър. Оня ден надвих 2ма медиум играчи съвсем сам (е последния комп беше малко на късмет ама...със 20 секунди оставащо време и оня пазач се заклещи :D). Съотборника ми само се шляеше и нищо не правеше. Та само да попитам дали има за да знам какво да правя хората- да ги сложа в черния списък или са професионалисти.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Сеп 2007 16:07

От опит знам, че можеш да играеш така все едно си с хак... но всъщност си много добър :) И аз не малко пъти съм удрял хеадшот при roll ;) Също така на висока резолюция (над 1024х758) когато ползваш EMF не е толкова ръбесто(както примерно на 640х480 :lol:) и ясно виждаш очертанията на шпионина :) Естествено, това не става през стени или такива работи... но примерно на мен ми е навик, когато spy ми пусне димка, аз да включа веднага gas mask и EMF... така хем виждам къде ходя, хем виждам доста ясно шпионите, който бягат пред мен и димката не ме забавя/прспива ;)

Колкото до хаковете... има такива :) Даже навремето помня, че правихмте сървърчета с името "hax testing" и там ги пробвахме, но аз съм си заклет фен на поредицата и ненавиждам такива неща, та след първите 2-3 опита ги затрих. Но мога да ти кажа какво представляват :) Значи замества се SCCT_Versus.exe s кракнато такова и играта се пуска с лънчър. А по време на игра с комбинации от копчета включваш изключваш различните режими. А те бяха нещо такова (по памет) - instant nade - гранатата избухва веднага. Предполагам си го забелязал и ти се е случвало. Това главно се причинява от лаг на хоста и/или играя, който хвърля гранатата, но има и хак с който всяка граната избухва веднага, а ако си я запратил към spy знаеш какво значи това :lol: Другото беше god mode - безсмъртие... при мерковете "уж" като ти счупят врата, но ти после пак ставаш :D А при шпионите като те пуцат не ти взимат кръв... мини и гранати също. Но след charge не можеш да станеш :D И трябва мерка да те убие... та за това е тъпо :lol: друг хак е Inf Gas mask... ами безкрайна гас маска :) Последното беше "crash bot" като го пуснеш дисконектва противника от играта... интересно защо е? Ами много просто - като играеш лидер мач(ранкед) печелиш попеда след 2рата минута... та някой ме путаше защо ме няма в Ladder-а... ето защо :)

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 11 Сеп 2007 17:14

Е не можеш всеки път да ми правиш headshot с по един изстрел. Оня още като ме усети изстрелва един патрон и съм мъртъв ...

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com