От опит знам, че можеш да играеш така все едно си с хак... но всъщност си много добър
И аз не малко пъти съм удрял хеадшот при roll
Също така на висока резолюция (над 1024х758) когато ползваш EMF не е толкова ръбесто(както примерно на 640х480
) и ясно виждаш очертанията на шпионина
Естествено, това не става през стени или такива работи... но примерно на мен ми е навик, когато spy ми пусне димка, аз да включа веднага gas mask и EMF... така хем виждам къде ходя, хем виждам доста ясно шпионите, който бягат пред мен и димката не ме забавя/прспива
Колкото до хаковете... има такива
Даже навремето помня, че правихмте сървърчета с името "hax testing" и там ги пробвахме, но аз съм си заклет фен на поредицата и ненавиждам такива неща, та след първите 2-3 опита ги затрих. Но мога да ти кажа какво представляват
Значи замества се SCCT_Versus.exe s кракнато такова и играта се пуска с лънчър. А по време на игра с комбинации от копчета включваш изключваш различните режими. А те бяха нещо такова (по памет) - instant nade - гранатата избухва веднага. Предполагам си го забелязал и ти се е случвало. Това главно се причинява от лаг на хоста и/или играя, който хвърля гранатата, но има и хак с който всяка граната избухва веднага, а ако си я запратил към spy знаеш какво значи това
Другото беше god mode - безсмъртие... при мерковете "уж" като ти счупят врата, но ти после пак ставаш
А при шпионите като те пуцат не ти взимат кръв... мини и гранати също. Но след charge не можеш да станеш
И трябва мерка да те убие... та за това е тъпо
друг хак е Inf Gas mask... ами безкрайна гас маска
Последното беше "crash bot" като го пуснеш дисконектва противника от играта... интересно защо е? Ами много просто - като играеш лидер мач(ранкед) печелиш попеда след 2рата минута... та някой ме путаше защо ме няма в Ladder-а... ето защо