Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Юли 2007 18:18

Човек чудя ти се как може да ти харесват хорър игрите...не че имам нещо против,просто ми е чудно :hmmmm:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 15 Юли 2007 18:42

Честно да си кажа играта ми хареса, въпреки че имаше доста неща изкопирани от RE сериите.
2рата част е доста възможно да е провал, тъй като играта не залага на някакви интересни идеи.
пп: Адски тъпо е, че са оставили зеленото сияние, което излиза при появата на монстърите.
А, и ако са решили да разчитат на същия шитав енджин през 07, независимо че играта излиза за пс2 и уии, -big mistake.

Coming Soon!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Юли 2007 19:04

Blue написа:
Човек чудя ти се как може да ти харесват хорър игрите...не че имам нещо против,просто ми е чудно :hmmmm:

аз също.Скучни еднообразни,схванати,постни загадки,неразбираеми сюжети,

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Юли 2007 19:08

Brain написа:
Сталин написа:
Blue написа:

аз също.Скучни еднообразни,схванати,постни загадки,неразбираеми сюжети,

Ама естетвено. Никоя игра не може да се мери с Serious Sam, нали Serious? :twisted:

човече никоя игра не може да се мери със Silent Hill 2

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Юли 2007 19:10

В хорърите не са важни загадките, а атмосверата. Трябва да са умерено трудни, че ако стоиш 2 часа пред един пъзел страшното някак си отива и става монотонно. Човека си каза, че играе хоръри и куестове-добро комбо от екшън и съспенс с мисловна дейност и история (като често се и премиват).

ПП Токлова "ужасТни" теми тука, а никой не е споменал Alone in the dark". Само аз ли съм джиткал серията?

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Юли 2007 19:11

Трябва да се прави разлика между объркан и неразбираем.Мен лично първите ме кефят повече.Има няква мистика...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Юли 2007 19:19

Brain написа:
Сталин написа:
Трябва да се прави разлика между объркан и неразбираем.Мен лично вторите ме кефят повече.Има няква мистика...

Значи казваш че сюжета на Obscure е по-объркан от този на Silent Hill 2. Ти направо ме разби :lol:

А и нали мразеше неразбираемите сюжети кво стана? :?:

че ги намирам за скучни да,ама чак да ги мразя.Е ти само черно и бяло ли виждаш?
П.С.И как стигна до великия извод че точно аз съм сериозния?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Юли 2007 19:24

Първата част на играта си беше слаба, каквото и да си говорим. Повлиана силно от филма Факултета (дори и единия от персонажите сибеше Джош Хартнет ripoff) и другите слаби тийн хоръри. :roll: След това не бих очаквал нещо повече :wink:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 16 Юли 2007 21:40

Obscure 1 като я играеш сам наистина е много слаба игра но ако я играеш Co-OP с някой френд както направих аз и е много добра.Само дето сме май на пред последния етап от историята на играта и неможем да убием едно легнало прасе понеже нямаме никакви куршуми а с бухалки и прави железа да го бием по кифлата никакъв демидж не му вземаме.Ако някой който я е играл и помни къде има куршими да каже плс.Ние сме на мястото къде се хвърля един сандък в кумина от втория етаж и като се слезе в стаята където е паднал съндъка и е това прасе.

Профил

Аватар
Заглавие: ...Obscure
Публикувано на: 16 Юли 2007 22:09

Obscure става,но само за co-op,на последната трудност е едно истинско "hardcore" изживяване
......само дето визуално е малко недоклатена...ув,много недоклатена...дано двойката си струва....

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юли 2007 22:14

Към автора на темата : като обичаш такъв вид игри , предлагам ти Manhunt , не е толкова хорър , но е психарска :twisted:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Юли 2007 11:16

Хм, новият трейлър на РЕ е едното нищо.Действието май ще започне в Африка, ама от тая хаотична оргия с негри нищо не се видя.
Само да не ревнат цветнокожите, че Кепком са решили да ги зомбясат, щото мега сеир ще стане.
офф в оффтопика : Тая игра ще я има ли за рс??

Coming Soon!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Юли 2007 11:21

Да,ще я има за PC,PS2 и още едно беше но забрайх какво.Баси никой ли незнае по моя въпрос(хлип) :cry:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Юли 2007 12:18

Има само 14 патрона за помпата а ние сме двама(аз и моя фр),с 7 патрона всеки нестава.Имахме среща със това говедо и преди и тогава имахме само една помпа която беше в мен с 50 и нещо куршума и патлаци с по 30 куршума всеки и ги изхабихме всички по него останахме само с един пищак с 3 патрона.Тей че само 14 патрона успех да го убием :( Ние сме пълни и хелт не ни трябва но патрони ......

Профил

Аватар
Заглавие: ...
Публикувано на: 17 Юли 2007 12:37

Няма сачма а...целете дебелия с помпата в киферицата когато реши да ви пусне ларви от шкембето си.
Тогава открива главата си и целите нея,около 30 патрона само от помпата са достатъчни за дебелия.
Втория да осветява ларвите и те ще измрат от светлината,а през другото време осветява дебелия.
Би трябвало да сте открили добри фенери,осветявайте всеки,така ще удвойте damage-а който му взимате
.......

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Юли 2007 13:42

Знаем как да го убием но незнаем къде има патрони,претъсихме навсякъде където може да има.С 14 патрона от помпа и мошни фенери невярвам да умре,щом казваш 30.....

Профил

Аватар
Заглавие: Obscure
Публикувано на: 17 Юли 2007 14:29

Щом толкова си загазил със сачмата,някъде ти куца цялата игра,на лесно и нормално ниво не трябва да имаш проблем с патроните.Използвай специалното умение на Джош,той открива всичко скрито и Стан,
той пък ти казва за заключени врати,шкафове и т.н.,търси.
На различна трудност някой от местата на патроните и аптечките може да са сменени.Ако си отключиш патлака с лазерния мерник и го вземеш,вече е детска игра...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Юли 2007 14:39

Ние играем точно така - аз съм Джош а фр-то е Стан и сме отворили всички врати и всичко сме претърсили.На нормал играем.Но в някои стаи има много лоши и там свършват куршумите.Най са гадни ония големите лайна които се срещат за пръв път в подземието в една клетка както и онея паяците които ходят по тавана понеже и те от от много патрони мрат

Профил

Аватар
Заглавие: Obscure ...
Публикувано на: 17 Юли 2007 15:42

Бум! :mgun:
Ами не знам,играх я последно преди около две години,тия дето о'дят по тавана се бият като дойдат над тебе,а от другите дето мязват на bloodsuck-арите от Сталкер(с пипала на зурлата) по-добре им бягай когато може.Добре е да използваш само най-яките ютии окомплектовани с фенерче,а твоя човек да маже
с бухалката.
Пр:Тия дето скачат(първия го срещаш в библиотеката) - единия го чака с бухалката,а другия
се завърта пред него,въоражен с ютия и фенер.Когато онова скочи тоя с бухалката го застъргва а втория му светва ,онова се обръща да трепе тоя щот му свети "в очите" и тогава го довършваш с един-два
изстрела.При късмет не би трябвало да ви удари...и т.н.
Добре е да вземете негърката,когато останеш само с един патрон-биеш special-а и получаваш един истрел гратис.Шанън пък е добра за последната трудност,тогава няма сачма ама и аптечки почти няма...
Бум :mgun:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Юли 2007 14:11

Мен ме кефат ФПС хорър пуцалки,етц Дуум,Куейк и още..
Сайлънт Хил не ми допадна много,сигурно щото само The Room съм играл и не съм играл другите.Филма ми хареса.
РЕ иначе е много добра.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com