Автор |
Съобщение |
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юли 2007 18:18
Човек чудя ти се как може да ти харесват хорър игрите...не че имам нещо против,просто ми е чудно
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юли 2007 18:42
Честно да си кажа играта ми хареса, въпреки че имаше доста неща изкопирани от RE сериите.
2рата част е доста възможно да е провал, тъй като играта не залага на някакви интересни идеи.
пп: Адски тъпо е, че са оставили зеленото сияние, което излиза при появата на монстърите.
А, и ако са решили да разчитат на същия шитав енджин през 07, независимо че играта излиза за пс2 и уии, -big mistake.
|
|
|
Lord Keran
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юли 2007 19:04
Blue написа: Човек чудя ти се как може да ти харесват хорър игрите...не че имам нещо против,просто ми е чудно
аз също.Скучни еднообразни,схванати,постни загадки,неразбираеми сюжети,
|
|
|
|
|
Lord Keran
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юли 2007 19:08
Brain написа: Сталин написа: Blue написа: Човек чудя ти се как може да ти харесват хорър игрите...не че имам нещо против,просто ми е чудно аз също.Скучни еднообразни,схванати,постни загадки, неразбираеми сюжети, Ама естетвено. Никоя игра не може да се мери с Serious Sam, нали Serious?
човече никоя игра не може да се мери със Silent Hill 2
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юли 2007 19:10
В хорърите не са важни загадките, а атмосверата. Трябва да са умерено трудни, че ако стоиш 2 часа пред един пъзел страшното някак си отива и става монотонно. Човека си каза, че играе хоръри и куестове-добро комбо от екшън и съспенс с мисловна дейност и история (като често се и премиват).
ПП Токлова "ужасТни" теми тука, а никой не е споменал Alone in the dark". Само аз ли съм джиткал серията?
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
Lord Keran
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юли 2007 19:11
Трябва да се прави разлика между объркан и неразбираем.Мен лично първите ме кефят повече.Има няква мистика...
|
|
|
|
|
Lord Keran
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юли 2007 19:19
Brain написа: Сталин написа: Трябва да се прави разлика между объркан и неразбираем.Мен лично вторите ме кефят повече.Има няква мистика... Значи казваш че сюжета на Obscure е по-объркан от този на Silent Hill 2. Ти направо ме разби А и нали мразеше неразбираемите сюжети кво стана?
че ги намирам за скучни да,ама чак да ги мразя.Е ти само черно и бяло ли виждаш?
П.С.И как стигна до великия извод че точно аз съм сериозния?
|
|
|
|
|
Gt
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юли 2007 19:24
Първата част на играта си беше слаба, каквото и да си говорим. Повлиана силно от филма Факултета (дори и единия от персонажите сибеше Джош Хартнет ripoff) и другите слаби тийн хоръри. След това не бих очаквал нещо повече
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юли 2007 21:40
Obscure 1 като я играеш сам наистина е много слаба игра но ако я играеш Co-OP с някой френд както направих аз и е много добра.Само дето сме май на пред последния етап от историята на играта и неможем да убием едно легнало прасе понеже нямаме никакви куршуми а с бухалки и прави железа да го бием по кифлата никакъв демидж не му вземаме.Ако някой който я е играл и помни къде има куршими да каже плс.Ние сме на мястото къде се хвърля един сандък в кумина от втория етаж и като се слезе в стаята където е паднал съндъка и е това прасе.
|
|
|
|
|
Волхов
|
|
|
|
Заглавие: ...Obscure Публикувано на: 16 Юли 2007 22:09
Obscure става,но само за co-op,на последната трудност е едно истинско "hardcore" изживяване
......само дето визуално е малко недоклатена...ув,много недоклатена...дано двойката си струва....
___________________________________ EViL iS LiVE
|
|
|
|
|
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юли 2007 22:14
Към автора на темата : като обичаш такъв вид игри , предлагам ти Manhunt , не е толкова хорър , но е психарска
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юли 2007 11:16
Хм, новият трейлър на РЕ е едното нищо.Действието май ще започне в Африка, ама от тая хаотична оргия с негри нищо не се видя.
Само да не ревнат цветнокожите, че Кепком са решили да ги зомбясат, щото мега сеир ще стане.
офф в оффтопика : Тая игра ще я има ли за рс??
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юли 2007 11:21
Да,ще я има за PC,PS2 и още едно беше но забрайх какво.Баси никой ли незнае по моя въпрос(хлип)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юли 2007 12:18
Има само 14 патрона за помпата а ние сме двама(аз и моя фр),с 7 патрона всеки нестава.Имахме среща със това говедо и преди и тогава имахме само една помпа която беше в мен с 50 и нещо куршума и патлаци с по 30 куршума всеки и ги изхабихме всички по него останахме само с един пищак с 3 патрона.Тей че само 14 патрона успех да го убием Ние сме пълни и хелт не ни трябва но патрони ......
|
|
|
|
|
Волхов
|
|
|
|
Заглавие: ... Публикувано на: 17 Юли 2007 12:37
Няма сачма а...целете дебелия с помпата в киферицата когато реши да ви пусне ларви от шкембето си.
Тогава открива главата си и целите нея,около 30 патрона само от помпата са достатъчни за дебелия.
Втория да осветява ларвите и те ще измрат от светлината,а през другото време осветява дебелия.
Би трябвало да сте открили добри фенери,осветявайте всеки,така ще удвойте damage-а който му взимате
.......
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юли 2007 13:42
Знаем как да го убием но незнаем къде има патрони,претъсихме навсякъде където може да има.С 14 патрона от помпа и мошни фенери невярвам да умре,щом казваш 30.....
|
|
|
|
|
Волхов
|
|
|
|
Заглавие: Obscure Публикувано на: 17 Юли 2007 14:29
Щом толкова си загазил със сачмата,някъде ти куца цялата игра,на лесно и нормално ниво не трябва да имаш проблем с патроните.Използвай специалното умение на Джош,той открива всичко скрито и Стан,
той пък ти казва за заключени врати,шкафове и т.н.,търси.
На различна трудност някой от местата на патроните и аптечките може да са сменени.Ако си отключиш патлака с лазерния мерник и го вземеш,вече е детска игра...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юли 2007 14:39
Ние играем точно така - аз съм Джош а фр-то е Стан и сме отворили всички врати и всичко сме претърсили.На нормал играем.Но в някои стаи има много лоши и там свършват куршумите.Най са гадни ония големите лайна които се срещат за пръв път в подземието в една клетка както и онея паяците които ходят по тавана понеже и те от от много патрони мрат
|
|
|
|
|
Волхов
|
|
|
|
Заглавие: Obscure ... Публикувано на: 17 Юли 2007 15:42
Бум!
Ами не знам,играх я последно преди около две години,тия дето о'дят по тавана се бият като дойдат над тебе,а от другите дето мязват на bloodsuck-арите от Сталкер(с пипала на зурлата) по-добре им бягай когато може.Добре е да използваш само най-яките ютии окомплектовани с фенерче,а твоя човек да маже
с бухалката.
Пр:Тия дето скачат(първия го срещаш в библиотеката) - единия го чака с бухалката,а другия
се завърта пред него,въоражен с ютия и фенер.Когато онова скочи тоя с бухалката го застъргва а втория му светва ,онова се обръща да трепе тоя щот му свети "в очите" и тогава го довършваш с един-два
изстрела.При късмет не би трябвало да ви удари...и т.н.
Добре е да вземете негърката,когато останеш само с един патрон-биеш special-а и получаваш един истрел гратис.Шанън пък е добра за последната трудност,тогава няма сачма ама и аптечки почти няма...
Бум
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Юли 2007 14:11
Мен ме кефат ФПС хорър пуцалки,етц Дуум,Куейк и още..
Сайлънт Хил не ми допадна много,сигурно щото само The Room съм играл и не съм играл другите.Филма ми хареса.
РЕ иначе е много добра.
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|