Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Warhammer 40k:DC *UPDATED*
Публикувано на: 31 Юли 2006 21:14

Здравейте, ще ви представя къде трябва да бъде мястото на българските фенове на този шедьовър...
тук!

Ако имате желание за общуване с другите български играчи, да си уреждате игри и показвате вашите знания и победи в форума заповядайте.
Пряко за уреждане на игри използваме irs канала #dow като правим самите игри чрез хамачи.

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 31 Юли 2006 21:26

Не,не може така.Ако ИГ ще получат,значи и останалите ще получат единица или нещо друго,за да се изравнят силите :!: А и бтв варианта със картата пълни,също и едотора за герои,както и новите раси :lol: :lol: :lol:

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 31 Юли 2006 21:27

Въпросът ще е: тау или некрони? И двете ми звучат достатъчно къртещи...

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 31 Юли 2006 21:42

За единиците вече съм осъзнал, че почти сигурно няма да имат другите, защото са получили на winter assault, а сега е ред на тия...
Новите са дооста различни... разгледай скрийновете и трейлърите, вече са към 10 ;)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Авг 2006 03:00

Оф,момчета съвсем серизно,колкото повече ви гледам аватарите и разни пикове от играта,толкова повече се убеждавам,че ТРЯБВА да я изтегля.Изглежда брутална.Та сериозно - искам отговор с Да! или Не! - Да си я дръпна ли ? :Р

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Авг 2006 08:25

Да,дръпни си я!Играта кърти мифки отсякъде!

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 01 Авг 2006 12:43

NeO_Zealot написа:
Оф,момчета съвсем серизно,колкото повече ви гледам аватарите и разни пикове от играта,толкова повече се убеждавам,че ТРЯБВА да я изтегля.Изглежда брутална.Та сериозно - искам отговор с Да! или Не! - Да си я дръпна ли ? :Р
ДА! :oops:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Авг 2006 13:01

NeO_Zealot, дръпни си я, играта е добра.
Колкото до коя раса да се избере от новите - Тау, тия са ебати и диваците.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Авг 2006 14:17

Цитат:
Тау, тия са ебати и диваците.

Всъщност това което знам за тях не е похвално.
Героят им няма оръжия за ръкопашна атака, което означа, че ако го сбарат е труп(е сигурно ще бие Слъга в меле, но те не са критерйи), повечето им единици са зле в ръкопашна или както казаха от THQ "на по-ниско ниво от елдарите", което ги прави месо за Раптори и Нобзове.Остават само Круутовете да спасяват положението, а това най-вероятно означава, че ще свършат като Елдарите или това - или онова.
а.к.а ще се чакат няколко пача(не че няма да ми станат пермаментна раса, но това е отделен въпрос).

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Авг 2006 14:51

Аз си я дръпнах играта,просто няма равна :twisted:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Авг 2006 18:54

Mahaan написа:
Цитат:
Тау, тия са ебати и диваците.

Всъщност това което знам за тях не е похвално.
Героят им няма оръжия за ръкопашна атака, което означа, че ако го сбарат е труп(е сигурно ще бие Слъга в меле, но те не са критерйи), повечето им единици са зле в ръкопашна или както казаха от THQ "на по-ниско ниво от елдарите", което ги прави месо за Раптори и Нобзове.Остават само Круутовете да спасяват положението, а това най-вероятно означава, че ще свършат като Елдарите или това - или онова.
а.к.а ще се чакат няколко пача(не че няма да ми станат пермаментна раса, но това е отделен въпрос).

Всъщност Тау имат една много интересна политика - не задържат територия. Ако някой ги нападне просто се изнасят и след това идват и ги наказват. Тези пичове са най-високо технологично развитата раса в света на Warhammer 40k, като се има предвид, че за 5 хилядолетия за били... еми събирачи на боровинки, да си го кажем направо като използваме AoE скалата, си представи с каква скорост ще стават ъпгрейдите им. Плюс това от това, което зная за военните им тактики бих предположил, че тези ще са най-добрата раса за правене на засади. Само едно желание имам за тази раса - Shas'O'Kais да присъства като герой в кампанията.

That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Авг 2006 21:20

Спокойно...запознат съм с Тау, а пък и да сме честни, това е игра не книга(филм) ще се опитат да балансират.

Цитат:
Тези пичове са най-високо технологично развитата раса в света на Warhammer 40k

Грешиш...това са Некроните, Тауто имат още хилядолетия докато дори достигнат съвършенството на тази раса(нищо, че това е раса от роботизирани роби) и каквото и да си говорим Тау никога няма да създадът подобаваща империя(въпреки, че технологията им се развива главозамайващо и превъзхождащите военни тактики) главно заради лесно разрушимата им система(с времето много раси ще доведът до вътрешни проблеми, а и самите Тау гледат на "Великото добро" като на нещо предначертано за тях, не за другите(няма да обсъждам политическата им система или ларп-способностите им)).

Цитат:
от това, което зная за военните им тактики бих предположил, че тези ще са най-добрата раса за правене на засади.

Да, Стелт единиците на Тау са внушителна сила(поне от това което видях), но съдейки по това което знам за енджъна на играта една група Раптори би свършила по-добра работа от невидимите им джаджи(представи си момента в който асаут терминаторите се появят на бойното поле). Също така и героят им добре би се справил, но едва ли ще са това което очакваш.

Цитат:
Само едно желание имам за тази раса - Shas'O'Kais да присъства като герой в кампанията.

За твое съжеление това няма да стане тъй като разработчиците обявиха, че специялни герой няма да пристстват(въпреки, че бих се зарадвал на Данте).

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 02 Авг 2006 16:23

Знам, че релик не си падат по балансираните игри, но си мисля, че макар и без силна войска за близък бой, Тау са конкурентно способни. Вярно е, че засадите не са кой знае какво(мизерия:)), но има понятие "dance" което често се използва в форума на играта. Махане ти го знаеш, за другите "hit and run" :) те ще го умеят... и с добро микро (умелост за добро оправление на единиците) расата ще кърши.
Друга причина да мисля така: иг бяха нови в winter assault и трябваше да правят пач 1.41 за шанс срещу тях :)
Учете се да играйте от сега(WA), някой ден ще зглобя сайт и форум и да прайм бг общност, играта я има на wcg бг админите могат да пуснат квалификации в България и т.н :)

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 02 Авг 2006 19:54

Значи Тау ще падат в меле боя.А некроните-само скоростта им може да бъде проблем.Тау ще бъдат следващата "педалска раса" :lol: :lol:

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 01 Сеп 2006 19:49

Хелло
батерията ли ви свърши ?

ИЗНЕНАДА

Някои стари раси получават нови единици :)

Маринките:

Grey Knights
Lean Mean Daemon Fighting Machines, On Load from the Inquistion, these guy pack a powerful melee attack as well as being good at ranged attacks. Daemons, Beware.

Хаоса:

Chaos Deamon Prince
Only the truely devoted to the forces of chaos and those that prove their worth end up as Deamon Princes.

Повече инфо :
http://forums.relicnews.com/showthread.php?t=58195 - Последния пост !

ИМА ДЕМО НА ЕКСПАНЖАНА

Само,че в fileplanet :)
На него можете да играете само с тау на 2 мисии бла бла...
ето галерия на 1 пич с сс-та от демото
http://www.xs4all.nl/~glenn77/dump

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 01 Сеп 2006 20:14

Grey Knights ще цепят мрака. Иначе ми е интересно дали няма да сложат и уникални единици за други чаптъри?

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 01 Сеп 2006 20:20

На тоз експанжан - невероятноо
Нали трябва сам да си правиш чаптър ;)
Ся за dow2 нищо не се знае ;)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Сеп 2006 20:21

Нека сложат нещо нова към Елдерите!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Сеп 2006 20:23

абе хора накарахте ме да си изтегля играта
дано да остана с добро впечатление

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 01 Сеп 2006 20:28

Xero De Vinci написа:
Нека сложат нещо нова към Елдерите!

Да ти кажа май има нещо такова, но не съм съвсем сигурен. При тях има по-голяма промяна в геймплея ;)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com