Автор |
Съобщение |
Capo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 11 Мар 2011 22:33
Любопитно ми беше защо толкова хора пищят от Карвър Ей сега играя нова игра (маг) и след 10 минути около него искам да го накарам да страда Ама че врънкало. Липсва ми Бетани вече.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 11 Мар 2011 22:48
FortheHorde написа: Някой знае ли решение на моя проблем? За жалост не мога да настроя играта на по-високи детайли от медуим и не мога да сейвам.Това ми се случва на пълната версия на играта,а не на демото. Изтегли High-Resolution пача за играта и готово. А в какъв смисъл не можеш да сейваш?
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Harvester
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 11 Мар 2011 22:58
Мерси за помоща с този пач,а с сейването се оправих.На пръв поглед играта не е толкова зле колкото я изкарват някой хора.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 11 Мар 2011 23:09
Всичко идва от това, че историята е различна, и че на пръв поглед няма епичния размах на Origins. А всъщност сайд куестовете са по-добре изпипани от тези в първата част. Бай дъ уей, когато се превключи на Normal, човек може да заспи от скука. На Hard обаче нещата си идват на мястото. Наистина, май Саро го каза това, но има огромен контраст между различните нива на трудност. Малко се оляха в този аспект. P.S. Абе я пробвайте програмката F.lux. Тя затъмнява дисплея ви по такъв начин, че тялото ви да получава максималната светлина от него, базирана на нормалното количество слънчева светлина по всяко едно време на деня. Действа много добре, и намалява търкането на очите с ръка значително. EDIT: Четете ли всъщност кодекса? Вижте какви писма получавате по едно време: Ебаси. Нямам търпение да видя в третата игра какво точно е разбрал Авернус за кръвта на Сивите Пазители.
|
|
|
|
|
Fanatic
|
|
В момента играе: The Second Encounter HD....
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 12 Мар 2011 00:14
Абе Флемет, ко беше по-добре в лицето, щеше да мине за милф...
I'm Commander Shepard and ME2 is still my favorite BioWare game...on The Citadel(!?)
___________________________________ I wanna be sedated.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 12 Мар 2011 00:42
Колкото повече играя играта, толкова повече се зарибявам, баси. Ей сега проведох първата си среща с Тал'Вашотите - ултимативната битка стана на върха, возя Фенрис, Мерил и Бетани на едно колело - чупят и къртят тея тъпаци. Каквото и да приказвате, бойната система е удоволствие да се гледа. Толкова кръв няма колкото са водите на река Мисисипи бе.
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 12 Мар 2011 00:44
[url]http://arstechnica.com/gaming/news/2011/03/dragon-age-ii-features-hated-securom-despite-previous-ea- claims.ars[/url]
huh...
rage worthy?
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 12 Мар 2011 00:55
indigo написа: http://arstechnica.com/gaming/news/2011/03/dragon-age-ii-features-hated-securom-despite-previous-ea-claims.ars huh... rage worthy? Sneaky EA is sneaky. Дано ги осъдят пак, че ми писна от наглите копелета, честно...
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 12 Мар 2011 01:45
Draksis написа: Бай дъ уей, когато се превключи на Normal, човек може да заспи от скука. На Hard обаче нещата си идват на мястото. Наистина, май Саро го каза това, но има огромен контраст между различните нива на трудност. Малко се оляха в този аспект.
Добре не те ли дразнят идващите от никъде мобове? ВСе едно 90% от мобовете са парашутисти или имат стелт Тал'Вашотите в пещерата скачат от тавана... Много ми разваля атмосферата.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 12 Мар 2011 01:53
Не, не ми прави впечатление особено. И в Awakening го имаше, и в Origins, просто сега е много по-явно, затова те дразни. Мисля, че негодуванието от тази механика произлиза от факта, че тъкмо когато си мислиш, че си свършил с битката, идва още една вълна гадове. 'Ми да идват, още храна за месомелачката. Абе по едно време Activision бяха взели короната на ЕА за "най-зли копелета в индустрията", особено с изцепките на Котик... За един ден ЕА си върна трона, честно. EDIT: "I swear, I will find that son of a bitch - sorry, Mother - and kill him!" Варик е дъ бест.
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 12 Мар 2011 05:23
Кодексът за Лелиана е повече от дразнещ... На втория ми плейтру избрах втората дифолт история, и сега Натаниел е в Deep Roads. Чудно какво ще каже Алистър по въпроса А Мерил след като стане съперник, всъщност става нормалено, мислещо същество Доста по-добре се развива историята с нея така, отколкото ако си й приятел.
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 12 Мар 2011 09:56
Тъкмо изиграх 2-ката и има само едно нещо да кажа: Абе те сериозно ли?5 часа главна история?!?Ето защо имаше ДЛС-та преди даже да са я пуснали.Но и хора от ЕА си казаха,че е ръшната играта и то здраво.Начукайте си го,EA. Едит:При Андерс и оня момент с Чантрито беше епично.Най-рандъм и забавен момент от екшън гледна точка П.С Къде по дяволите отиде Флемет след 1 час игра?Ни вест,ни кост от нея после.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 12 Мар 2011 11:03
Добре че съм по-напред в играта и някакви такива спойлери не ми развалят играта, но да реем я продължа след време, ако някой ми спойлне нещо, като тоя ебаняк над мен и други олигофренчета ще ви еба майката. Научете се че не се издава нищо около историята олигофрени такива.
|
|
|
|
|
jaeger
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 12 Мар 2011 12:22
DJ Cat написа: Добре че съм по-напред в играта и някакви такива спойлери не ми развалят играта, но да реем я продължа след време, ако някой ми спойлне нещо, като тоя ебаняк над мен и други олигофренчета ще ви еба майката. Научете се че не се издава нищо около историята олигофрени такива. Накрая дракон ги убива всичките. j/k Тази игра като предисловие на първата ли е, или първо трябва да изиграя Origins?
|
|
|
|
|
vasito
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 12 Мар 2011 13:52
По висока трудност друг път. От гъза ми да излизат още и още мобове. Бахти и куцата им представа за трудност. Да им сера на повече мобове>по трудно.
Иначе не мога да си представя да съм лош кум М
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 12 Мар 2011 14:02
DJ Cat написа: Добре че съм по-напред в играта и някакви такива спойлери не ми развалят играта, но да реем я продължа след време, ако някой ми спойлне нещо, като тоя ебаняк над мен и други олигофренчета ще ви еба майката. Научете се че не се издава нищо около историята олигофрени такива. Какво съм издал конкретно,"ебаняк"? И като не искаш спойлери,не чети темата.Толкова е просто.
|
|
|
|
|
jaeger
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 12 Мар 2011 14:17
KillingCore написа: Тази игра като предисловие на първата ли е, или първо трябва да изиграя Origins?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 12 Мар 2011 14:32
KillingCore написа: KillingCore написа: Тази игра като предисловие на първата ли е, или първо трябва да изиграя Origins? Изиграй първо Origins.Милиони пъти по-добра и забавна.
|
|
|
|
|
Capo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 12 Мар 2011 16:02
Всеки път се хиля на следната новина: Барманът от "Hanged Man": - Чувам, че има рязък спад на птичата популация във Ферелден. Що за откачалка ходи и избива всички птици? Кой ли ще да е това, а?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 12 Мар 2011 16:17
Capo написа: Всеки път се хиля на следната новина: Барманът от "Hanged Man": - Чувам, че има рязък спад на птичата популация във Ферелден. Що за откачалка ходи и избива всички птици? Кой ли ще да е това, а? Човек би се зачудил, вярно... Спойлери. Току-що отидох с Варик в имението на Бартранд и като се завихри една битка двама срещу сто, не е за разправяне. Варик ходи, коли, беси и анихилира, крещи като Рамбо "Come on, you sons of bitches! I'll take on all of you!" пък гадовете само крещят "This is too much! He's too powerful!" и после среща брат си и той почва да го моли "Oh, Varric! Forgive me, my brother! I have always been jealous of you! You are so strong, brave and handsome!" а Касандра го гледа на кръв... Баси. Край на спойлерите.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|