Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Окт 2003 10:02

Abe az ne iskah da kaja 4e Orc sa slaba rasa, naprotiv...Makar 4e si priznavam, 4e ne moa da igraq s tqh trqbva da kaja, 4e za men kato Undead orkite mi suzdavata dosta problemu v battle.net. Daje mnogo pove4e se radvam da mi se padne Human, otkolkoto Orc :roll: ...Iskam da kaja, 4e spored men Human imat predimstvo v RoC pred vsi4ki rasi...I tova go pokaza i WCG-to...I kajete mi vidqhte li nqkoi Orc da stigne dale4e, osven onzi nemec Taker, koito bi i Zeerax-a :( Gipo, znam 4e dosta obi4a6 Orc za tva nema da sporq s teb :wink:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 25 Окт 2003 03:33

Vijte sega.........Ne znam na koi mu hrumna 4e TC e silen geroi tva e napulno bezmislen geroi koito umira mnogo burzo vupreki mnogoto si HP.....MK na horata e dosta silen geroi no neznam za6to kazvate 4e bil disbalans v igrata...
Rasite sa napulno balansirani,vupreki 4e moe mnenie 4e Humen sa malko zle.....Ne znam kakvo mi opisva6 kak trqbvalo da stane s horata oba4e ti tia casteri izob6to nema da gi izvadi6 ,ako sum elf ili undead,a ako sum orc......
Abe mnogo ot dobrite igra4i v warcraftreplays.com si go pi6at ne napadne6 li orc do 12-13 min moje6 da se celune6 otzad i da pi6e6 tam gg i quit.....O6e ne6to ne znam za6to nikoi ne komentira Tavernite...Rusha s BeastMaster ne e
lo6 a pri 2v2 2XSeaWitch s cold arrow +1,2 grunta s cold arrow ti obivat geroia po4ti 100%.....Taktikata e slednata
2mata kupuvat SW i s po 1 grunt seki otivat tam kadeto predpolagat 4e creep-va protivnika ot tam-natatuk sami
TP ti spasiava geroia(ili primerno windwalk)...A "velikite humeni" s edin Warden moga da ne gi ostavia da stignat i do
Riflle pa da ne govorime za casteri...Posle hamal s huntress-i i aidee o6e edna pobeda.....

Заглавие:
Публикувано на: 25 Окт 2003 03:38

Ma4ovete na WCG-to nemat ni6to ob6to s battle-net-ski ma4ove.....Na WCG se igrae na sigurno.....Mene ako pita6
izvoda ne be6e 4e humen ma4kat ami 4e Insomnia ma4ka :).......Ako primerno toi be6e po4nal da igrae s Orc(za6toto toi si kazva 4e s drugite rasi ni6to ne moje da napravi) pak 6te6e da zeme WCG-to :)

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие:
Публикувано на: 26 Окт 2003 10:51

Ej, otdavna ne sym pose6taval toq forum... mnogo promeni vidqh
Ne sym 4el poslednite stranici na temata mi, no moga da kaza, 4e se gordeq s postizenieto na sk.Insomnia... slu4ajno da znaete, dali ima nqkade replay za download na finalniq mu ma4 sre6tu kitaeca??

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Окт 2003 10:59

http://www.cyberfight.org/getfile.php?file_id=14355

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие:
Публикувано на: 26 Окт 2003 11:02

Ka3uHoTo написа:
http://www.cyberfight.org/getfile.php?file_id=14355
mersi!
sled malko 6e go izgledam!

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Окт 2003 19:19

Hi.Mi az we4e izteglih replay-a no ne znam s koq wersiq trqbwa da sam za da go gledam...6toto az sam s piratski Frozen Throne i kato patchna kakwo trqbwa da naprawa(s crack sam)?Trqbwa li da krakna ili kakwo?
6te sam wi mnogo blagodaren ako mi kazete.
are peace

pwnd

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 26 Окт 2003 19:22

IHateYou написа:
Hi.Mi az we4e izteglih replay-a no ne znam s koq wersiq trqbwa da sam za da go gledam...6toto az sam s piratski Frozen Throne i kato patchna kakwo trqbwa da naprawa(s crack sam)?Trqbwa li da krakna ili kakwo?
are peace

1.12
1.patch v/u originalno-to(ne-cracknato) .exe
2.crack
Enjoy!

Заглавие:
Публикувано на: 26 Окт 2003 19:46

Hi, abe imam vupros.Igraq s UN i pravq mass fiends s DK a posle Lich sas statui.Kakvo mislite za tazi strategy?Daite mnenie.Kak e vs HU and NE and ORC.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Окт 2003 21:52

cCCCc написа:
Hi, abe imam vupros.Igraq s UN i pravq mass fiends s DK a posle Lich sas statui.Kakvo mislite za tazi strategy?Daite mnenie.Kak e vs HU and NE and ORC.

1. vs HU mislq, 4e tva e mnoooo dobra strategiq i to4no taka trqbva da se igrae!
2. vs NE mislq 4e ne e mnogo podhodq6ta...Az li4no si zalagam na DL s Sleep i Ghoul4eta vs NE
3. vs Orc su6to e dobra, no mislq 4e kum tova trqbva da se dobavi o6te nqkoq edinica (naprimer Gargoli) za6toto primerno sre6tu mass wyverns web-a moje da ne e dostatu4en 8)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 26 Окт 2003 22:42

WW_ написа:
cCCCc написа:

1. vs HU mislq, 4e tva e mnoooo dobra strategiq i to4no taka trqbva da se igrae!
2. vs NE mislq 4e ne e mnogo podhodq6ta...Az li4no si zalagam na DL s Sleep i Ghoul4eta vs NE
3. vs Orc su6to e dobra, no mislq 4e kum tova trqbva da se dobavi o6te nqkoq edinica (naprimer Gargoli) za6toto primerno sre6tu mass wyverns web-a moje da ne e dostatu4en 8)

точно обратното на истината си казал, срещу human не става, заради defend-aна фоотманите, срещту NE върщи страхотна работа, понеже хънтреските са ънарморд, фиендовете нямат проблем с wyvern-ите, а с таурените, трябва да се добавят баншита.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Окт 2003 12:09

Tormozko написа:
IHateYou написа:
are peace

1.12
1.patch v/u originalno-to(ne-cracknato) .exe
2.crack
Enjoy!

mnogo ti blagodarq.Ej sega 6e probwam.
A kakwa e razlikata mezdu ftp i http 6toto kato teglq ot headoff.com ne znam ot kade da teglq(izbiram kwoto hwana)?

pwnd

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Окт 2003 12:15

qko stwa.
1. Izkam ad wi pitam kato sam s NE koj geroj e naj podhodq6t za 1-wi?po prinzip wadq Warden no kato igraq sre6tu hora(ne rasata) mnogo burzo umira.kakwo da prawq,6toto si ka4wam Blink na 3 lvl no pak mre burzo.
2. Kato sam s Human vs Orc mi wadqt Shadow Hunter i na 6 lvl stawa nepriqtno-ne moga da mu dostigna geroq i MK(trqbwa ad probwam s invisibilility no si4ki dawat ataka po geroq mi.....

are peace

pwnd

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Окт 2003 12:48

Който и да пуснеш за първи герой освен приистес няма да сбъркаш.Въпросът е в развитието.Напоследък доста играчи изкарват първо уардън.Няма смисъл да развиваш блинк в началото-сложи първо на шадоу страйк и паралелно развивай фен ъф найвс.Колкото до пазенето на героя-купи си поршън ъф инвулнерабилити или просто грейтър хиилинг.В по-късен етап дръж близо до героя маунтин джайънти и използвай таунт

Профил

Аватар
Заглавие: Za geroite
Публикувано на: 27 Окт 2003 17:30

spored men nai-dobriq geroi e archMade.Osobeno s blizzard-a ,geroq kombiniran s 6 grifonriders i 5 konnika se prevra6ta v truden protivnik,ta dori i za 12-ka taureni.Razbira se trqbva da e nad 4-ti level,blizard ka4en 3 pati i ve4e e pomel cqlata karta.Tova e moe li4no mnenie,za6toto sam izpolzval tazi taktika,i povqrvaite mi,ne sre6nah osoben otpor ot srana na protivnicite.
Blademaster sa6to e edin ot moite lideri,specialno zaradi ultimate spell-a mu

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Окт 2003 18:10

ako 12-kata e nagruhana s vsi4ki upgrade-i ne sum siguren,no ako archmage-a e naprimer 5 level i se izpolzva pravilno naistina moje da pomete vsi4ko kato valqk.ina4e i noviq geroi na orc-ite i farseer-a su6to ne sa za podcenevane

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 27 Окт 2003 19:16

IHateYou написа:
qko stwa.
1. Izkam ad wi pitam kato sam s NE koj geroj e naj podhodq6t za 1-wi?po prinzip wadq Warden no kato igraq sre6tu hora(ne rasata) mnogo burzo umira.kakwo da prawq,6toto si ka4wam Blink na 3 lvl no pak mre burzo.
2. Kato sam s Human vs Orc mi wadqt Shadow Hunter i na 6 lvl stawa nepriqtno-ne moga da mu dostigna geroq i MK(trqbwa ad probwam s invisibilility no si4ki dawat ataka po geroq mi.....

are peace

1.Beastmaster...sorry na ostanalite,4e zapoznavam mom4eto s toq abuse,no igraneto s BM e ve4e prosto zarazno...vsi4ki NE igraqt s BM...na karti kato LT,TP i The two rivers-Warden.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Окт 2003 19:37

Razbrah po4ti wsi4ko oswen towa kak si4ki NE igraqt s BM?

pwnd

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Окт 2003 19:38

Ka3uHoTo написа:
Който и да пуснеш за първи герой освен приистес няма да сбъркаш.Въпросът е в развитието.Напоследък доста играчи изкарват първо уардън.Няма смисъл да развиваш блинк в началото-сложи първо на шадоу страйк и паралелно развивай фен ъф найвс.Колкото до пазенето на героя-купи си поршън ъф инвулнерабилити или просто грейтър хиилинг.В по-късен етап дръж близо до героя маунтин джайънти и използвай таунт

Koga da ka4a Blink 6toto po prinzip go ka4wam na 3 lvl i posle sled 6-ti...

pwnd

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 27 Окт 2003 19:45

IHateYou написа:
Razbrah po4ti wsi4ko oswen towa kak si4ki NE igraqt s BM?

Zarazata zapo4na ot Koreq,obhvana Evropa i Amerika...

http://www.warcraftreplays.com
http://www.wc3l.de
http://www.progamer.ru
http://www.cyberfight.org

Watch replays and learn...

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на: