Автор |
Съобщение |
WW_
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Окт 2003 10:02
Abe az ne iskah da kaja 4e Orc sa slaba rasa, naprotiv...Makar 4e si priznavam, 4e ne moa da igraq s tqh trqbva da kaja, 4e za men kato Undead orkite mi suzdavata dosta problemu v battle.net. Daje mnogo pove4e se radvam da mi se padne Human, otkolkoto Orc  ...Iskam da kaja, 4e spored men Human imat predimstvo v RoC pred vsi4ki rasi...I tova go pokaza i WCG-to...I kajete mi vidqhte li nqkoi Orc da stigne dale4e, osven onzi nemec Taker, koito bi i Zeerax-a  Gipo, znam 4e dosta obi4a6 Orc za tva nema da sporq s teb 
___________________________________ Let the darkness guide me!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Окт 2003 03:33
Vijte sega.........Ne znam na koi mu hrumna 4e TC e silen geroi tva e napulno bezmislen geroi koito umira mnogo burzo vupreki mnogoto si HP.....MK na horata e dosta silen geroi no neznam za6to kazvate 4e bil disbalans v igrata...
Rasite sa napulno balansirani,vupreki 4e moe mnenie 4e Humen sa malko zle.....Ne znam kakvo mi opisva6 kak trqbvalo da stane s horata oba4e ti tia casteri izob6to nema da gi izvadi6 ,ako sum elf ili undead,a ako sum orc......
Abe mnogo ot dobrite igra4i v warcraftreplays.com si go pi6at ne napadne6 li orc do 12-13 min moje6 da se celune6 otzad i da pi6e6 tam gg i quit.....O6e ne6to ne znam za6to nikoi ne komentira Tavernite...Rusha s BeastMaster ne e
lo6 a pri 2v2 2XSeaWitch s cold arrow +1,2 grunta s cold arrow ti obivat geroia po4ti 100%.....Taktikata e slednata
2mata kupuvat SW i s po 1 grunt seki otivat tam kadeto predpolagat 4e creep-va protivnika ot tam-natatuk sami
TP ti spasiava geroia(ili primerno windwalk)...A "velikite humeni" s edin Warden moga da ne gi ostavia da stignat i do
Riflle pa da ne govorime za casteri...Posle hamal s huntress-i i aidee o6e edna pobeda.....
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Окт 2003 03:38
Ma4ovete na WCG-to nemat ni6to ob6to s battle-net-ski ma4ove.....Na WCG se igrae na sigurno.....Mene ako pita6
izvoda ne be6e 4e humen ma4kat ami 4e Insomnia ma4ka  .......Ako primerno toi be6e po4nal da igrae s Orc(za6toto toi si kazva 4e s drugite rasi ni6to ne moje da napravi) pak 6te6e da zeme WCG-to 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Окт 2003 10:51
Ej, otdavna ne sym pose6taval toq forum... mnogo promeni vidqh
Ne sym 4el poslednite stranici na temata mi, no moga da kaza, 4e se gordeq s postizenieto na sk.Insomnia... slu4ajno da znaete, dali ima nqkade replay za download na finalniq mu ma4 sre6tu kitaeca??
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Карък
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Окт 2003 10:59
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Окт 2003 11:02
Ka3uHoTo написа: http://www.cyberfight.org/getfile.php?file_id=14355 mersi!
sled malko 6e go izgledam!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Nexus
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Окт 2003 19:19
Hi.Mi az we4e izteglih replay-a no ne znam s koq wersiq trqbwa da sam za da go gledam...6toto az sam s piratski Frozen Throne i kato patchna kakwo trqbwa da naprawa(s crack sam)?Trqbwa li da krakna ili kakwo?
6te sam wi mnogo blagodaren ako mi kazete.
are peace
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Окт 2003 19:22
IHateYou написа: Hi.Mi az we4e izteglih replay-a no ne znam s koq wersiq trqbwa da sam za da go gledam...6toto az sam s piratski Frozen Throne i kato patchna kakwo trqbwa da naprawa(s crack sam)?Trqbwa li da krakna ili kakwo? 6te sam wi mnogo blagodaren ako mi kazete. are peace
1.12
1.patch v/u originalno-to(ne-cracknato) .exe
2.crack
Enjoy!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Окт 2003 19:46
Hi, abe imam vupros.Igraq s UN i pravq mass fiends s DK a posle Lich sas statui.Kakvo mislite za tazi strategy?Daite mnenie.Kak e vs HU and NE and ORC.
|
|
|
|
 |
WW_
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Окт 2003 21:52
cCCCc написа: Hi, abe imam vupros.Igraq s UN i pravq mass fiends s DK a posle Lich sas statui.Kakvo mislite za tazi strategy?Daite mnenie.Kak e vs HU and NE and ORC.
1. vs HU mislq, 4e tva e mnoooo dobra strategiq i to4no taka trqbva da se igrae!
2. vs NE mislq 4e ne e mnogo podhodq6ta...Az li4no si zalagam na DL s Sleep i Ghoul4eta vs NE
3. vs Orc su6to e dobra, no mislq 4e kum tova trqbva da se dobavi o6te nqkoq edinica (naprimer Gargoli) za6toto primerno sre6tu mass wyverns web-a moje da ne e dostatu4en 
___________________________________ Let the darkness guide me!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Окт 2003 22:42
WW_ написа: cCCCc написа: Hi, abe imam vupros.Igraq s UN i pravq mass fiends s DK a posle Lich sas statui.Kakvo mislite za tazi strategy?Daite mnenie.Kak e vs HU and NE and ORC. 1. vs HU mislq, 4e tva e mnoooo dobra strategiq i to4no taka trqbva da se igrae! 2. vs NE mislq 4e ne e mnogo podhodq6ta...Az li4no si zalagam na DL s Sleep i Ghoul4eta vs NE 3. vs Orc su6to e dobra, no mislq 4e kum tova trqbva da se dobavi o6te nqkoq edinica (naprimer Gargoli) za6toto primerno sre6tu mass wyverns web-a moje da ne e dostatu4en 
точно обратното на истината си казал, срещу human не става, заради defend-aна фоотманите, срещту NE върщи страхотна работа, понеже хънтреските са ънарморд, фиендовете нямат проблем с wyvern-ите, а с таурените, трябва да се добавят баншита.
|
|
|
|
 |
Nexus
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Окт 2003 12:09
Tormozko написа: IHateYou написа: Hi.Mi az we4e izteglih replay-a no ne znam s koq wersiq trqbwa da sam za da go gledam...6toto az sam s piratski Frozen Throne i kato patchna kakwo trqbwa da naprawa(s crack sam)?Trqbwa li da krakna ili kakwo? 6te sam wi mnogo blagodaren ako mi kazete. are peace 1.12 1.patch v/u originalno-to(ne-cracknato) .exe 2.crack Enjoy!
mnogo ti blagodarq.Ej sega 6e probwam.
A kakwa e razlikata mezdu ftp i http 6toto kato teglq ot headoff.com ne znam ot kade da teglq(izbiram kwoto hwana)?
|
|
 |
Nexus
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Окт 2003 12:15
qko stwa.
1. Izkam ad wi pitam kato sam s NE koj geroj e naj podhodq6t za 1-wi?po prinzip wadq Warden no kato igraq sre6tu hora(ne rasata) mnogo burzo umira.kakwo da prawq,6toto si ka4wam Blink na 3 lvl no pak mre burzo.
2. Kato sam s Human vs Orc mi wadqt Shadow Hunter i na 6 lvl stawa nepriqtno-ne moga da mu dostigna geroq i MK(trqbwa ad probwam s invisibilility no si4ki dawat ataka po geroq mi.....
are peace
|
|
 |
Карък
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Окт 2003 12:48
Който и да пуснеш за първи герой освен приистес няма да сбъркаш.Въпросът е в развитието.Напоследък доста играчи изкарват първо уардън.Няма смисъл да развиваш блинк в началото-сложи първо на шадоу страйк и паралелно развивай фен ъф найвс.Колкото до пазенето на героя-купи си поршън ъф инвулнерабилити или просто грейтър хиилинг.В по-късен етап дръж близо до героя маунтин джайънти и използвай таунт
|
|
|
|
 |
Luk_4esnov
|
 |
|
|
Заглавие: Za geroite Публикувано на: 27 Окт 2003 17:30
spored men nai-dobriq geroi e archMade.Osobeno s blizzard-a ,geroq kombiniran s 6 grifonriders i 5 konnika se prevra6ta v truden protivnik,ta dori i za 12-ka taureni.Razbira se trqbva da e nad 4-ti level,blizard ka4en 3 pati i ve4e e pomel cqlata karta.Tova e moe li4no mnenie,za6toto sam izpolzval tazi taktika,i povqrvaite mi,ne sre6nah osoben otpor ot srana na protivnicite.
Blademaster sa6to e edin ot moite lideri,specialno zaradi ultimate spell-a mu
|
|
|
|
 |
CrazzyWizzard
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Окт 2003 18:10
ako 12-kata e nagruhana s vsi4ki upgrade-i ne sum siguren,no ako archmage-a e naprimer 5 level i se izpolzva pravilno naistina moje da pomete vsi4ko kato valqk.ina4e i noviq geroi na orc-ite i farseer-a su6to ne sa za podcenevane
___________________________________ kumbaq,6arki.Tova e hubava riba s golemi o4i no e hubava riba
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Окт 2003 19:16
IHateYou написа: qko stwa. 1. Izkam ad wi pitam kato sam s NE koj geroj e naj podhodq6t za 1-wi?po prinzip wadq Warden no kato igraq sre6tu hora(ne rasata) mnogo burzo umira.kakwo da prawq,6toto si ka4wam Blink na 3 lvl no pak mre burzo. 2. Kato sam s Human vs Orc mi wadqt Shadow Hunter i na 6 lvl stawa nepriqtno-ne moga da mu dostigna geroq i MK(trqbwa ad probwam s invisibilility no si4ki dawat ataka po geroq mi.....
are peace
1.Beastmaster...sorry na ostanalite,4e zapoznavam mom4eto s toq abuse,no igraneto s BM e ve4e prosto zarazno...vsi4ki NE igraqt s BM...na karti kato LT,TP i The two rivers-Warden.
|
|
|
|
 |
Nexus
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Окт 2003 19:37
Razbrah po4ti wsi4ko oswen towa kak si4ki NE igraqt s BM?
|
|
 |
Nexus
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Окт 2003 19:38
Ka3uHoTo написа: Който и да пуснеш за първи герой освен приистес няма да сбъркаш.Въпросът е в развитието.Напоследък доста играчи изкарват първо уардън.Няма смисъл да развиваш блинк в началото-сложи първо на шадоу страйк и паралелно развивай фен ъф найвс.Колкото до пазенето на героя-купи си поршън ъф инвулнерабилити или просто грейтър хиилинг.В по-късен етап дръж близо до героя маунтин джайънти и използвай таунт
Koga da ka4a Blink 6toto po prinzip go ka4wam na 3 lvl i posle sled 6-ti...
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|