Автор |
Съобщение |
Capo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 11 Мар 2011 18:49
Не разбирам защо толкова хора пищят заради края на играта. Според мен си завърши както се очакваше. Има потенциал за DLC-та. Чудно ми е ако съм утрепал Лелиана в първата игра, кой ли ще се появява на нейно място
|
|
|
|
|
MoonFlame
|
|
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 11 Мар 2011 19:05
Чакай, нима наистина може да я убиеш, ха, досега не съм срещал тази опция, а иначе наистина играта има много потенциал за DLS - та. Нещо ме гложди усещането, че в тройката ще се съберат героите от двете части, в тази история има огромен потенциал, тук се загатна в каква велика игра може да продължи историята. Наистина се моля да няма никакви крачки назад там, и всичко да е много над нивото на всичко което сме виждали досега, само това би оправдало двойката.
___________________________________ Китките помнят цвета...
|
|
|
|
|
Capo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 11 Мар 2011 19:08
Ако решиш да унищожиш урната на Андрасте и Лелиана е в групата ти, тя те напада и се налага да я убиеш. Същото важи и за Уин.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 11 Мар 2011 19:39
Draksis написа: Аз като чух, че той се завръща, си викам "Екстра. Още повече хумор от него", то какво се оказа? Че човека пуска по-малко шеги и от мормон.
Че той е персонажа с най-малко шеги след Себастиан. Ебати абсурда. Дори мрънкящия Фенрис пуска злобни шегички докато Андърс просто МРЪНКА. Като педераст.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
jaeger
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 11 Мар 2011 19:51
Защо се занимавате да играете този боклук?
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 11 Мар 2011 20:05
KillingCore написа: Защо се занимавате да играете този боклук?
|
|
|
|
vasito
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 11 Мар 2011 20:17
Jedi Knight написа: KillingCore написа: Защо се занимавате да играете този боклук?
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 11 Мар 2011 20:32
Айнон Зур признава: ЕА пришпориха BioWare. Taка, така, така... Явно BioWare не са били злите същества с остри езици, за които ги мислехме. Цялата работа е такава - Айнон Зур признава в интервю за IGN, че ЕА са искали да кашират от успеха на Origins, затова са принудили BioWare да избързат с производствения цикъл за Dragon Age II. Мале, мале, мале... Очевидно поствам линка, за да породя дискусия. Не се и съмнявам, че ще разделя посетителите на темата на два лагера, както досега и сме, всъщност, но ще завърша с едно: BioWare са разгневени богове. Да бъдеш принуден от голямата машина да съкратиш процеса на разработка на играта си наполовина, и пак да изкараш продукт, който надгражда с историята си... Просто не знам. Добри са момчетата. В крайна сметка страда само реномето на BW, не парите на ЕА, де. Въпреки че се басирам, че BioWare се чувстват между чука и наковалнята в момента. От една страна, има страхотни ревюта, и DAII наистина се чувства така, сякаш надгражда над Origins. От друга, старите фенове не са доволни в мнозинство, задето не получиха Origins v2.0, и се обзалагам, че BW се чувстват виновни, че не оправдаха очакванията им. При все, че трябва да отблъскват нападките в пресата. Но продължавам да смятам, че играта е страшна, и мога само да ги аплодирам, че все пак са вложили старание в нея. Защото можеха и да рискуват и да я осерат, само за да могат да покажат среден пръст на ЕА и да кажат "Амчи ако нъ бяхте оставили да си свършим работата, нямаше сега да има ревюта от 6/10, бе хора".
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 11 Мар 2011 20:46
Абе не знам ама искам DA III какъвто трябва да бъде след две години, за да не се караме..... Драксо напиши впечатления, че ми е интересно не си ли се разочаровал, а човека отговерен за персонажите заслужава бавна и мъчителна смърт.
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 11 Мар 2011 20:56
DJ Cat написа: Абе не знам ама искам DA III какъвто трябва да бъде след две години, за да не се караме..... Драксо напиши впечатления, че ми е интересно не си ли се разочаровал, а човека отговерен за персонажите заслужава бавна и мъчителна смърт. С женски Хоук всичко си идва на мястото. Не виждам защо трябва да се ограничаваме така, но безмозъчните twilight тълпи трябва да бъдат осмирявани, предполагам...
|
|
|
|
jaeger
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 11 Мар 2011 21:00
Защо ме нападате?? Просто ви питам, за 2-3 дена направихта дискусия колкото цял роман.
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 11 Мар 2011 21:01
KillingCore написа: Защо ме нападате?? Просто ви питам, за 2-3 дена направихта дискусия колкото цял роман. Слагайки думата "боклук" автоматично превръщаш питането си в нападка. Липсата на каквато и да е допълнителна информация те приравнява на трол, недостоен за нищо друго, освен подигравки.
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 11 Мар 2011 21:02
Какъв Женски Хоук, абе момче ти наред ли си. Говоря за персонажите прост ли си?
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 11 Мар 2011 21:03
DJ Cat написа: Какъв Женски Хоук, абе момче ти наред ли си. Говоря за персонажите прост ли си? Мислех че говориш за тълпите педерасти в играта Move along, move along.
|
|
|
|
jaeger
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 11 Мар 2011 21:03
Jedi Knight написа: KillingCore написа: Защо ме нападате?? Просто ви питам, за 2-3 дена направихта дискусия колкото цял роман. Слагайки думата "боклук" автоматично превръщаш питането си в нападка. Липсата на каквато и да е допълнителна информация те приравнява на трол, недостоен за нищо друго, освен подигравки. Сложих "боклук", защото играта е излязла такава. Още като осъкатиха инвенторията ми стана ясно какво ще излезе. Очакванията ми се оправдаха. Не разбирам, освен за историята на играта, за какво друго я играете? Да гледате хомо любов?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 11 Мар 2011 21:08
Очевидно, защото ни харесва самата игра. Защо трябва да ни нападаш за това? Диджей, ще напиша впечатления когато я изиграя цялата или поне докато стигна до половината, аз още Sundermount не съм минал...
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 11 Мар 2011 21:12
Няма и да го минеш Абе туко що сложих DLC-тата и...бе някак си имам усещането, че съм чийтнал мега здраво. Бездарния ми женски Хоук, който нищо не можеше, сега стана една добра машина за убиване. Партито ми е Варик, Сестра ми и Мерил и всичко се свежда до максимално много damage преди да ме убият
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
MoonFlame
|
|
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 11 Мар 2011 21:15
Стига глупости. Играта не е боклук.Тя си е ОК, ама вие предадохте доверието си в нея и вместо да оцените хубавите и качества, видяхте само лошите. Дали едните са повече от другите мисля, че е ясно какъв е отговора, тази игра е част от нещо голямо, дори и претрупана. Всички познаваме ЕА, но и всички познаваме канадците, няма да предам това доверие в тях заради всички красиви истории които ми поднеса, а и знам, че ще продължават да правят.
___________________________________ Китките помнят цвета...
|
|
|
|
|
jaeger
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 11 Мар 2011 21:18
Знаем как EA правят всичко възможно за да оберат парите на хората благодарение на хайпа.
|
|
|
|
|
Harvester
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 11 Мар 2011 21:58
Някой знае ли решение на моя проблем? За жалост не мога да настроя играта на по-високи детайли от медуим и не мога да сейвам.Това ми се случва на пълната версия на играта,а не на демото.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|