Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Dragon Age II
Публикувано на: 11 Мар 2011 18:49

Не разбирам защо толкова хора пищят заради края на играта. Според мен си завърши както се очакваше. Има потенциал за DLC-та.
Чудно ми е ако съм утрепал Лелиана в първата игра, кой ли ще се появява на нейно място :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
Публикувано на: 11 Мар 2011 19:05

Чакай, нима наистина може да я убиеш, ха, досега не съм срещал тази опция, а иначе наистина играта има много потенциал за DLS - та. Нещо ме гложди усещането, че в тройката ще се съберат героите от двете части, в тази история има огромен потенциал, тук се загатна в каква велика игра може да продължи историята. Наистина се моля да няма никакви крачки назад там, и всичко да е много над нивото на всичко което сме виждали досега, само това би оправдало двойката.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2011 19:08

Ако решиш да унищожиш урната на Андрасте и Лелиана е в групата ти, тя те напада и се налага да я убиеш. Същото важи и за Уин.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 11 Мар 2011 19:39

Draksis написа:
Аз като чух, че той се завръща, си викам "Екстра. Още повече хумор от него", то какво се оказа? Че човека пуска по-малко шеги и от мормон.

Че той е персонажа с най-малко шеги след Себастиан. Ебати абсурда. Дори мрънкящия Фенрис пуска злобни шегички докато Андърс просто МРЪНКА. Като педераст. :cry:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2011 19:51

Защо се занимавате да играете този боклук? :roll:

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Публикувано на: 11 Мар 2011 20:05

KillingCore написа:

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2011 20:17

Jedi Knight написа:
KillingCore написа:

Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки

Профил

Публикувано на: 11 Мар 2011 20:32

Айнон Зур признава: ЕА пришпориха BioWare.

Taка, така, така... Явно BioWare не са били злите същества с остри езици, за които ги мислехме.

Цялата работа е такава - Айнон Зур признава в интервю за IGN, че ЕА са искали да кашират от успеха на Origins, затова са принудили BioWare да избързат с производствения цикъл за Dragon Age II. Мале, мале, мале...

Очевидно поствам линка, за да породя дискусия. Не се и съмнявам, че ще разделя посетителите на темата на два лагера, както досега и сме, всъщност, но ще завърша с едно: BioWare са разгневени богове. Да бъдеш принуден от голямата машина да съкратиш процеса на разработка на играта си наполовина, и пак да изкараш продукт, който надгражда с историята си... Просто не знам. Добри са момчетата. :)

В крайна сметка страда само реномето на BW, не парите на ЕА, де. :roll:

Въпреки че се басирам, че BioWare се чувстват между чука и наковалнята в момента. От една страна, има страхотни ревюта, и DAII наистина се чувства така, сякаш надгражда над Origins. От друга, старите фенове не са доволни в мнозинство, задето не получиха Origins v2.0, и се обзалагам, че BW се чувстват виновни, че не оправдаха очакванията им. При все, че трябва да отблъскват нападките в пресата.

Но продължавам да смятам, че играта е страшна, и мога само да ги аплодирам, че все пак са вложили старание в нея. Защото можеха и да рискуват и да я осерат, само за да могат да покажат среден пръст на ЕА и да кажат "Амчи ако нъ бяхте оставили да си свършим работата, нямаше сега да има ревюта от 6/10, бе хора". :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2011 20:46

Абе не знам ама искам DA III какъвто трябва да бъде след две години, за да не се караме..... Драксо напиши впечатления, че ми е интересно не си ли се разочаровал, а човека отговерен за персонажите заслужава бавна и мъчителна смърт.

Профил

Аватар
Mass Effect
Публикувано на: 11 Мар 2011 20:56

DJ Cat написа:
Абе не знам ама искам DA III какъвто трябва да бъде след две години, за да не се караме..... Драксо напиши впечатления, че ми е интересно не си ли се разочаровал, а човека отговерен за персонажите заслужава бавна и мъчителна смърт.

С женски Хоук всичко си идва на мястото. Не виждам защо трябва да се ограничаваме така, но безмозъчните twilight тълпи трябва да бъдат осмирявани, предполагам...

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2011 21:00

Защо ме нападате?? Просто ви питам, за 2-3 дена направихта дискусия колкото цял роман. :disbelf:

Профил

Аватар
Mass Effect
Публикувано на: 11 Мар 2011 21:01

KillingCore написа:
Защо ме нападате?? Просто ви питам, за 2-3 дена направихта дискусия колкото цял роман. :disbelf:

Слагайки думата "боклук" автоматично превръщаш питането си в нападка. Липсата на каквато и да е допълнителна информация те приравнява на трол, недостоен за нищо друго, освен подигравки.

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2011 21:02

Какъв Женски Хоук, абе момче ти наред ли си. Говоря за персонажите прост ли си?

Профил

Аватар
Mass Effect
Публикувано на: 11 Мар 2011 21:03

DJ Cat написа:
Какъв Женски Хоук, абе момче ти наред ли си. Говоря за персонажите прост ли си?

Мислех че говориш за тълпите педерасти в играта :lol:
Move along, move along.

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2011 21:03

Jedi Knight написа:
KillingCore написа:

Слагайки думата "боклук" автоматично превръщаш питането си в нападка. Липсата на каквато и да е допълнителна информация те приравнява на трол, недостоен за нищо друго, освен подигравки.

Сложих "боклук", защото играта е излязла такава. Още като осъкатиха инвенторията ми стана ясно какво ще излезе. Очакванията ми се оправдаха. Не разбирам, освен за историята на играта, за какво друго я играете? Да гледате хомо любов?

Профил

Публикувано на: 11 Мар 2011 21:08

Очевидно, защото ни харесва самата игра. Защо трябва да ни нападаш за това?

Диджей, ще напиша впечатления когато я изиграя цялата или поне докато стигна до половината, аз още Sundermount не съм минал... :P

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2011 21:12

Няма и да го минеш :D

Абе туко що сложих DLC-тата и...бе някак си имам усещането, че съм чийтнал мега здраво. Бездарния ми женски Хоук, който нищо не можеше, сега стана една добра машина за убиване.

Партито ми е Варик, Сестра ми и Мерил и всичко се свежда до максимално много damage преди да ме убият :D

Профил

Аватар
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
Публикувано на: 11 Мар 2011 21:15

Стига глупости. Играта не е боклук.Тя си е ОК, ама вие предадохте доверието си в нея и вместо да оцените хубавите и качества, видяхте само лошите. Дали едните са повече от другите мисля, че е ясно какъв е отговора, тази игра е част от нещо голямо, дори и претрупана. Всички познаваме ЕА, но и всички познаваме канадците, няма да предам това доверие в тях заради всички красиви истории които ми поднеса, а и знам, че ще продължават да правят.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2011 21:18

Знаем как EA правят всичко възможно за да оберат парите на хората благодарение на хайпа.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2011 21:58

Някой знае ли решение на моя проблем?
За жалост не мога да настроя играта на по-високи детайли от медуим и не мога да сейвам.Това ми се случва на пълната версия на играта,а не на демото.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com