Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2003 08:22

Heafoff

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2003 13:41

IHateYou написа:
ok oba4e imam problem.ot kade da si smukna patch za 1.12 za war3 FT?6toto ne znam dali nqma da se prezaka warcraft-a.sled kato patch-na kakwo da naprawa?tnx

are help.6toto posledniq put(s warcraft 3 v1.05)trqbwa6e da re-installna Warcraft-a....
aaa kato durpam ot headoff.com ot kade-ftp ili http???6toto obiknoweno kwoto hwana...:)
are peace

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2003 17:48

:cry: Аз съм възмутен и огорчен! Влизам аз за първи път в Хедофа от 2 месеца, викам си дай да направя една игра ей-така да видя на какво ниво съм... играх с двама - и двамата се дропнаха. Странно - при първия играта продължи едва 5 мин, вторият издържа цели 15... Уффф аре по-скоро да правят нов пач, че поне една-две седмици да няма тъпи хакове. :(

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2003 18:09

там има доста такива ламета, но все пак понякога така лагва, че в крайна сметка ти омръзва и при поредната възможност за дисконект се дропиш.

Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2003 18:12

lameta

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2003 19:39

High_voltage написа:
Gipo,Аре плс кажи си ника щом вече влизаш!!!

писал съм ти лично

пиши на лично, няма смисъл от флууд. Днес влязох с "Z55555Z"

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2003 12:40

mi druni go ot http://www.blizzard.com tam go ima]
awe ada6 are da igraem we

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2003 18:40

pffffffff abe kifla ti kvo znae6 za AM !!! ta tva e basi i slabiq geroi ! ako e nqkoi malko po dobar svalq dqdkata ot kobilata vednaga ... AM sux spored men i su6to taka ne moje i da pekne na BloodMage ! a otnosno taurena - tva ako e tap geroi ... prosto toq e geroi e edna ot osnovnite figuri pri combo-tata taka 4e ...
Ae za men edin ot nai qkite geroi si ostava DK . Tva e prostoooo... kato naviq masura i nemoi da go hvane6 a puk v slu4ai 4e nqkoi igrae samo s 1 geroi - dk ( koeto su6to e hubavo ) stava na 5-ti lvl barzo i to dosta barzo a tva ozna4ava smurt za magiosnicite. 8)
UD RULZ!!!

Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2003 18:55

TechnoUD написа:
pffffffff abe kifla ti kvo znae6 za AM !!! ta tva e basi i slabiq geroi ! ako e nqkoi malko po dobar svalq dqdkata ot kobilata vednaga ... AM sux spored men i su6to taka ne moje i da pekne na BloodMage ! a otnosno taurena - tva ako e tap geroi ... prosto toq e geroi e edna ot osnovnite figuri pri combo-tata taka 4e ...
Ae za men edin ot nai qkite geroi si ostava DK . Tva e prostoooo... kato naviq masura i nemoi da go hvane6 a puk v slu4ai 4e nqkoi igrae samo s 1 geroi - dk ( koeto su6to e hubavo ) stava na 5-ti lvl barzo i to dosta barzo a tva ozna4ava smurt za magiosnicite. 8)
UD RULZ!!!

Mdaaaa,za syjalenie ne si zapoznat s tendenciite v progaming-a na War3 ot...1 godina nasam :twisted:
Dreben fakt:AM-first hero of all HUs@WCG 2003
Fakt:v 99.9% ot igrite gosu igra4ite puskat AM za first hero...
No shtom igrae6 s UD tezi propuski sa prostimi.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2003 20:18

Tormozko, напълно съм съгласен с тебе.бе не се занимавай с ботове като TechnoUD(сори пич ама тва дет го каза за AM са пълни глупости).Вчера играх с Human и първи герой AM и познай кво стана с другите.....(играхме 3 FFA)Аре като се научиш да играеш пак ела.Имам предвид,че играеш с UD но като не знаеш не говори глупости.
are peace

P.S.
AM е много по-як за 1-ви герой от Blood Mage-а.Сори ама трябваше да ти го кажа.

Това се отнася за TechnoUD :!: :!: :!:

are peace

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2003 20:55

Gledah repove ot WCG-to i kvo da kaja...Abe golqma skuka e 6toto pove4eto sa human na human :roll: I vsi4ki igri proti4at po edin i su6ti na4in. Abe spor nqma,4e tam kudeto X-a e po-dobur ot drugite e v unit controla... Ina4e vsi4ki igraqt po edin i su6ti na4in :x

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2003 08:55

Za Human mountain king sushto e dobur purvi geroi.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2003 09:24

High_voltage написа:
Изглежда,че балансът с който се слави играта се накланя в полза на расата на Хората. :( Това е много сериозно и не е за пренебрегване.Близърд трябва да поработят върху баланса и да оправят туй онуй за да не се губи интересът към играта.

Ami da, i az taka mislq. Po prinzip spored men nqma nai-silna rasa, no fact si e, 4e pove4eto pro gameri igraq samo s Human i mai se okazva, 4e tva e nai-dobrata rasa :? Abe vupreki tva Warcraft 3 si e dobre balansirana igra, makar 4e mai qvno moje i pove4e da bude...Ami primerno taka i ne vidqh nqkoi pro gamer s Orc da e stignal dale4e...Prosto za6toto Orc nqmat 6ans sre6tu Human :?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2003 11:08

Orc SUX. Human RULEZ

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2003 11:32

Аве TechnoUD ти май тая игра не я разбираш много а?
BM бил по добър от АМ ха ха ха ха ха ха ха!!!
Тея ги разправяй на баба ми.ВМ е супер убит герой.
Ако играеш с Хората най-добре отначалото да пуснеш ВМ.
Идеален е за бързи атаки.Можеш да изринеш противника или поне да му нанесеш големи щети още в първите няколко минути ама и аз ко ли ти обяснявам.То това не е за бавноразвиващи се.Също много добър е и паладина.Особено полезен е след като вдигне ултимата.

Колкото до равновесието между расите-мисля че са напълно уравновесени във Frozen Throne.А и това дето орките нямали шанс срещу хората въобще не е вярно.Много пъти съм виждал как орки орат хора.
И все пак Хората are the BEST!!!

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2003 18:13

WW_ написа:
Ami da, i az taka mislq. Po prinzip spored men nqma nai-silna rasa, no fact si e, 4e pove4eto pro gameri igraq samo s Human i mai se okazva, 4e tva e nai-dobrata rasa :? Abe vupreki tva Warcraft 3 si e dobre balansirana igra, makar 4e mai qvno moje i pove4e da bude...Ami primerno taka i ne vidqh nqkoi pro gamer s Orc da e stignal dale4e...Prosto za6toto Orc nqmat 6ans sre6tu Human :?

В общи линии съм съгласен с теб за про-геймърите, пък и съм забелязал един любопитен факт - в bnet шансът да се паднеш срещу хюман е по-голям отколкото с която и да е друга раса! Но идва и моментът на моето несъгласие спрямо твоят пост, а именно - в този пач най-големият враг на хората са орките! От лични наблюдения съм забелязвал, че разнообразна като вид армия на орките доста трудно бива побеждавана от хората. Някак футмените и кастерите на хората много лошо прибират атаката на уйнд райдърите(+лъст). В случай, че човекът започне да се брани с летящи - те биват прибирани още по-обедително от бат райдърите. Има вариант хюманът да прибегне до услугите на маса райфъли(естествено подкрепени от кастери), които буквално гаврят летящите на орките, но тогава пък идват и лъстнатите таурени. Абе въобще варианти много, но като цяло съм на мнение, че в битката между тези две раси на този пач, орките са крачка напред.
п.п. мое мнение

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2003 19:39

Btw DIDI8 pobedi ne koj da e,a mtw.Taker@WC3L
Podrobnosti:www.wc3l.de
WW_ i High_voltage,ne zabravqjte,4e na WCG se irae6e RoC,kydeto estestveno Hu>all.Ne taka stoqt neshtata v TFT.
Eto i edin mnogo dobyr site za War3,kojto naskoro otkrih:
http://www.wc3addicts.com

Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2003 20:14

ако в RoC hu>all, то в TFT hu>>>all, при равни умения разбира се, един по-добър играч винаги може да победи по-слаб без значение с каква раса. Хората имат много добри hero killing i area of effect умения, както и най-добрите кастъри в играта, ранен диспел, фаст експанд, могат първи да криипнат по-здравите гадини заради елементалите. И разбира се да не пропусна няй-големия дисбаланс в игарта - Mountain King.

Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2003 23:45

нов съм в този форум и за пръв път пиша тук,ама па направо не можах да се сдържа като ви гледам колко сте некомпетентни.Ебати хората,научете се първо да играете с всички раси и тогава пишете глупости.значи от много време я играя играта в баттле.нет и сам доста добър мога да кажа.СЕга е моментът да кажа че не съм играл фрозен трон, и май малко прибързах със заключенията ама карай.та не знам за коя версия говорите ама аз ще коментирам за регн оф чаос.
Цитат:
Abe vupreki tva Warcraft 3 si e dobre balansirana igra, makar 4e mai qvno moje i pove4e da bude...Ami primerno taka i ne vidqh nqkoi pro gamer s Orc da e stignal dale4e...Prosto za6toto Orc nqmat 6ans sre6tu Human
та така да повторя отново че коментирам за реигн оф чаос-ххахахахахаххахахахахахха ти изобщо знаеш ли как се играе с орките?хахахахахаххахаах в батъл нет се научих за 11 мин да изкарвам12wyverns с 12 включваща грунтове,герой,хеадхънтери,обаче обикновенно втората 12 вече е влизала в битки и е била избивана и направена отново...та дори и да си в средата на игара-около18мин вадиш12 уич докторис 12 wyverns и герой и охххххххххх мале.естествено докторите са мастерс и постоянно в бой пускаш хеалт уардс и готово.това е за сега аре чао ще видя как щеме критикувате и после ще продължа

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Окт 2003 07:27

Taktikata e dosta dobra no samo ako ima6 vreme da ia napravi6.Human se iznasia predi da e napravil priesti i sorcerki.Posle si zaguben

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost