Автор |
Съобщение |
Cyrax
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Окт 2003 08:22
Heafoff
|
|
|
|
 |
Nexus
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Окт 2003 13:41
IHateYou написа: ok oba4e imam problem.ot kade da si smukna patch za 1.12 za war3 FT?6toto ne znam dali nqma da se prezaka warcraft-a.sled kato patch-na kakwo da naprawa?tnx
are help.6toto posledniq put(s warcraft 3 v1.05)trqbwa6e da re-installna Warcraft-a....
aaa kato durpam ot headoff.com ot kade-ftp ili http???6toto obiknoweno kwoto hwana...
are peace
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Окт 2003 17:48
 Аз съм възмутен и огорчен! Влизам аз за първи път в Хедофа от 2 месеца, викам си дай да направя една игра ей-така да видя на какво ниво съм... играх с двама - и двамата се дропнаха. Странно - при първия играта продължи едва 5 мин, вторият издържа цели 15... Уффф аре по-скоро да правят нов пач, че поне една-две седмици да няма тъпи хакове. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Окт 2003 18:09
там има доста такива ламета, но все пак понякога така лагва, че в крайна сметка ти омръзва и при поредната възможност за дисконект се дропиш.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Окт 2003 18:12
lameta
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Окт 2003 19:39
High_voltage написа: Gipo,Аре плс кажи си ника щом вече влизаш!!!
писал съм ти лично
пиши на лично, няма смисъл от флууд. Днес влязох с "Z55555Z"
|
|
|
|
 |
Horde[G2H]
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2003 12:40
mi druni go ot http://www.blizzard.com tam go ima]
awe ada6 are da igraem we
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2003 18:40
pffffffff abe kifla ti kvo znae6 za AM !!! ta tva e basi i slabiq geroi ! ako e nqkoi malko po dobar svalq dqdkata ot kobilata vednaga ... AM sux spored men i su6to taka ne moje i da pekne na BloodMage ! a otnosno taurena - tva ako e tap geroi ... prosto toq e geroi e edna ot osnovnite figuri pri combo-tata taka 4e ...
Ae za men edin ot nai qkite geroi si ostava DK . Tva e prostoooo... kato naviq masura i nemoi da go hvane6 a puk v slu4ai 4e nqkoi igrae samo s 1 geroi - dk ( koeto su6to e hubavo ) stava na 5-ti lvl barzo i to dosta barzo a tva ozna4ava smurt za magiosnicite.
UD RULZ!!!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2003 18:55
TechnoUD написа: pffffffff abe kifla ti kvo znae6 za AM !!! ta tva e basi i slabiq geroi ! ako e nqkoi malko po dobar svalq dqdkata ot kobilata vednaga ... AM sux spored men i su6to taka ne moje i da pekne na BloodMage ! a otnosno taurena - tva ako e tap geroi ... prosto toq e geroi e edna ot osnovnite figuri pri combo-tata taka 4e ... Ae za men edin ot nai qkite geroi si ostava DK . Tva e prostoooo... kato naviq masura i nemoi da go hvane6 a puk v slu4ai 4e nqkoi igrae samo s 1 geroi - dk ( koeto su6to e hubavo ) stava na 5-ti lvl barzo i to dosta barzo a tva ozna4ava smurt za magiosnicite. UD RULZ!!!
Mdaaaa,za syjalenie ne si zapoznat s tendenciite v progaming-a na War3 ot...1 godina nasam
Dreben fakt:AM-first hero of all HUs@WCG 2003
Fakt:v 99.9% ot igrite gosu igra4ite puskat AM za first hero...
No shtom igrae6 s UD tezi propuski sa prostimi.
|
|
|
|
 |
Nexus
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2003 20:18
Tormozko, напълно съм съгласен с тебе.бе не се занимавай с ботове като TechnoUD(сори пич ама тва дет го каза за AM са пълни глупости).Вчера играх с Human и първи герой AM и познай кво стана с другите.....(играхме 3 FFA)Аре като се научиш да играеш пак ела.Имам предвид,че играеш с UD но като не знаеш не говори глупости.
are peace
P.S.
AM е много по-як за 1-ви герой от Blood Mage-а.Сори ама трябваше да ти го кажа.
Това се отнася за TechnoUD
are peace
|
|
|
|
 |
WW_
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2003 20:55
Gledah repove ot WCG-to i kvo da kaja...Abe golqma skuka e 6toto pove4eto sa human na human  I vsi4ki igri proti4at po edin i su6ti na4in. Abe spor nqma,4e tam kudeto X-a e po-dobur ot drugite e v unit controla... Ina4e vsi4ki igraqt po edin i su6ti na4in 
___________________________________ Let the darkness guide me!
|
|
|
|
 |
LB
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2003 08:55
Za Human mountain king sushto e dobur purvi geroi.
|
|
|
|
 |
WW_
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2003 09:24
High_voltage написа: Изглежда,че балансът с който се слави играта се накланя в полза на расата на Хората.  Това е много сериозно и не е за пренебрегване.Близърд трябва да поработят върху баланса и да оправят туй онуй за да не се губи интересът към играта.
Ami da, i az taka mislq. Po prinzip spored men nqma nai-silna rasa, no fact si e, 4e pove4eto pro gameri igraq samo s Human i mai se okazva, 4e tva e nai-dobrata rasa  Abe vupreki tva Warcraft 3 si e dobre balansirana igra, makar 4e mai qvno moje i pove4e da bude...Ami primerno taka i ne vidqh nqkoi pro gamer s Orc da e stignal dale4e...Prosto za6toto Orc nqmat 6ans sre6tu Human 
___________________________________ Let the darkness guide me!
|
|
|
|
 |
LB
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2003 11:08
Orc SUX. Human RULEZ
|
|
|
|
 |
Jaden
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2003 11:32
Аве TechnoUD ти май тая игра не я разбираш много а?
BM бил по добър от АМ ха ха ха ха ха ха ха!!!
Тея ги разправяй на баба ми.ВМ е супер убит герой.
Ако играеш с Хората най-добре отначалото да пуснеш ВМ.
Идеален е за бързи атаки.Можеш да изринеш противника или поне да му нанесеш големи щети още в първите няколко минути ама и аз ко ли ти обяснявам.То това не е за бавноразвиващи се.Също много добър е и паладина.Особено полезен е след като вдигне ултимата.
Колкото до равновесието между расите-мисля че са напълно уравновесени във Frozen Throne.А и това дето орките нямали шанс срещу хората въобще не е вярно.Много пъти съм виждал как орки орат хора.
И все пак Хората are the BEST!!!
___________________________________ Time to Die!!!
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2003 18:13
WW_ написа: Ami da, i az taka mislq. Po prinzip spored men nqma nai-silna rasa, no fact si e, 4e pove4eto pro gameri igraq samo s Human i mai se okazva, 4e tva e nai-dobrata rasa  Abe vupreki tva Warcraft 3 si e dobre balansirana igra, makar 4e mai qvno moje i pove4e da bude...Ami primerno taka i ne vidqh nqkoi pro gamer s Orc da e stignal dale4e...Prosto za6toto Orc nqmat 6ans sre6tu Human 
В общи линии съм съгласен с теб за про-геймърите, пък и съм забелязал един любопитен факт - в bnet шансът да се паднеш срещу хюман е по-голям отколкото с която и да е друга раса! Но идва и моментът на моето несъгласие спрямо твоят пост, а именно - в този пач най-големият враг на хората са орките! От лични наблюдения съм забелязвал, че разнообразна като вид армия на орките доста трудно бива побеждавана от хората. Някак футмените и кастерите на хората много лошо прибират атаката на уйнд райдърите(+лъст). В случай, че човекът започне да се брани с летящи - те биват прибирани още по-обедително от бат райдърите. Има вариант хюманът да прибегне до услугите на маса райфъли(естествено подкрепени от кастери), които буквално гаврят летящите на орките, но тогава пък идват и лъстнатите таурени. Абе въобще варианти много, но като цяло съм на мнение, че в битката между тези две раси на този пач, орките са крачка напред.
п.п. мое мнение
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2003 19:39
Btw DIDI8 pobedi ne koj da e,a mtw.Taker@WC3L
Podrobnosti:www.wc3l.de
WW_ i High_voltage,ne zabravqjte,4e na WCG se irae6e RoC,kydeto estestveno Hu>all.Ne taka stoqt neshtata v TFT.
Eto i edin mnogo dobyr site za War3,kojto naskoro otkrih:
http://www.wc3addicts.com
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2003 20:14
ако в RoC hu>all, то в TFT hu>>>all, при равни умения разбира се, един по-добър играч винаги може да победи по-слаб без значение с каква раса. Хората имат много добри hero killing i area of effect умения, както и най-добрите кастъри в играта, ранен диспел, фаст експанд, могат първи да криипнат по-здравите гадини заради елементалите. И разбира се да не пропусна няй-големия дисбаланс в игарта - Mountain King.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2003 23:45
нов съм в този форум и за пръв път пиша тук,ама па направо не можах да се сдържа като ви гледам колко сте некомпетентни.Ебати хората,научете се първо да играете с всички раси и тогава пишете глупости.значи от много време я играя играта в баттле.нет и сам доста добър мога да кажа.СЕга е моментът да кажа че не съм играл фрозен трон, и май малко прибързах със заключенията ама карай.та не знам за коя версия говорите ама аз ще коментирам за регн оф чаос. Цитат: Abe vupreki tva Warcraft 3 si e dobre balansirana igra, makar 4e mai qvno moje i pove4e da bude...Ami primerno taka i ne vidqh nqkoi pro gamer s Orc da e stignal dale4e...Prosto za6toto Orc nqmat 6ans sre6tu Human та така да повторя отново че коментирам за реигн оф чаос-ххахахахахаххахахахахахха ти изобщо знаеш ли как се играе с орките?хахахахахаххахаах в батъл нет се научих за 11 мин да изкарвам12wyverns с 12 включваща грунтове,герой,хеадхънтери,обаче обикновенно втората 12 вече е влизала в битки и е била избивана и направена отново...та дори и да си в средата на игара-около18мин вадиш12 уич докторис 12 wyverns и герой и охххххххххх мале.естествено докторите са мастерс и постоянно в бой пускаш хеалт уардс и готово.това е за сега аре чао ще видя как щеме критикувате и после ще продължа
|
|
|
|
 |
Cyrax
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Окт 2003 07:27
Taktikata e dosta dobra no samo ako ima6 vreme da ia napravi6.Human se iznasia predi da e napravil priesti i sorcerki.Posle si zaguben
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|