Започнах Fallout 4 - никога не я бях играл, а неусетно са минали 9 години от излизането ѝ. Тая игра начесва толкова много краста - много за обикаляне и разглеждане, много за убиване, много за луутване и яка история. Разбира се, има кретении в стил да излезеш от едно меню с esc, а от друго с таб; стрелбата не е на високо ниво, дори спрямо borderlands 1 и всеки ден имам по един краш. Играя не моднато GOTY издание.
Също така играя и A Plague Tale: Requiem - първата ме изкърти от кеф (Innocence), но беше твърде кратка и не много добре оптимизирана. Втората обаче ги няма тия проблеми и е само кеф. Открих 1 бъг с нпц, което не искаше да мине по мост (ама го излъгах да мине хаха), всичко останало е 100% кеф. Много препоръчвам поредицата, ако ви се цъка лежерен стелт + лежерно количество битки + много яка история, която те вкарва във филма.
Пробвах Marvel Rivals - очаквах да е тотален клонинг на Overwatch, но в трето лице, вместо в първо. Получих точно това
, но за пореден път се убедих колко повече предпочитам 3rd person и си мисля, че тия хора ще продадат чудовищно количество скинчета, ако задържат играта. Първите дни е забавно, защото не всички играчи идват от OW/Paladins/TF2 и е пълно с неадекватни играчи. Героите ще са познати за хората, които са играли OW, защото всеки един от героите е съставен от съвкупност от умения, които сме виждали в близардската игра. Освен перспективата, най-различното нещо са синергиите между класовете - примерно има бонус, ако в партито имате Грут и Ракуун.
В началото на септември, Епик Геймс ни подариха Football Manager 24 и от тогава... имам ~300 часа на играта
До FM16, нямах нито един пропуск в поредицата още от 90те години с Championship Manager. След 16ката си дадох почивка, но епик ме върнаха към хероина с FM20 като го раздадоха, а сега и 24. Мислех си, че няма смисъл да играя 25 като излезе догодина, ама ще е с нов енджин, което ще промени играта по неподозирани начини хахаха ха хах х а х а а а...
Все така си поцъквам и The Crew Motorfest.