Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Имам инсталирани поне 40 игри от които само 2 стават...
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Публикувано на: 04 Яну 2012 14:20

Играта е гениална ! Дребните бъгове и недостатъци са пренебрежими ! Изключително интересна ! Тези, които не могат да видят повече в играта от бъговете да си останат със здраве.

Профил

Публикувано на: 04 Яну 2012 16:04

I used to be cool.
Then i took an arrow to the knee.
:oops:

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Яну 2012 10:57

Много яка игра!
Вече си правя 3 герой

Oh how you do me

<3 <3 <3 <3

Профил

Аватар
В момента играе: Prime World
Публикувано на: 23 Яну 2012 08:26

http://www.youtube.com/watch?v=WCP9Jn2Q0cQ

Профил WWW

Аватар
В момента играе: на компютъра
Публикувано на: 10 Фев 2012 00:27

http://www.youtube.com/watch?v=8SE5owAIPmk

пак ще я почна :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Фев 2012 21:55

Бързо дайте мод който прави драконите по-силни ама да не е Deadly dragons твърде хардкор е за мен.

На мастър не мога да обия 1 дракон. ЗАЩОТО шибаните мамути и giant-и ми крадът килловете дееба.
Баси и дификълитито има играта.

Адепт е лесно пуска те на експерт и всичко те смазва с 2 хита. Просто е ужасно.

Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки

Профил

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 18 Мар 2012 00:19

Ползва ли някой SKYUI мода, ако знае как се оправя Warning-а съобщението?...
или някой друг МОД за фиск на конзолните менюта, инвентар?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 18 Мар 2012 01:29

Не съм врачка и не знам за кое съобщение става на въпрос, но ще предположа, че не си инсталирал SKSE.

Профил

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 18 Мар 2012 03:20

Оправих се. За същото става въпрос да, но като се инсталира това през мод менъжер не работи явно и излиза warning. Копирах 3те файлчета на Skse в дира на играта и се оправи.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 24 Мар 2012 01:50

Ей...........
тая игра като направиш героя на Bow/Sneak е съвсем друго. 22 левел съм и може да я превъртя. Да не повярваш! Интересна ми е! Просто да играеш Уариор е ебати гаврата и е друга игра, супер тъпа. При Bow/Sneak скиловете/перкове имат значение, има тръпка от развитието/предметите особено с light armor мреш като те докопа трол примерно. Много се кефа и немога да повярвам каква разлика има само това, че преди съм избрал Two-Handed.
Не съжалявам за плюенето. За нито една дума, всичко е било заслужено. Просто зависи от гледната точка. Сега и давам 9.5/10 за героя на Лък, както и добавеното "ново" меню skyui.
Затова и не я трих, знаех че може да има нещо за което да се хвана. Дали освен тъпата бойна система при меле няма и значение това че трябва да играеш от първо лице заради смотаната камера и гадните анимации. Също е разочароващо ако си играл УОУ роуг примерно с невероятните скилове като блинд, сап и тн и тук ми дават некви скриптирани убийства в гръб което не ми е фън. Както и да е да не критикувам....
Играта на Bow/Sneak е номер 1, много се кефя. Напомня ми за Thief и въобще е кеф че дигаш и развиваш. Само доста малко дмг правя :( нямам грам идея как да кача демиджа а и тук как ме хейтвате сигурно никой няма да помогне :Д
ае чао за ся отивам да дигам

едит: лъка ми е до 30 дмг май :д и хюмани ги убивам 1,2 удара повечето, но с дракони се бия по 5 минути++ поне. което не съм сигурен дали е точно минус, защото това исках - ТРЪПКА... но съм нооб и неам идея от енчанти и яки оръжия...... развитието ми е перфектно мисла иначе. за ся съм bow/sneak по 70. :D трябва да дигна ligh armor ама няма перкове и енчанти незнам как се правят и незнам как да кача дмг

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 24 Мар 2012 10:28

ти луд ли си, лъка го ползвам само да целя отдалече разни кози като ми трябва месо или кожа. играта си я юркам с dwarwen greatsword-a, по време на битка, кръвта стои на нея и изглежда яко. two-handed ми е на мах, вече почнах за да цъкам разни куестове за кеф, събирам разни души горе по ледниците и ми е яко мех за глевния куест. наистина, като даваш от време на време почивка на играта, кефи пак 8)

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Мар 2012 15:41

Sneak OP!!!!!11 Shrouded Gloves + Assassin's Blade = God Mode
Мога да се завра в лицето на някой, да му забия кама в него, без дори да разбере или да алармирам някой на 2 крачки от него.

Играя с чист асасин и се изживявам малко като Влад Талтош... само двата джерега ми липсват. 8)
Играя на експерт/мастър (в зависимост от ситуацията), само с предмети, които си намеря, никакви OP енчантнати работи. Битките с драконите, които не могат да бъдат издебнати са дооооооста трудни. Общо взето се накачулвам с fortify one-handed weapons и му влизам директно с два едноръки меча. Голяма криеница става по някога, но криво-ляво се справям.
Armsman, Bladesman и dual wield перковете са задължителни, иначе не виждам как ще се справя с драконите.

Само с лък можеш да минеш, но битките с драконите ще са трудни, ако пък си на открито поле - кажи-речи невъзможни. Щом играеш sneaky, то трябва да се възползваш от това, заради x3 (х6, ако имаш Shrouded Gloves, които са задължителни за този тип герой) бонуса. Но има битки, при които просто няма къде да се скриеш.
През повечето време се целиш да ходиш с предмети, даващи sneak и fortify archery. При битките с драконите - само fortify archery.
За да се сдобиеш с подобни предмети не ти е нужен Енчант. С малко късмет бързо ще ги намериш от някое NPC. Ето как - правиш quicksave> проверяваш NPC-то за предмети>убиваш го>quickload. Повтаряш, докато си намериш нещо интересно. Хубави арчърски предмети могат да се намерят от Fletcher от Solitude. Той май основно лъкове продаваше. Иначе брони и такива работи от оная жена до входа на Whiterun, забравих и името.

PS. Лично за мен този начин на игра ми е 140 пъчи по-интересен, от колкото да ходя с нагрухан heavy armor главорез или с маг.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Мар 2012 17:55

Мерси. От Fletcher си купих нов лък ся пише до 39 дмг. х3 дмг прави, но не на Дракони :д те като босове май или рядко влиза или неможеше не съм сигурен. Абе при тях критикал и х3 е трудно. Много ми е интересно това развитие. Общо взето целта е ясна, да не ме докопат. Има скил който като ходя на sneak се превъртам напред с копчето за тичане и това ме прави много бърз и бягам. Немогат ме хванат освен 2та трола в кулата където няма къде да ходиш :д ама и там покрай това в средата бягам и ги убих... To тоя скил всъщност е в sneak така че го знаеш. Други яки скилове за лък - че много бързо опъвам лъка а и ходя бързо с опънат лък. Има също яки в light armor, но още нямам точки за там да кача...

Ся се дразна, някакъв бъг открих. По средата на един куест за бутчера, трябва да говора с жена която е умрела. Незнам кой я е убил, чуда се дали като минавах първия куест за Dark Brotherhood не е била тази жена дето я тепнах хахах
и ся кво ? трябва да използвам май конзолата да чийтвам да мина говоренето с тази жена ? незнам друг начин.....

Иначе я играя на адемпт или квото е там по подразбиране трудност и е добре балансирано горе долу.... просто нямам армор и има трудни ситуации, има тръпка. може да цъкна ако се мести едно на горе трудността, ама ако ме тепат с 2 хит едва ли ще супер интересното. Просто разликата е огромна, с heavi armor и two-handed не ми вземаха кръв. тук е перфектно баланса

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 24 Мар 2012 20:27

Като отключиш Shadow Warrior ще си смениш мнението за баланса. :) Въпреки, че той едва ли ти е много полезен, ако играеш само с лък. Няма да ти даде нужното време, за да опънеш хубаво лъка. Но тогава ще имаш достатъчно точки в Sneak, че ще можеш да се разхождаш между гадините, без да те забележат.
То и самата комбинация от Snear и Archery е малко противоречаща. С лъка ги подпукваш отдалеч и се смята, че докато дойдат до теб трябва да са мъртви или поне да ги кайтваш малко. Докато Sneak си е за супер close combat... face to face направо. :D

Всъщност то и аз започнах като теб, но първо се съсредоточих само по Sneak. И в последствие видях, че лъка става безсмислен. По-добре е да се приближа до някой, да го ударя за х30 dmg и да го убия с един удар, без да алармирам никой, вместо да го стрелна от далеч за х6, в най-добрия случай да го убия, но останалите да се разщъкат насам-натам или ме погнат.
Но битките с драконите би трябвало да са по-лесни с лък, защото поне няма да ти се налага да се завираш в тях. Мен понякога ме убиват с 1 удар като се завра в тях с мечове. :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Мар 2012 22:07

Върват супер 2те според мен. Имаше видео, видях като гледах твоето след като сърши, първото следващо беше за bow/sneak.
Ами битките с дракони са доста интересни. По лесно е да. Но е супер, защото с 1 удар му вземам 1/20та примерно от живота. Демек трябва поне 20 пъти да го уцеля долу горе. Но мога да се крия, а и да го целя до като лети, което е ебати кефа.
Иначе sneak-а ми е много полезен, защото като убия 1 до като се усетят къде съм мога да убия още 3ма. А и със стрелите може да се "водят" противниците където искаш. Като чуят стрелата отиват да видят какво става.
Интересен е Асасина, но пак е до вкус. Мен ме дразни това, че почти всичко се свежда до една кът сцена като минеш зад него. Не ми допада тоя стил. Тоя скил където става невидим, незнам кой е, дали е от Sneak, но това е единственото яко нещо където виждам, според моя вкус. Няма битката която ми се иска да има при мелее, да го стъннеш примерно да минеш зад него и тн това го има в уоу.
Друго нещо където ми липсва е това че не се вижда демиджа който правиш. Търсих адон, но няма май, той според мен би допринесал много за геймплея. В смисъл че като смениш оръжие примерно и като видиш демиджа който правиш е кеф. Това е същото като тази екстра x3 където ти излиза в ъгъла, а и звука който издава. Е ако го няма и това ? Можело е да аднат и някои пасивни като dodge примерно. Абе както и да е, яка е играта на някои развития много.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 24 Мар 2012 22:46

The Dance of Death
AKM - Advanced KillMoves
New Kill Moves - Finishers
Killmove plus
More Killmoves for all Weapon types - 1HN 2HN DW
Избирай! :D

Профил

Публикувано на: 29 Мар 2012 08:11

Как се записват тия модове ? Ако може да се обясни като на ритард :( Мерси :)

Профил

Аватар
В момента играе: нищо, мързи ме
Публикувано на: 29 Мар 2012 14:24

Всичките модове си имат инструкции. Най-добрият начин според мен е да си теглиш Nexus Mod Manager и да си ги инсталираш с него. Става и просто като разархивираш в директорията на играта, ама понякога модовете се прецакват.

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Мар 2012 16:25

Tranquil написа:
Всичките модове си имат инструкции. Най-добрият начин според мен е да си теглиш Nexus Mod Manager и да си ги инсталираш с него. Става и просто като разархивираш в директорията на играта, ама понякога модовете се прецакват.

мерси за програмката. :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Мар 2012 16:25

Tranquil написа:

мерси за програмката. :)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com