radi_bomb написа:
Бих си направил сит за да видя как се развива историята при тях.Все пак ММО-тата предлагат големи вселени за разследване, а при вселена като на Лукас, ще е глупаво да играя само с jedi, вместо да пробвам всичко.
Demon__Hunter написа:
Е па много ясно ,все пак като уважаващ себе си фен ще играя със всички класове(щом всеки клас ще има уникална история) и от двете враждуващи страни
Не би било много добра идея. MMORPG-ата обикновено изискват много време и ако разделите времето си между няколко героя ще изостанете от другите катастрофално.
Направете си по един герой от всеки клас и го докарайте до 7-8 level, да видите горе-долу стила им на игра. След това потърсете в Интернет допълнителна информация за тях. Възоснова на това, ще можете да определите с доста голяма точност кой клас ви приляга най-добре.
Sentry написа:
Minotaur King, предлагам ти за име нещо от рода на Force Zealots
Не става. Не всички сме Force-users.
Sentry написа:
Не споделям вижданията за lore-а на лидера и съответно страната, на която застава гилдията.
Случайно да съм натрапил на някого тези виждания? Никога не съм оспорвал правото на другите да имат собствена гледна точка.
Честно казано, в тази игра между страните няма абсолютно никаква разлика. Bioware потвърдиха, че faction и alignment ще са независими едно от друго. Републиката не е "добра" и Империята не е "лоша" - всеки персонаж трябва сам да избере пътя си. Не виждам какъв е проблемът.
radi_bomb написа:
Бих искал да участвам, въпреки, че предпочитам да съм на страната на Републиката.Имам по два часа всеки ден,когато нямам нещо специялно да правя и би ми харесало да роулплейвам.Познанията ми по разширената вселена се базират на прочетеното от Wookipedia и наученото от KOTOR 1 и 2.И да е скъпо, ще си го купя легално и ще си плащам, ако може с предплатена карта.
Добавих те в списъка. Относно избора на страна - see above.
Познанията ти ще ги проверим. Ако си изучил добре Уукипедия, би трябвало да минеш без особени проблеми. Все пак обаче, Уукито не може да ти замени книгите.
Предплатени карти ще продават в "Пулсар".
Хърфордиан написа:
Прочее... Hurf Solo - Pleased to meet ya.
Няма да стане.
По подобие на
Star Wars Galaxies, имена на известни личности от филмите няма да могат да бъдат използвани при направата на персонаж. Kenobi, Organa, Skywalker, Solo и т.н. са off-limits.
radi_bomb написа:
Дади написа:
И ти смуглер ке го играеш, тъй ли?
Кой не би играл със контрите след като вкуси малко корелийско и поиска още?
Например някой, който действително знае какво означава да си контрабандист?
the_presator написа:
Кога ще правим следващата сбирка на guild членовете в скайп и ще се приемат ли нови хора?
Когато сте свободни.
И като заговорихме за гилдията, крайно време е да изберете име! Постнал съм обявлението от 4 дни, а отговори все още липсват - само един човек е гласувал. Ако до 3 дни не решите, аз ще реша авторитарно.