Автор |
Съобщение |
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 20 Май 2010 17:30
Напротив. Най-играната раса е, най-лесно уорпва юнити, най- разнообразен теч, най-много варианти за игра. Да определено е много труден хроно буста за използване:
1. Бутона, който ти е за мейна. 2. Натискаш C и селектираш раса.
Много по-големи играчи от нас двамата са го казали това нещо..... Пък и нали знаеш че хроно буста е важен, но като рисърчнеш ъпа за Уорповете ти остава да го ползваш за проби, летище, роботикс и ъпгрейди. Да не говорим че изгубиш ли голяма битка, веднага възстановяваш армията си с Уорповете. Сентрита с филдовете, ако ми кажеш че не е нуб френдли....
То това за хронобуста, чак сега осъзнавам че звучи мега дебилно... я си помисли какво ще каже с зерга с 3те умения на кралиците или терана с адоните на сградите, пускането на мулетата и т.н. Човек със средно АПМ 30 ще се сети да си пуска Хронобуст на най-важните неща, най-малкото.
Само си помисли Зерга трябва да помпи ларви с кралицата, а освен това да ги разпределя както трябва между дрони/армия. Трябва да експандва и да си пази базите и да внимава за Air, защото първата му сериозна единица, която трепе по въздух е хидрата.
Терана трябва да върти и сучи сградите, за да му напаснат реактора/теч лаба, да има добър БО и да си подрежда сградите добре, защото няма меле юнит... Освен това единиците му се вадят най- бавно и трябва да строи 500 казарми/летища/факторита и т.н.
Протоса от друга страна, достатъчно писах за него, но ще наблегна само, че само той за разлика от другите раси, с построяване на прокси( което коства само 100 минерала) може да извади където и да е по картата доста сериозна армия и по този начин да си пази лесно експандите.
Аз не мисля Тоса за по-силна раса, казах точно обратното, но е нуб френдли защото
1. Лесно уорпва армия 2. Много разнообразен теч 3. Лесно изпълним ръш 4. Закулване в базата на противника 5. Имат кенън, който бие по въздух и земя едновременно.... 6. Войд рей ръш 7. Най-лесния и ефективен скаутинг в играта
Другите раси просто са по-трудни за научаване.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 20 Май 2010 17:55
Първоначално и на мен протоса ми беше по-удобен за игра, обаче откакто започнах по-сериозно да играя със зерг и се убедих колко по-приятна и спокойна е играта с него.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
TheChosen1
|
|
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 20 Май 2010 20:07
Аз съм навит за турнира на 100 % , тъкмо изгледах всички мачове от HDH invitational-а в youtube и съм супер зарибен. Пишете ме. Federer.fedexfan skype : fedexfan раса : protoss И давайте да го подпукваме че не остана време
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 20 Май 2010 20:55
Значи който иска да разцъкваме, да направи като TheChosen1 да даде информация, аз непрекъснато ще едитвам поста и ще видим играчите. Предлагам да изчакаме до 22-ри. И ако имаме 8 играча да се мятаме, че няма време, ако не ще изчакаме. Така започвам : 1. Leon , Random , qwerty54444
2. Federer.fedexfan, Protoss , fedexfan
3. raggnarokh.raggnarokh , Zerg, sinistrati_diabolus
4. Dimitarcho.dimitarcho , Zerg
5. Ahzra.wrekt , Protoss, captain-gobblecock
6. setheth.setheth , Zerg, andithoughtmyjokeswerebad
7. Vermic.kvlt , Terran, Vermic
8. NNYBG.distbgm, Protoss, Neuravnovesen
___________________________________ Гласувайте за ЦоД 4!!!Стига с тоя УоУ мама му стара...
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 20 Май 2010 21:18
А ти защо не си даваш скайп/пълен ник?
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 20 Май 2010 21:20
Ти остави, ами не съм видял ника на човека правилно...
Не бързам с инфо-то, защото не се знае дали ще се съберем въобще да играем.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 20 Май 2010 21:31
Бе като гледам ще се съберем.. То само във френд листа ми са Кирето, Вермик, Разиел, Диста, Тайни, Уидоумейкър, Вирд, Хаксъра и още народец от пцм.. // skype : sinistrati_diabolusnick : raggnarokh.raggnarokhrace : ZERG
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 20 Май 2010 22:00
skype: sculptor.of.fleshnick: Wyrd.noisebunkerrace: ZergТърся си съотборник, който да може да играе протос.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 20 Май 2010 22:06
-
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
TheChosen1
|
|
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 20 Май 2010 22:18
Вие имате ли нещо конкретно предвид в смисъл 2 от 3 , последователност на картите и така натам...
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 20 Май 2010 22:23
Още не, но ще се измисли..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 20 Май 2010 22:56
Dimitarcho.dimitarcho Race: Zerg Само да уточня че не съм чак толкова добър и все още се уча да играя
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 20 Май 2010 23:01
d1m1 написа: Dimitarcho.dimitarcho Race: Zerg Само да уточня че не съм чак толкова добър и все още се уча да играя http://www.youtube.com/watch?v=t2hR6ai6q10
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 20 Май 2010 23:01
Значи ще решаваме, но предлагам BO3 и вече полуфинала, малкия финал за 3то и 4то и финала да са BO5. Брекетите съм намерил генератор, който да ги подреди на случаен принцип. Утре ще видим за картите на които ще се играе и т.н., че сега бързам.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 21 Май 2010 00:15
Skype: captain-gobblecock B.net account: Ahzra.wrekt Race: Protoss
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 21 Май 2010 07:30
И аз може да се включа, ама аре да е след събота, щото ще ходим една част от форума на Витоша ...
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 21 Май 2010 12:59
Спокойно обади се неделя, дали се включваш, ще изчакаме и неделята и вече на 24-ти се мятаме, за да ни стигне да изиграем всички мачове.
Гледайки HDH invitational ще предложа някои неща, който не е съгласен да се обажда и да го нагодим както е най-добре за всички.
- Всички мапове да са позволени ( Desert Oasis даже ), тъй като не сме прота и няма чак такова фамозно значение картата, а и не играем за пари все пак. Нещо от рода на първа карта Lost Temple/ Metapolis/ Steppes и загубилия избира следващата. - Ако сме по-малко от 16 човека, предлагам турнира да се проведе във формат 2 от 3. Инак 16+ човека полуфинал и финал 3 от 5. - Предполагам че всички сте съгласни тук - без да си сменяме расата, след като сме изиграли първия мач.
Ако се сетя нещо друго ще пиша, иначе това е като за начало, някой ако има идеи или не е съгласен с нещо, да се обажда....
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 21 Май 2010 13:06
Аз съм ок с правилата, въпреки че тези, които са рандом какво правят - продължават с избраната рандом раса от 1-вата игра?
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 21 Май 2010 13:20
Еми не просто си цъкат, всеки път Random и така. То иначе се губи смисъла на случайния принцип.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 21 Май 2010 13:22
The Chameleon написа: Аз съм ок с правилата, въпреки че тези, които са рандом какво правят - продължават с избраната рандом раса от 1-вата игра? Всеки мач си рандом. skype: andithoughtmyjokeswerebadsetheth.setheth zerg
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|