Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins
Публикувано на: 24 Мар 2010 16:23

аз ся врътвам ванилата и играя джудже патриот(в смисал само джуджета харесва)и съм най-големия задник в света :lol: а партито ми е само дебили моя Slap Chop,Огрен,Шеил и Сет много як купон става :lol:

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Мар 2010 16:30

Draksis написа:
На мен диалозите с Уин ми бяха интересни. Просто ми харесваше поне веднъж да имам уравновесен персонаж, който няма нещо "уникално" в себе си.

Замислете се - всички персонажи, които BioWare ни предоставят, съдържат частица уникалност в себе си. Мориган е дъщеря на Флемет и опасна вещица, Алистър е един от последните Сиви Пазители, Шейл - голем, Огрен - опасен войн най-големия пияница в Орзамар...

Тейн - най-известния убиец в галактиката, Тали - гений дори сред своя народ, Джак - най-силния биотик в галактиката, Самара - една от малцината останали Justicars...

Уин, дори и с "духа" вътре в себе си, беше обикновена. И затова ми харесваше.

Напълно съм съгласен. Уин ми идва като глъдка свеж въздух сред цялата тая паплач дет се мъкне след мен.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Мар 2010 16:35

Draksis написа:
На мен диалозите с Уин ми бяха интересни. Просто ми харесваше поне веднъж да имам уравновесен персонаж, който няма нещо "уникално" в себе си.

Замислете се - всички персонажи, които BioWare ни предоставят, съдържат частица уникалност в себе си. Мориган е дъщеря на Флемет и опасна вещица, Алистър е един от последните Сиви Пазители, Шейл - голем, Огрен - опасен войн най-големия пияница в Орзамар...

Тейн - най-известния убиец в галактиката, Тали - гений дори сред своя народ, Джак - най-силния биотик в галактиката, Самара - една от малцината останали Justicars...

Уин, дори и с "духа" вътре в себе си, беше обикновена. И затова ми харесваше.

Така е и при мен.Всички други персонажи са уникални и специални.Уин е магиосница.Точка.Друго което ми хареса в нея, е, че диалозите с нея често зависят от решенията ви във играта.Винаги ще ви пита как Дънкан ви е намерил и във всички случаи ми харесва реакцията и.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Мар 2010 16:42

Малко офтопик ама... на официалния сайт на BioWare, както и на сайтовете на Mass Effect 2 и Dragon Age, се появи таймер. Според него остават 5 дена до ... нещо. Анонс на нов проект? Jade Empire 2?

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 24 Мар 2010 16:53

MARiNZ0 написа:
Малко офтопик ама... на официалния сайт на BioWare, както и на сайтовете на Mass Effect 2 и Dragon Age, се появи таймер. Според него остават 5 дена до ... нещо. Анонс на нов проект? Jade Empire 2?

хахахахах бомба :Д Дали ще е ДА:О 2?! ДАНО!

Профил Skype

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 24 Мар 2010 17:19

ей ся видях верно има нещо дано да е ДА 2 :D

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Мар 2010 17:51

каква е тая ванила дето я споменавате у всеки пост ???!?!

Профил Skype WWW

Публикувано на: 24 Мар 2010 17:56

Ванила, демек - оригиналката.

Иначе не знам какво толкоз сте запискали за анонс на двойката. Те още отколе си обясниха, че продължението ще е по-красиво, защото се стараели с всички сили около този аспект. По-голям анонс от това - здраве.

Аз лично се надявам на Jade Empire 2. Ако наистина обявят нея... кеф и радост и удоволствие. :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Мар 2010 17:59

http://pcmania.bg/Dragon-Age:-Origins-A ... cleId=3171

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 24 Мар 2010 19:24

EviL написа:
Няма лъжа можеш да ги спасиш и двете.

СПОИЛЕР
На моя епилог се казва как крепост е изкара цяла седмица и въпреки хордите от даркспалн и тежките загуби крепоста оцелява и след пет години е ицяло възтановена.

Пак казвам че вероятно има значение къде си пратил воиниците си в началото както и кого ще оставиш да защитава крепоста - аз лично оставих Огрен, Андерс и Натаниел.

Мога да докарам един скрин шот за доказателство ако искаш.

Заповядай.

Убеден съм, че в скрийншота ти ще пише как с ъпгрейдите крепостта е издържала ден, два, четири, цяла седмица, докато накрая е паднала. Оттам и тежките загуби, които сам споменаваш, както и 5 годишното възстановяване. И всичките жертви на битката. Та...крепостта си пада и хората в нея измират, освен очевидно повечето от партито ти и оня селянин Алек дето седеше в дъното. :wink:

Тези които харесвате Уин очевидно имате mother issues. :lol:
Когато говорим за епична фентъзи игра, надявам се не целите особен реализъм. (фентъзи спрямо реализъм... по български в пети клас антоними учили ли сте?)
Естествено, че героите трябва да са уникални. Колкото и земна моралистка да е Уин, беше безумно скучна.
И аре ся, Алистър не е дин от последните Сиви Пазители, щото те всъщност са бая във, че и извън Ферелден, а Алистър е новак в тях когато го хващаш. Огрен пък си е обикновено джудже в Орзамар, само дето го е зарязала жена му и се е пропил. Обаче лафовете дето пуска са ме попикавали от смях (Fart me a lullaby!), а Уин ме е отегчавала с глупостите си.

Профил ICQ

Публикувано на: 24 Мар 2010 22:03

Е то тука си опира до лични предпочитания, бе, Грим. На мен Уин ми беше интересен персонаж, но не играх много-много с нея. Всъщност, цяла игра си карам само с Алистър, Лелиана и Мориган, другите не ги взимах твърде, те тримата ми вършеха добра работа.

On a side note, слушал ли си как Зевран бъзика Уин за гърдите й? Просто я закопава отвсякъде тоя дребен мошеник. ;)

А за Алистър - естествено, че имах предвид, че е последен Пазител във Ферелден, тези в другите страни не ги смятаме...

Хм, което ме навежда на една мисъл. Какъв смятате че ще е Първият Пазител? Този, дето седи high 'n' mighty в Уайсхаупт?

Поствайте негови снимки на Пейнт, ако желаете... :)

И не, не можеш да спасиш едновременно и Амарантин, и крепостта. Едно от двете се катурва. Явно само присъствието на нашето момче/момиче в околността е достатъчна причина тъмнородените сами да си умират без помощ. :D

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 24 Мар 2010 22:20

Draksis написа:
Аз лично се надявам на Jade Empire 2. Ако наистина обявят нея... кеф и радост и удоволствие. :)

Наистина. Ще се просълзя. :|

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Публикувано на: 24 Мар 2010 22:57

Ами крайно време е, бе, мамка му. Още повече че сега могат да я направят със зашеметяващи ефекти.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Мар 2010 00:04

не знам защо реших с втория си герой да избия далиш елфите :С Помогнах на въркулаците ама не съм очаквал да ги изтрепят всичките :С

Профил Skype

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 25 Мар 2010 00:06

Vermic написа:
не знам защо реших с втория си герой да избия далиш елфите :С Помогнах на въркулаците ама не съм очаквал да ги изтрепят всичките :С

И сега в отрядите при битката с Арчдемона върколаци вместо елфи ли ше имаш? 0.0
В смисъл навиха се да ти помогнат ли? Звучи ебати якото...

Профил ICQ

Публикувано на: 25 Мар 2010 09:26

Потвърждавам - биеш се рамо до рамо с върколаци, вместо с елфи.

Бая якичко си е, само гледайте да нямате Зевран в партито, когато решите да избиете елфите. Иначе ще ви се разсърди много.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Мар 2010 11:10

Еми Зевран не съм го викал от както го получих :Д Иначе върколаците се съгласиха с мен когато им казах да избием елфите :Д След което в лагера имам върколак сред алитата :Д Абе чак не съм очаквал ама си е супер кеф.Мислех си че Алистър (понеже е гей) и Лелияна (понеже е душичка :С ) ще ми се разсърдят яко след като изколим елфите ама нищо не стана :С

То и с джуджетата реших да убия оня голем че не му помня името и да запазя anvil of the void и сега ще имам и големчета.

Други съюзници не ми остават само да отида в денерим и това е :) После иде реч на експанжъна :Д

Магът ми е с тежки брони о.о меч и щит :Д а групата ми е супер имбава.

Чудех се също дали да пощадя Флемет и да я оставя жива пък да си гледам кефа с Лелиана

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 25 Мар 2010 12:05

Де'ба тоя Алистър как ме дразни, че и постоянно мре.... :lol: На мен Уейн ми е в партито, заради хийла.Иначе де - малко е скучна. :)

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Апр 2010 13:47

Оправих се.
Иначе сега играя Origins с Male Mage, на хард съм, но обмислям да мина на nightmare. Като съм играел на easy наистина съм пропуснал доста :)
Парито ми е следното: Аз (Mage) на Primal, Morrigan на Entropy, Алистър ползвам като танк, а Лелиана я развивам на лък. За сега не съм среща затруднениял и съм доволен :)
Скоро очаква ли се някакво DLC?

агентите са педали
напускам форума

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Апр 2010 14:41

Алтернативен завършек на битката при Остагар :D

агентите са педали
напускам форума

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по