Автор |
Съобщение |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
![Аватар](http://static.fjcdn.com/pictures/Those_ceeb7b_1837798.jpg) |
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 24 Мар 2010 16:23
аз ся врътвам ванилата и играя джудже патриот(в смисал само джуджета харесва)и съм най-големия задник в света ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) а партито ми е само дебили моя Slap Chop,Огрен,Шеил и Сет много як купон става ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
странник
|
![Аватар](http://static.rateyourmusic.com/album_images/s687957.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 24 Мар 2010 16:30
Draksis написа: На мен диалозите с Уин ми бяха интересни. Просто ми харесваше поне веднъж да имам уравновесен персонаж, който няма нещо "уникално" в себе си.
Замислете се - всички персонажи, които BioWare ни предоставят, съдържат частица уникалност в себе си. Мориган е дъщеря на Флемет и опасна вещица, Алистър е един от последните Сиви Пазители, Шейл - голем, Огрен - опасен войн най-големия пияница в Орзамар...
Тейн - най-известния убиец в галактиката, Тали - гений дори сред своя народ, Джак - най-силния биотик в галактиката, Самара - една от малцината останали Justicars...
Уин, дори и с "духа" вътре в себе си, беше обикновена. И затова ми харесваше. Напълно съм съгласен. Уин ми идва като глъдка свеж въздух сред цялата тая паплач дет се мъкне след мен.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
radi_bomb
|
![Аватар](./images/avatars/gallery/BlazeBoard/66.gif) |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 24 Мар 2010 16:35
Draksis написа: На мен диалозите с Уин ми бяха интересни. Просто ми харесваше поне веднъж да имам уравновесен персонаж, който няма нещо "уникално" в себе си.
Замислете се - всички персонажи, които BioWare ни предоставят, съдържат частица уникалност в себе си. Мориган е дъщеря на Флемет и опасна вещица, Алистър е един от последните Сиви Пазители, Шейл - голем, Огрен - опасен войн най-големия пияница в Орзамар...
Тейн - най-известния убиец в галактиката, Тали - гений дори сред своя народ, Джак - най-силния биотик в галактиката, Самара - една от малцината останали Justicars...
Уин, дори и с "духа" вътре в себе си, беше обикновена. И затова ми харесваше. Така е и при мен.Всички други персонажи са уникални и специални.Уин е магиосница.Точка.Друго което ми хареса в нея, е, че диалозите с нея често зависят от решенията ви във играта.Винаги ще ви пита как Дънкан ви е намерил и във всички случаи ми харесва реакцията и.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
MARiNZ0
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=7786_1347785753.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 24 Мар 2010 16:42
Малко офтопик ама... на официалния сайт на BioWare, както и на сайтовете на Mass Effect 2 и Dragon Age, се появи таймер. Според него остават 5 дена до ... нещо. Анонс на нов проект? Jade Empire 2?
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Vermic
|
![Аватар](http://skandalno.net/wp-content/uploads/2012/05/Glassy_Swastika.jpg) |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 24 Мар 2010 16:53
MARiNZ0 написа: Малко офтопик ама... на официалния сайт на BioWare, както и на сайтовете на Mass Effect 2 и Dragon Age, се появи таймер. Според него остават 5 дена до ... нещо. Анонс на нов проект? Jade Empire 2? хахахахах бомба :Д Дали ще е ДА:О 2?! ДАНО!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
![Аватар](http://static.fjcdn.com/pictures/Those_ceeb7b_1837798.jpg) |
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 24 Мар 2010 17:19
ей ся видях верно има нещо дано да е ДА 2 ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
shub niggurat
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=9590_1414247835.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 24 Мар 2010 17:51
каква е тая ванила дето я споменавате у всеки пост ???!?!
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 24 Мар 2010 17:56
Ванила, демек - оригиналката. Иначе не знам какво толкоз сте запискали за анонс на двойката. Те още отколе си обясниха, че продължението ще е по-красиво, защото се стараели с всички сили около този аспект. По-голям анонс от това - здраве. Аз лично се надявам на Jade Empire 2. Ако наистина обявят нея... кеф и радост и удоволствие. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
radi_bomb
|
![Аватар](./images/avatars/gallery/BlazeBoard/66.gif) |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 24 Мар 2010 17:59
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
![Аватар](https://static.miraheze.org/allthetropeswiki/1/1a/Middle_finger_flame-1_4829.jpg) |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 24 Мар 2010 19:24
EviL написа: Няма лъжа можеш да ги спасиш и двете.
СПОИЛЕР На моя епилог се казва как крепост е изкара цяла седмица и въпреки хордите от даркспалн и тежките загуби крепоста оцелява и след пет години е ицяло възтановена.
Пак казвам че вероятно има значение къде си пратил воиниците си в началото както и кого ще оставиш да защитава крепоста - аз лично оставих Огрен, Андерс и Натаниел.
Мога да докарам един скрин шот за доказателство ако искаш. Заповядай. Убеден съм, че в скрийншота ти ще пише как с ъпгрейдите крепостта е издържала ден, два, четири, цяла седмица, докато накрая е паднала. Оттам и тежките загуби, които сам споменаваш, както и 5 годишното възстановяване. И всичките жертви на битката. Та...крепостта си пада и хората в нея измират, освен очевидно повечето от партито ти и оня селянин Алек дето седеше в дъното. Тези които харесвате Уин очевидно имате mother issues. Когато говорим за епична фентъзи игра, надявам се не целите особен реализъм. (фентъзи спрямо реализъм... по български в пети клас антоними учили ли сте?) Естествено, че героите трябва да са уникални. Колкото и земна моралистка да е Уин, беше безумно скучна. И аре ся, Алистър не е дин от последните Сиви Пазители, щото те всъщност са бая във, че и извън Ферелден, а Алистър е новак в тях когато го хващаш. Огрен пък си е обикновено джудже в Орзамар, само дето го е зарязала жена му и се е пропил. Обаче лафовете дето пуска са ме попикавали от смях (Fart me a lullaby!), а Уин ме е отегчавала с глупостите си.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 24 Мар 2010 22:03
Е то тука си опира до лични предпочитания, бе, Грим. На мен Уин ми беше интересен персонаж, но не играх много-много с нея. Всъщност, цяла игра си карам само с Алистър, Лелиана и Мориган, другите не ги взимах твърде, те тримата ми вършеха добра работа. On a side note, слушал ли си как Зевран бъзика Уин за гърдите й? Просто я закопава отвсякъде тоя дребен мошеник. ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) А за Алистър - естествено, че имах предвид, че е последен Пазител във Ферелден, тези в другите страни не ги смятаме... Хм, което ме навежда на една мисъл. Какъв смятате че ще е Първият Пазител? Този, дето седи high 'n' mighty в Уайсхаупт? Поствайте негови снимки на Пейнт, ако желаете... ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) И не, не можеш да спасиш едновременно и Амарантин, и крепостта. Едно от двете се катурва. Явно само присъствието на нашето момче/момиче в околността е достатъчна причина тъмнородените сами да си умират без помощ. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
VALEN7INVS
|
Цар |
![Аватар](https://i.imgur.com/LaDkIl1.png) |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 24 Мар 2010 22:20
Draksis написа: Аз лично се надявам на Jade Empire 2. Ако наистина обявят нея... кеф и радост и удоволствие. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Наистина. Ще се просълзя. ![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 24 Мар 2010 22:57
Ами крайно време е, бе, мамка му. Още повече че сега могат да я направят със зашеметяващи ефекти.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Vermic
|
![Аватар](http://skandalno.net/wp-content/uploads/2012/05/Glassy_Swastika.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 25 Мар 2010 00:04
не знам защо реших с втория си герой да избия далиш елфите :С Помогнах на въркулаците ама не съм очаквал да ги изтрепят всичките :С
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
![Аватар](https://static.miraheze.org/allthetropeswiki/1/1a/Middle_finger_flame-1_4829.jpg) |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 25 Мар 2010 00:06
Vermic написа: не знам защо реших с втория си герой да избия далиш елфите :С Помогнах на въркулаците ама не съм очаквал да ги изтрепят всичките :С И сега в отрядите при битката с Арчдемона върколаци вместо елфи ли ше имаш? 0.0 В смисъл навиха се да ти помогнат ли? Звучи ебати якото...
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 25 Мар 2010 09:26
Потвърждавам - биеш се рамо до рамо с върколаци, вместо с елфи.
Бая якичко си е, само гледайте да нямате Зевран в партито, когато решите да избиете елфите. Иначе ще ви се разсърди много.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Vermic
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 25 Мар 2010 11:10
Еми Зевран не съм го викал от както го получих :Д Иначе върколаците се съгласиха с мен когато им казах да избием елфите :Д След което в лагера имам върколак сред алитата :Д Абе чак не съм очаквал ама си е супер кеф.Мислех си че Алистър (понеже е гей) и Лелияна (понеже е душичка :С ) ще ми се разсърдят яко след като изколим елфите ама нищо не стана :С То и с джуджетата реших да убия оня голем че не му помня името и да запазя anvil of the void и сега ще имам и големчета. Други съюзници не ми остават само да отида в денерим и това е ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) После иде реч на експанжъна :Д Магът ми е с тежки брони о.о меч и щит :Д а групата ми е супер имбава. Чудех се също дали да пощадя Флемет и да я оставя жива пък да си гледам кефа с Лелиана
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Fenrir
|
![Аватар](https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/474x/13/a1/d2/13a1d2ab60b7e6347074f7a85611420e.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 25 Мар 2010 12:05
Де'ба тоя Алистър как ме дразни, че и постоянно мре.... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) На мен Уейн ми е в партито, заради хийла.Иначе де - малко е скучна. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Изход
|
![Аватар](http://www.eigenspace.net/wot/wheel.gif) |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 07 Апр 2010 13:47
Оправих се. Иначе сега играя Origins с Male Mage, на хард съм, но обмислям да мина на nightmare. Като съм играел на easy наистина съм пропуснал доста Парито ми е следното: Аз (Mage) на Primal, Morrigan на Entropy, Алистър ползвам като танк, а Лелиана я развивам на лък. За сега не съм среща затруднениял и съм доволен Скоро очаква ли се някакво DLC?
___________________________________ секс едва ли - just cavalli
агентите са педали напускам форума
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Изход
|
![Аватар](http://www.eigenspace.net/wot/wheel.gif) |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 08 Апр 2010 14:41
___________________________________ секс едва ли - just cavalli
агентите са педали напускам форума
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|